American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

14-12-24

15:56
Όχι ρε πουλάκι μου, απλά να τους πει "γι αυτες τις δουλειές" ή ακόμα καλύτερα "γι αυτές τις ιατρικές παθήσεις, να ειναι διαθέσιμη η 100% τηλεργασία"
Μου επαναλαμβάνεις αυτά που μου είπες πριν. Αυτο με κανει να πιστευω πως δεν κατάλαβες ακριβώς που το πήγαινα. Δες πιο πάνω.
Για ιατρικές παθήσεις ναι, αλλά μόνο σε αυτή την περίπτωση.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

14-12-24

15:57
Δεν γινεται εξ αποστασεως εκπαιδευση. Απλα δεν γινεται.Ενώ το να κάνεις 1-2 ώρες να πας (+ άλλες τόσες να έρθεις) είναι υπέροχο . Αν θέλει κάποιος να κοινωνικοποιηθεί υπάρχουν άπειρα χόμπι που μπορεί να δοκιμάσει . Άλλωστε γνωρίζουμε ότι η δουλειά δεν είναι και το κατάλληλο μέρος για κοινωνικοποίηση ή για να κάνεις νέους φίλους....
Ίσα ίσα που αν δουλεύει κάποιος remote έχει περισσότερο χρόνο(+ γλιτώνει έξοδα από βενζίνη, εισιτήρια κλπ )οπότε μπορεί να δοκιμάσει νέες δραστηριότητες με σκοπό την κοινωνικοποίηση (εάν αυτό επιθυμεί...)
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

14-12-24

15:57
Ενώ το να κάνεις 1-2 ώρες να πας (+ άλλες τόσες να έρθεις) είναι υπέροχο . Αν θέλει κάποιος να κοινωνικοποιηθεί υπάρχουν άπειρα χόμπι που μπορεί να δοκιμάσει . Άλλωστε γνωρίζουμε ότι η δουλειά δεν είναι και το κατάλληλο μέρος για κοινωνικοποίηση ή για να κάνεις νέους φίλους....
Ίσα ίσα που αν δουλεύει κάποιος remote έχει περισσότερο χρόνο(+ γλιτώνει έξοδα από βενζίνη, εισιτήρια κλπ )οπότε μπορεί να δοκιμάσει νέες δραστηριότητες με σκοπό την κοινωνικοποίηση (εάν αυτό επιθυμεί...)
Εντάξει με αυτήν την λογική κάτσε σπίτι σου μια ζωή ώστε να γλυτώσεις τον χρόνο μετακίνησης.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν γινεται εξ αποστασεως εκπαιδευση. Απλα δεν γινεται.
Θέλει να γλυτώσει τον χρόνο μετακίνησης λέει.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

14-12-24

15:59
Μπορεις οντως να κοινωνικοποιηθεις σε χομπι και λοιπες δραστηριοτητες, Ωστοσο ειναι αναγκαιο για τη βιωσημοτητα του κοινωνικου συνολου, ΟΛΑ τα μελη του να επικοινωνουν τακτικα. Με το ζορι που λεμε. Καταργηση τηλεργασιας χθες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

14-12-24

16:11
Δεν διαφωνώ εαν το πάρουμε γενικά και μακριά από το θέμα που πραγματεύεται η συζήτηση.Γιατι φιλε βαλντερ μια κοινωνια ΑΚΟΜΑ πιο αποκομμενη μεταξυ της ειναι καταδικασμενη να ζησει σκοτεινες μερες. Καλως ή κακως εν ετη 2024 ειναι πιο απαραιτητο απο ποτε ο ανθρωπος να επικοινωνει και να αλληλεπιδρα με τα υπολοιπα μερη της κοινωνιας.
Αλλά ξέρεις πολύ καλά ή έστω κατανοείς έστω και έμμεσα, ότι η αγορά ήταν μια ζωή στον κόσμο της -για να μη το πω πιο βαριά- με τις ειδικότερες περιπτωσεις τις οποίες εξαφάνιζε μέσα στις νοοτροπίες του ευρυτερου συνόλου.
Αυτό μετα συγχωρήσεως δεν μπορώ να το σεβαστώ ως ανάρτηση.Μπορεις οντως να κοινωνικοποιηθεις σε χομπι και λοιπες δραστηριοτητες, Ωστοσο ειναι αναγκαιο για τη βιωσημοτητα του κοινωνικου συνολου, ΟΛΑ τα μελη του να επικοινωνουν τακτικα. Με το ζορι που λεμε. Καταργηση τηλεργασιας χθες.
Αμα το κράτος μεριμνησει μαγικά στο μέλλον να βρει για καθε άνθρωπο την εργασία που του ταιριάζει και δεν καθεται ο καθενας σα μαλάκας να τραβαει τη μπέμπελη, είτε για να την βρει στον ιδιωτικό, είτε να διαγωνιστει στο δημοσιο, είτε ακομα κι οταν τη βρει να πρέπει να τρέξει γι αυτην όπου έχει νοικιασει η καθε πολυεθνικούλα στο καθε κωλοχώραφο, τότε ναι μπορείς να έρθεις να μου πεις οτι επιβάλλεται η κοινωνικοποίηση.
Όταν εχω δει το κοινωνικο σύνολο και μέσω της αγοράς να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια του τις ιδιαιτερότητες, θα γράψω κι εγω στα παλιά μου τα παπούτσια την αναγκη για κοινωνικοποίηση.
Εγω να είμαι βιώσιμος, εσυ κάνε τα κουμάντα σου μόνος σου φιλαράκο. Γιατί δεν ήρθες εσυ να με βοηθήσεις. Μόνος μου ότι κατάφερα στη ζωή μου και με τους κόπους των γονιών μου.
Αμα δε σας χωράει το σπίτι σας και θέλετε να φευγετε απο τις 6 το πρωι για να μη βλέπετε δεν ξερω κι εγω τι, και να γυρνάτε σαν άδικες καταρες οπως οι συνταξιούχοι, good for you. Αλλά μη το επιβαλλετε σε άλλους το χούι σας.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-12-24

16:12
Για εργασία μιλούσα... Απλά παρέθεσα λάθος μνμ. Για την εκπαίδευση συμφωνώ αν κ ίσως σε ειδικές περιπτώσεις πάλι ήταν αποδεκτόΔεν γινεται εξ αποστασεως εκπαιδευση. Απλα δεν γινεται.
Για εργασία μιλούσα Φώτη!Εντάξει με αυτήν την λογική κάτσε σπίτι σου μια ζωή ώστε να γλυτώσεις τον χρόνο μετακίνησης.
Θέλει να γλυτώσει τον χρόνο μετακίνησης λέει.![]()
![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

14-12-24

16:21
Για εργασία μιλούσα... Απλά παρέθεσα λάθος μνμ. Για την εκπαίδευση συμφωνώ αν κ ίσως σε ειδικές περιπτώσεις πάλι ήταν αποδεκτό
Για εργασία μιλούσα Φώτη!
Και εμείς για εργασία μιλάμε. Αν δεν θέλεις να τρως 2 ώρες στον δρόμο μπορείς να χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ, ειδικά με το Μετρό φτάνεις σφαίρα όπου θέλεις. Θυμάμαι που με ρωτούσες πριν μερικα χρονια σχετικά με το μέλλον σου, ήθελες να ανοίξεις δικιά σου επιχείρηση αν θυμάμαι καλά. Πως θα ανοίξεις επιχείρηση, από τον υπολογιστή του σπιτιού σου?? Τους πελάτες πως και ποιος θα τους εξυπηρετεί?? Μην τα θέλουμε όλα δικά μας παιδιά, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και εμείς νευριάζουμε επειδη οι εταιρείες μας λένε να δουλέψουμε on site. Η τηλεργασία είναι καλή και χρήσιμη για ειδικές περιπτώσεις, όπως η πανδημία αλλά και για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν είναι ανάγκη να βάζεις έλεος σε κάθε μήνυμα.

Guest 881237
Επισκέπτης

14-12-24

16:31
Δεν έχουν όλες οι περιοχές μέτρο και δεν είναι τα πάντα κοντά στους αντίστοιχους σταθμούς.Και εμείς για εργασία μιλάμε. Αν δεν θέλεις να τρως 2 ώρες στον δρόμο μπορείς να χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ, ειδικά με το Μετρό φτάνεις σφαίρα όπου θέλεις.
Μιλάμε για εργασία ως υπάλληλος .Θυμάμαι που με ρωτούσες πριν μερικα χρονια σχετικά με το μέλλον σου, ήθελες να ανοίξεις δικιά σου επιχείρηση αν θυμάμαι καλά. Πως θα ανοίξεις επιχείρηση, από τον υπολογιστή του σπιτιού σου?? Τους πελάτες πως και ποιος θα τους εξυπηρετεί??
American Economist
Επιφανές μέλος

14-12-24

16:36
Δεν έχουν όλες οι περιοχές μέτρο και δεν είναι τα πάντα κοντά στους αντίστοιχους σταθμούς.
Μιλάμε για εργασία ως υπάλληλος .
Μπορείς να πάρεις Μετρό μέχρι ένα σημείο και μετά λεωφορείο, Τραμ, Προαστιακό. Δεν υπάρχει περιοχή της Αθήνας που δεν καλύπτεται με κάποιο μέσο.
Μιλάμε για εργασία ως υπάλληλος .
Α όταν είσαι υπάλληλος θέλεις τηλεργασία ενώ όταν γίνεις εσύ το αφεντικό τότε θα λες στους υπαλλήλους σου να έρχονται on site.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

14-12-24

16:38
Εντωμεταξυ για να το παμε και στο πιο κομμουνιστικο που δεν σας αρέσει αλλα πρέπει να ειπωθει, ο χρόνος μετακινησης τυπικά είναι εργασιακός χρόνος, αλλά μούγκα όλοι για το απο που χάνεται, απο τον ελευθερο κι οχι απο τον εργάσιμο. Άρα καταλήγεις να αφιερωνεις 12 ωρες την ημέρα για "τη δουλειά" και να γυρίζεις να χέζεις να τρως και να κοιμάσαι.
Πέφτεις σπας το ποδι σου στη σταση του λεωφορείου εξω απο την εταιρία, κανονικά πρέπει να θεωρηθεί εργατικό ατύχημα, γιατί δεν πας για καφέ με τη φιλενάδα σου, αλλα πας στην εργασία σου για λογαριασμό της εταιρίας σου. Αλλά κι εκεί μούγκα.
Γι αυτό έχουμε καταλήξει ο κόσμος να πρέπει να μετακομίζει, άρα να επιδοτεί μια κατάσταση διαιωνιζόμενη προς όφελος της ενοικιαστικής κουλτούρας και εις βάρος του να μενει κανείς στην ιδιοκτησία του και να εργάζεται Η να τρεχει 12 ωρες την ημέρα και να αποκτα ψυχολογικά μετα απο καποια χρόνια.
Γι αυτο βλέπω τον καθε κερατά στο δεκάλεπτο από το σπιτάκι του το ιδιόκτητο, με το πόδι 10λεπτο, που βαρυγκωμάει, και σου λεει "δε θελετε να δουλέψετε" και βλαστημάω.
Ναι, έτσι δεν θέλω. Αμα με βάλεις κι εμενα στο πενταλεπτο απο το σπιτι μου θα σου βγαζω 8 ωρες ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ, όχι απλά δουλειά. Τον κόπο ουδέποτε τον φοβήθηκα. Τις μαλακίες δεν γουστάρω.
Αν είσαι ελευθερος επαγγελματίας, θα τη χρεωσεις και τη μετακίνηση. Οι εταιρίες οταν ψωνίζετε, χρεωνουν και το μέτρο και το κιλό και όλα. Τα χουν υπολογισμένα και σου λεει αυτο ειναι κι αμα σ αρεσει.
Ο υπάλληλος μπορει να προσθεσει στο μισθό απο τον εργοδοτη; Όχι.
Σας γδέρνουν μερικούς (δε μιλάω για όλους) και λέτε κι ευχαριστώ. Ή απλά δε σας έχουνε γδάρει ακόμα, να ξέρετε πως ειναι να τρέχετε 2 ωρες μακριά σε μερα απεργίας των ΜΜΜ για να σου πει η άλλη η πουτάνα "ξερετε δεν μας κάνετε".
Ναι, η πουτάνα. Η καθε πουτάνα με το σμαρτάκι που της πηρε ο μπαμπάς, μανατζεράκι στην πολυεθνική. Γιατι θελει να δουν τον κώλο της οι συνάδελφοι. Η ο πειναλας ο προισταμενος που με την τηλεργασία δε θα μπορει να παρει ματι τα βυζιά ή να καμακωσει καμια υπάλληλο. Θέλει το κομενάκι εκεί standby kamaki.
Πέφτεις σπας το ποδι σου στη σταση του λεωφορείου εξω απο την εταιρία, κανονικά πρέπει να θεωρηθεί εργατικό ατύχημα, γιατί δεν πας για καφέ με τη φιλενάδα σου, αλλα πας στην εργασία σου για λογαριασμό της εταιρίας σου. Αλλά κι εκεί μούγκα.
Γι αυτό έχουμε καταλήξει ο κόσμος να πρέπει να μετακομίζει, άρα να επιδοτεί μια κατάσταση διαιωνιζόμενη προς όφελος της ενοικιαστικής κουλτούρας και εις βάρος του να μενει κανείς στην ιδιοκτησία του και να εργάζεται Η να τρεχει 12 ωρες την ημέρα και να αποκτα ψυχολογικά μετα απο καποια χρόνια.
Γι αυτο βλέπω τον καθε κερατά στο δεκάλεπτο από το σπιτάκι του το ιδιόκτητο, με το πόδι 10λεπτο, που βαρυγκωμάει, και σου λεει "δε θελετε να δουλέψετε" και βλαστημάω.
Ναι, έτσι δεν θέλω. Αμα με βάλεις κι εμενα στο πενταλεπτο απο το σπιτι μου θα σου βγαζω 8 ωρες ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ, όχι απλά δουλειά. Τον κόπο ουδέποτε τον φοβήθηκα. Τις μαλακίες δεν γουστάρω.
Αν είσαι ελευθερος επαγγελματίας, θα τη χρεωσεις και τη μετακίνηση. Οι εταιρίες οταν ψωνίζετε, χρεωνουν και το μέτρο και το κιλό και όλα. Τα χουν υπολογισμένα και σου λεει αυτο ειναι κι αμα σ αρεσει.
Σας γδέρνουν μερικούς (δε μιλάω για όλους) και λέτε κι ευχαριστώ. Ή απλά δε σας έχουνε γδάρει ακόμα, να ξέρετε πως ειναι να τρέχετε 2 ωρες μακριά σε μερα απεργίας των ΜΜΜ για να σου πει η άλλη η πουτάνα "ξερετε δεν μας κάνετε".
Ναι, η πουτάνα. Η καθε πουτάνα με το σμαρτάκι που της πηρε ο μπαμπάς, μανατζεράκι στην πολυεθνική. Γιατι θελει να δουν τον κώλο της οι συνάδελφοι. Η ο πειναλας ο προισταμενος που με την τηλεργασία δε θα μπορει να παρει ματι τα βυζιά ή να καμακωσει καμια υπάλληλο. Θέλει το κομενάκι εκεί standby kamaki.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

14-12-24

16:42
Και τοτε ρε βαλντερ η υπολοιπη κοινωνια θα σε γραψει και αυτη στα παλια της τα παππουτσια. Ακομα και ατομα με ιδιαιτεροτητες ειναι βαλσαμο να βγαινουν οσο μπορουν απο τουσ 4 τοιχους.Όταν εχω δει το κοινωνικο σύνολο και μέσω της αγοράς να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια του τις ιδιαιτερότητες, θα γράψω κι εγω στα παλιά μου τα παπούτσια την αναγκη για κοινωνικοποίηση.
Η κοινωνια το επιβαλλει οχι εγω. Εχει καποιους κανονες-υποχρεωσεις καλως ή κακως για να υπαρχει σαν οντοτητα.Αμα δε σας χωράει το σπίτι σας και θέλετε να φευγετε απο τις 6 το πρωι για να μη βλέπετε δεν ξερω κι εγω τι, και να γυρνάτε σαν άδικες καταρες οπως οι συνταξιούχοι, good for you. Αλλά μη το επιβαλλετε σε άλλους το χούι σας.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.

14-12-24

16:44
Εκατό τοις εκατό. Γενικότερα σαν φοιτητής ήμουν πραγματικά υπόδειγμα, λάτρευα να πηγαίνω στη σχολή και στις διαλέξεις. Με την τηλεκπαίδευση όμως στο μεταπτυχιακό έγινα ακριβώς το αντίθετο, μου έφυγε κάθε διάθεση παρακολούθησης του μαθήματος, ήταν μια πραγματική αηδία. Ευτυχώς που είμαι σαν άνθρωπος απίστευτα τυπικός και προτιμώ να πεθάνω από το να χάσω κάποια προθεσμία, οπότε τα βγάζω πέρα, απλά και μόνο σαν διεκπεραίωση, όμως.Δεν γινεται εξ αποστασεως εκπαιδευση. Απλα δεν γινεται.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

14-12-24

16:45
It is what it is valder. 'Η παιζεις με τους κανονες ή πας να ζησεις σε κανα κατσιχωρι να χαζευεις γιδια. Δεν εχεις αδικο, αλλα ετσι λειτουργει η φαση. Take it or leave itΕντωμεταξυ για να το παμε και στο πιο κομμουνιστικο που δεν σας αρέσει αλλα πρέπει να ειπωθει, ο χρόνος μετακινησης τυπικά είναι εργασιακός χρόνος, αλλά μούγκα όλοι για το απο που χάνεται, απο τον ελευθερο κι οχι απο τον εργάσιμο. Άρα καταλήγεις να αφιερωνεις 12 ωρες την ημέρα για "τη δουλειά" και να γυρίζεις να χέζεις να τρως και να κοιμάσαι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-12-24

16:48
Αυτό κάνει 41 χρόνια που ζω. Κοροιδευει. Στα χαρτια όλοι Παναγίες, στην πράξη διάβολοι.Και τοτε ρε βαλντερ η υπολοιπη κοινωνια θα σε γραψει και αυτη στα παλια της τα παππουτσια.
Αναρωτιέσαι μετα γιατί κόβω καπίστρι;
Εσυ θα μου πεις τα χωράφια μου ρε Παράγοντα; Το ξέρω.Ακομα και ατομα με ιδιαιτεροτητες ειναι βαλσαμο να βγαινουν οσο μπορουν απο τουσ 4 τοιχους.
Να πα να γαμηθεί τότε αμα επιβάλλει. Τότε δεν είναι ανεκτική όπως διαφημίζει. Κι αμα δε σ αρεσει αυτη η άποψή μου, έχω κι άλλες.Η κοινωνια το επιβαλλει οχι εγω. Εχει καποιους κανονες-υποχρεωσεις καλως ή κακως για να υπαρχει σαν οντοτητα.
Για να μη σου πω το αμίμητο του Ρενου Αποστολίδη, εσεις θέλετε να έχετε κοινωνία και κανόνες, εσενα τι σε νοιάζει τι κανω εγω.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

14-12-24

16:49
Καθολου ανεκτικη δεν ειναι. Τι να κανουμε. Υπαρχει και η επιλογη να επεμπλακει οποιος δεν γουσταρει...Να πα να γαμηθεί τότε αμα επιβάλλει. Τότε δεν είναι ανεκτική όπως διαφημίζει.
American Economist
Επιφανές μέλος

14-12-24

16:51
Εκατό τοις εκατό. Γενικότερα σαν φοιτητής ήμουν πραγματικά υπόδειγμα, λάτρευα να πηγαίνω στη σχολή και στις διαλέξεις. Με την τηλεκπαίδευση όμως στο μεταπτυχιακό έγινα ακριβώς το αντίθετο, μου έφυγε κάθε διάθεση παρακολούθησης του μαθήματος, ήταν μια πραγματική αηδία. Ευτυχώς που είμαι σαν άνθρωπος απίστευτα τυπικός και προτιμώ να πεθάνω από το να χάσω κάποια προθεσμία, οπότε τα βγάζω πέρα, απλά και μόνο σαν διεκπεραίωση, όμως.
Σαν εμένα και εσύ. 4 χρόνια στο προπτυχιακό συν 1 χρόνο μεταπτυχιακό πέρσι και δεν έχασα ούτε μια διάλεξη. Στο δεύτερο έτος όπου τα μαθήματα ήταν από απόσταση πραγματικά ήταν σαν φυλακή, μια άψυχη οθόνη χωρίς να βλέπεις κανέναν. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω αυτό το μαρτύριο, καθώς μαρτύριο ήταν για εμένα.
Guest 881237
Επισκέπτης

14-12-24

16:53
Δεν μίλησα για τον εαυτό μου , και άλλο εννοούσαΑ όταν είσαι υπάλληλος θέλεις τηλεργασία ενώ όταν γίνεις εσύ το αφεντικό τότε θα λες στους υπαλλήλους σου να έρχονται on site.![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-12-24

16:54
Υπάρχει; Καταρχάς θα σε δειχνουν με το δάχτυλο και θα ξεμεινεις και σε άλλους τομείς στη ζωή σου αμα απεμπλακείς, κατα δευτερον η ακριβεια αναγκαζει τόσους ανθρωπους να κανουν πράγματα που δε θελουν.Καθολου ανεκτικη δεν ειναι. Τι να κανουμε. Υπαρχει και η επιλογη να επεμπλακει οποιος δεν γουσταρει...
Νομιζεις η άλλη η κοπέλα που κανονική κι αν ειναι στην υγεία της, γουσταρει αντι για το κρεβατακι της να τρεχει 5 το πρωι; Αλλα πρέπει να το κάνει γιατί δε θα χει να φάει αύριο, αυτη ειναι η κοινωνία. Σε κάνει να μην μπορείς να απεμπλακείς. Κάποιοι δεν έχουν επιλογή, δεν υπάρχει λεφτόδεντρο.
Ο κόσμος εχει αναγκες, δε νομιζω οτι υπαρχει επιλογή. Δεν τρωμε όλοι απο τα έτοιμα, και ακόμα και όσοι έχουμε ενα υποβαθρο εχουμε και αναγκη για το κατι παραπάνω.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.

14-12-24

16:56
Αυτό που λέει ο Βάλντερ για τη μετακίνηση έχει δίκιο. Σε δουλειά που ήμουν (παλαιότερα που ήμουν με λεωφορείο) έκανα κάποιες μέρες τέσσερις ώρες πάνε - έλα. Αυτά είναι τα «καλά» της αστικοποίησης, το ότι μαζευτήκαμε όλοι σε τσιμεντένιους τάφους χωρίς καμία ποιότητα ζωής.
Τώρα σε εργασίες που δεν χρειάζεται φυσική παρουσία για να τις κάνεις και δεν υπάρχει κάποιο άλλο κώλυμα για να πας, καλό είναι να τις δουλεύεις με φυσική παρουσία. Το λέω γιατί είναι τέτοια η αποξένωσή μας από τον κόσμο, που σε λίγο δεν θα βγαίνει κανείς από το σπίτι.
Το ιδανικό όμως είναι να σηκωθείς να φύγεις από την κωλόπολη και να πας σε ένα μέρος που θα σου δώσει όμορφη ζωή. Αλλά δύσκολο, γαμώτο.
Τώρα σε εργασίες που δεν χρειάζεται φυσική παρουσία για να τις κάνεις και δεν υπάρχει κάποιο άλλο κώλυμα για να πας, καλό είναι να τις δουλεύεις με φυσική παρουσία. Το λέω γιατί είναι τέτοια η αποξένωσή μας από τον κόσμο, που σε λίγο δεν θα βγαίνει κανείς από το σπίτι.
Το ιδανικό όμως είναι να σηκωθείς να φύγεις από την κωλόπολη και να πας σε ένα μέρος που θα σου δώσει όμορφη ζωή. Αλλά δύσκολο, γαμώτο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-12-24

17:03
Αυτο έλεγα εκτός πριν. Το καλό θα ήταν να παμε εγω Καβάλα, εσυ Σκιάθο, να χουμε μια εργασία στο 10λεπτο απο το σπιτι μας. Εκει τι να την κανω την τηλεργασία; Θα βγαινω 10 λεπτα θα βλεπω και τα πουλάκια και το τοπίο. Εδω τι σκατα θα δω; Να παθει καρκινο η ψυχή σου για έναν μισθό;Το ιδανικό όμως είναι να σηκωθείς να φύγεις από την κωλόπολη και να πας σε ένα μέρος που θα σου δώσει όμορφη ζωή. Αλλά δύσκολο, γαμώτο.
Που μου χουν μαζευτει ολοι στην Αθηνα την ΠΟΥΤΑΝΑ, και δη οχι στο κέντρο αλλά στο καθε κατσικοχώραφο 1 ωρα ΕΞΩ απο την Αθήνα.
Κι έχεις 5 εκατομμυρια Μαμελούκους, ο καθενας με τον κουβά του στο δρόμο σταματα ξεκίνα, ή να αλλάζεις ΜΜΜ σαν τα πουκαμισα και να τρως την ιδρωτιλα του καθενος και την ορθοστασία και το χρόνο σου.
Θα πω κωλο-αθηναικο κράτος τωρα και θα θυμώσουν ίσως κάποιοι. Αλλά μάντεψε... **κάνω την κίνηση**
Και αυτό που με συφυλιάζει σε αυτη τη συζητηση ειναι η νοοτροπία "Ετσι νομιζω εγω, τέλος το δικαιωμα για όλους". Οκ σεβαστή η επιθυμία σου να πας απο κοντα, έχεις δικιο και για την κοινωνικοποίηση. Εσυ που ΔΕΝ το θέλεις το δικαίωμα μη το χρησιμοποιήσεις.
Από τους άλλους που το θέλουν, γιατί να το στερήσεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.