Mike_100
Νεοφερμένο μέλος
Ο Mike_100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

18-08-24

13:37
Το να κρίνουμε κάτι σύμφωνα με τα δικά μας δεδομένα και να μιλάμε για φυσιολογικό ή για κάτι που πάει στραβά με τον άλλον είναι αστείο. Δεν υπάρχει φυσιολογικό σε αυτά τα θέματα, ο καθένας το βιώνει διαφορετικά. Αυτός βάζει την "αναπαραγωγική" όπως είπε μετά το φαγητό, εγώ δεν το έχω ως βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς μου. Κι αυτό θεωρώ σωστό. Ούτε ερωτικά όνειρα είδα όπως λέει. Δεν είναι όλα σεξ στη ζωή, υπάρχουν και συναισθήματα.Ε δεν νομίζω να τη φλερταρε αμέσως, πρώτα προσεγγίζεις τον άλλον φιλικά, τον μαθαίνεις, κι ύστερα προχωράς ανάλογα αν σου αρέσει ή όχι. Το είχα δεδομένο στο κεφάλι μου αυτό.
Κατευθείαν πεσιματικη ε όχι μωρέ, εκεί έχουμε πρόβλημα.
Έχει τύχει να βρω παλιό συμμαθητή μου από το δημοτικό, και να τον βρω στο Facebook μετά από 10 χρόνια.
Του είπα ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΡΑΦΑΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
είπε και αυτός ΑΑΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΙΣ μπουχουχου
Χαρήκαμε είπαμε τα νέα μας, συνεχίσαμε τις ζωές μας
Τώρα ο φίλος από πάνω έχει φάει κόλλημα στην ιδέα και στην ανάγκη να νιώσει έρωτα.
Αυτό που του είπα στην ουσία είναι να της στείλει αρχικά να του φύγει η περιέργεια, μα τη γνωρίσει, κι έπειτα να κόψει κίνηση ΑΝ κιόλας εν τέλει του αρέσει και η κοπέλα είναι ελεύθερη. Δεν μπορείς να είσαι ερωτώμενος με κάποιον που δεν ξες.
Μάλλον πολλά θεωρώ δεδομένα και πρέπει να τα εξηγώ 1+1=2
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος
Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

18-08-24

14:13
κάθεσαι κ γράφεις αντί να κάνεις ήδη κινήσεις irl
Mike_100
Νεοφερμένο μέλος
Ο Mike_100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.

18-08-24

14:16
Κάπου έπρεπε να τα γράψω.κάθεσαι κ γράφεις αντί να κάνεις ήδη κινήσεις irl
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος
Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.

18-08-24

14:17
πήγαινε μωρέ να της την πέσεις στα παπ σου 23 είσαι κ να φας χυλόπιτα κλάιν
Mike_100
Νεοφερμένο μέλος

18-08-24

14:24
Καλά να την πέσω κατευθείαν δεν είχα σκοπό ούτως ή άλλως. Να επικοινωνήσω θέλω, αλλά διστάζω ακόμα.πήγαινε μωρέ να της την πέσεις στα παπ σου 23 είσαι κ να φας χυλόπιτα κλάιν
еще один пророк р...
Νεοφερμένο μέλος

18-08-24

14:25
ακόμα χειρότερο αυτό, άκου διστάζεις να της πεις ένα γειαΚαλά να την πέσω κατευθείαν δεν είχα σκοπό ούτως ή άλλως. Να επικοινωνήσω θέλω, αλλά διστάζω ακόμα.
Mike_100
Νεοφερμένο μέλος

18-08-24

14:26
Ναι γιατί πρέπει να φτιάξω πράγματα για να πω αυτό το Γεια, το προφίλ μου στα social media δεν έχει φωτογραφίες. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η επιλογή να πάω σπίτι της να χτυπήσω, αλλά δε μένει μόνη της χαχα. Και γενικά όπως έγραψα και πάνω αν ήταν μια κοπέλα που είχαμε καθημερινή επαφή κάπου και μου άρεσε δε θα ήταν δύσκολο. Τώρα είναι διαφορετική κατάσταση.ακόμα χειρότερο αυτό, άκου διστάζεις να της πεις ένα γεια
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

26-08-24

17:49
Spoiler Alert : Εμφανιση αποδομησης .
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ παντα μιλωντας .
1 . Η χυλοπιτα δια της αρνητικης απαντησης (απορριψη) ή δια των εκφρασεων ( υποκειμενη απορριψη) επερχεται στον εφηβο απο την ηλικια των 13 και πανω . Ειναι πολυ σπανιο ενα 10χρονο αγορακι να κατανοει πληρως τις εκφανσεις της απορριψης .
2 . Η αρνητικη απαντηση ξεπερνιεται αναλογως τη μεγεθοποιηση του αντικειμενου του ποθου . Δηλαδη αν ολα τα υπολοιπα προσωπα της χρονικης περιοδου της απορριψης εχουν αφαιρεθει πληρως απο το προσωπο καδρο-αντικειμενο του ποθου . ( Με απλα λογια σε ενα μεσο κοινωνικοποιησης οπως το σχολειο δεν υπαρχει μονο ενα κοριτσι) . Αν δεν επιτευχθει αισιο τελος σε εκεινη χρονικη περιοδο , που ο << στοχος>> ειναι ενας και μοναδικος μιας και ολοι οι αλλοι εχουν αποκλειστει , ο εφηβος οταν γινει ανδρας θα εχει περισσοτερες εμμονες ενταγμενες στη καθημερινοτητα του διοτι η εναρκτηρια ηταν ημιτελης . Κουβαλωντας τοσα χρονια την εικονα και κυριως το συναισθημα που ηταν πραγματικο εκεινη τη περιοδο και πλεον δεν εχει παρα ελαχιστη βαρυτητα , θα αρχισει να πλαθει σεναρια με τον ιδιο πρωταγωνιστη χωρις κανεναν αλλο .
3 . Αν το βιωματικο γεγονος δεν ειχε ολοκληρωθει για λογους ντροπαλοτητας , αδεξιοσυνης ή συνεχους αναβλητικοτητας στο εγγυς μελλον και οχι ως εφηβος πλεον , θα θεωρησει μεσα του οτι εχει αφησει ανοιχτους λογαριασμους με τη νεοτερη εκδοχη του . Αυτη η εσωτερικη διαμαχη που αχνοφενεται σπανιως γινεται για ενος ειδος συγχωρεσης παρα μονο για να αποδειξει στη νεοτερη εκδοχη οτι εγω μπορω να το κανω καλυτερα και πιο πετυχημενα . Το αποτελεσμα επιφερει επιπλεον διχασμο , αρχιζοντας τη πρωιμη προδιαθεση για ψυχικη νοσο . Γιατι δεν υπαρχει αυτοεπιγνωση . Οτι δηλαδη δε θα υπαρξει ποτε νικητης αναμεσα στη νεοτερη εκδοχη και στην παροντικη εκδοχη . Γιατι προκειται για ενα και μοναδικο ατομο . Για να χασουμε ή να κερδισουμε χρειαζονται δυο παντα . Ταβλι , σκακι , αγαπη κ.α.
4 . Αν θεωρησουμε οτι στην ηλικια των 20-25 , οτι θα βρουμε την απαντησεις που επιθυμουμε μεσα απο ενα δικτυο ανωνυμων χρηστων , δε ψαχνουμε για απαντηση αλλα για θυμα . Γιατι ετσι παρουσιαζουμε τον εαυτο μας . Οσο κοινωνικα αδεξιος και αν ειναι καποιος ενα ζευγαρι αυτια υπαρχουν για να ακουστει ο προβληματισμος μας . Ειτε αμισθι ειτε επι πληρωμη . Εκτος αν ο ιδιοι συνειδητα απερριψαμε αυτη τη λυση . Οποτε την ιστορια θα τη γραψουμε και αλλου μιας και οι απαντησεις που λαμβανουμε δε μας <<γεμιζουν>> και δε φτανουν πουθενα κοντα στη ικανοποιηση.
5. Οι ανεκπληρωτοι εφηβικοι ερωτες συμβαινουν παντου . Ανηκουν στην εφηβεια και μονο εκει . Οποιος αναζωπυρωνει τη φλογα , ο αλλος δεν τη βλεπει .
Ακομα οταν μια ερωτικη εξομολογηση εχει αργησει , το αντικειμενο του ποθου παραμενει αναλλοιωτο στο χρονο . Εχει αλλαξει η εικονα και εμεινε μονο η θυμηση . Ενα εσωτερικο εκκωφαντικο συναισθημα . Οπως και να χει η αναζωπυρωση μονο κακο κανει στο δασος εντελει . Το δασος μεσα μας πρεπει να το προστατευσουμε και οχι να το πολιορκουμε .
Υ.Γ. Το τοτε με το τωρα ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα . Αν θελω ομοιοτητες θα βρω , αν θελω δικαιολογιες θα βρω , αν θελω επιβεβαιωση θα βρω . Αυτο που δε θα βρω στη ερμη αναζητηση ειναι η ψυχικη ηρεμια . Μπορω να αλλαξω την οπτικη αλλα οχι τα γεγονοτα .
Καλως ορισες στη γαλερα της ζωης . Μπορει να τραβηξω κουπι και παρολαυτα να πνιγω . Οπως μπορει να κατσω με τα χερια σταυρωμενα και παλι να πνιγω .
Συγνωμη για το φθαρμενο παλιοσεντονο . Ειμαι απορος και ολο αυτο χρησιμοποιω .
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ παντα μιλωντας .
1 . Η χυλοπιτα δια της αρνητικης απαντησης (απορριψη) ή δια των εκφρασεων ( υποκειμενη απορριψη) επερχεται στον εφηβο απο την ηλικια των 13 και πανω . Ειναι πολυ σπανιο ενα 10χρονο αγορακι να κατανοει πληρως τις εκφανσεις της απορριψης .
2 . Η αρνητικη απαντηση ξεπερνιεται αναλογως τη μεγεθοποιηση του αντικειμενου του ποθου . Δηλαδη αν ολα τα υπολοιπα προσωπα της χρονικης περιοδου της απορριψης εχουν αφαιρεθει πληρως απο το προσωπο καδρο-αντικειμενο του ποθου . ( Με απλα λογια σε ενα μεσο κοινωνικοποιησης οπως το σχολειο δεν υπαρχει μονο ενα κοριτσι) . Αν δεν επιτευχθει αισιο τελος σε εκεινη χρονικη περιοδο , που ο << στοχος>> ειναι ενας και μοναδικος μιας και ολοι οι αλλοι εχουν αποκλειστει , ο εφηβος οταν γινει ανδρας θα εχει περισσοτερες εμμονες ενταγμενες στη καθημερινοτητα του διοτι η εναρκτηρια ηταν ημιτελης . Κουβαλωντας τοσα χρονια την εικονα και κυριως το συναισθημα που ηταν πραγματικο εκεινη τη περιοδο και πλεον δεν εχει παρα ελαχιστη βαρυτητα , θα αρχισει να πλαθει σεναρια με τον ιδιο πρωταγωνιστη χωρις κανεναν αλλο .
3 . Αν το βιωματικο γεγονος δεν ειχε ολοκληρωθει για λογους ντροπαλοτητας , αδεξιοσυνης ή συνεχους αναβλητικοτητας στο εγγυς μελλον και οχι ως εφηβος πλεον , θα θεωρησει μεσα του οτι εχει αφησει ανοιχτους λογαριασμους με τη νεοτερη εκδοχη του . Αυτη η εσωτερικη διαμαχη που αχνοφενεται σπανιως γινεται για ενος ειδος συγχωρεσης παρα μονο για να αποδειξει στη νεοτερη εκδοχη οτι εγω μπορω να το κανω καλυτερα και πιο πετυχημενα . Το αποτελεσμα επιφερει επιπλεον διχασμο , αρχιζοντας τη πρωιμη προδιαθεση για ψυχικη νοσο . Γιατι δεν υπαρχει αυτοεπιγνωση . Οτι δηλαδη δε θα υπαρξει ποτε νικητης αναμεσα στη νεοτερη εκδοχη και στην παροντικη εκδοχη . Γιατι προκειται για ενα και μοναδικο ατομο . Για να χασουμε ή να κερδισουμε χρειαζονται δυο παντα . Ταβλι , σκακι , αγαπη κ.α.
4 . Αν θεωρησουμε οτι στην ηλικια των 20-25 , οτι θα βρουμε την απαντησεις που επιθυμουμε μεσα απο ενα δικτυο ανωνυμων χρηστων , δε ψαχνουμε για απαντηση αλλα για θυμα . Γιατι ετσι παρουσιαζουμε τον εαυτο μας . Οσο κοινωνικα αδεξιος και αν ειναι καποιος ενα ζευγαρι αυτια υπαρχουν για να ακουστει ο προβληματισμος μας . Ειτε αμισθι ειτε επι πληρωμη . Εκτος αν ο ιδιοι συνειδητα απερριψαμε αυτη τη λυση . Οποτε την ιστορια θα τη γραψουμε και αλλου μιας και οι απαντησεις που λαμβανουμε δε μας <<γεμιζουν>> και δε φτανουν πουθενα κοντα στη ικανοποιηση.
5. Οι ανεκπληρωτοι εφηβικοι ερωτες συμβαινουν παντου . Ανηκουν στην εφηβεια και μονο εκει . Οποιος αναζωπυρωνει τη φλογα , ο αλλος δεν τη βλεπει .
Ακομα οταν μια ερωτικη εξομολογηση εχει αργησει , το αντικειμενο του ποθου παραμενει αναλλοιωτο στο χρονο . Εχει αλλαξει η εικονα και εμεινε μονο η θυμηση . Ενα εσωτερικο εκκωφαντικο συναισθημα . Οπως και να χει η αναζωπυρωση μονο κακο κανει στο δασος εντελει . Το δασος μεσα μας πρεπει να το προστατευσουμε και οχι να το πολιορκουμε .
Υ.Γ. Το τοτε με το τωρα ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα . Αν θελω ομοιοτητες θα βρω , αν θελω δικαιολογιες θα βρω , αν θελω επιβεβαιωση θα βρω . Αυτο που δε θα βρω στη ερμη αναζητηση ειναι η ψυχικη ηρεμια . Μπορω να αλλαξω την οπτικη αλλα οχι τα γεγονοτα .
Καλως ορισες στη γαλερα της ζωης . Μπορει να τραβηξω κουπι και παρολαυτα να πνιγω . Οπως μπορει να κατσω με τα χερια σταυρωμενα και παλι να πνιγω .
Συγνωμη για το φθαρμενο παλιοσεντονο . Ειμαι απορος και ολο αυτο χρησιμοποιω .
Mike_100
Νεοφερμένο μέλος

27-08-24

18:26
Καλά μας έκαψες με τα φιλοσοφικά, ας πούμε ότι μερικά απ' όσα έγραψες βγάζουν νόημα. Αλλά θα σταθώ σε 2 πράγματα. Αρχικά για ποιο βιωματικό γεγονός και για ποια χυλόπιτα μιλάς; Στις ηλικίες που μιλούσα με την συγκεκριμένη το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα παίζει να ήταν ότι είχα ξεφούσκωτη μπάλα. Δεν είναι ότι προσπαθώ να αναβιώσω κάτι που προσπαθούσα τότε, γιατί όταν είσαι παιδί δε σκέφτεσαι έτσι. Απλώς μου ήρθε η ανάμνησή της μετά από χρόνια, άρα σκέφτομαι ότι δεν είναι τυχαίο. Επίσης όσον αφορά το νούμερο 4 που έγραψες, απ' ό,τι ξέρω τα φόρουμ είναι για να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του ανώνυμα. Αν ήθελα να πάω σε ψυχολόγο θα πήγαινα, αν ήθελα να τα πω δια ζώσης σε κάποιον θα το έκανα. Επέλεξα αυτό όμως, όχι με την ελπίδα να βρω τη μαγική λύση αλλά απλώς για να το μοιραστώ όπως κάνουν χιλιάδες ακόμα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

27-08-24

18:42
Μας έκαψες με τα φιλοσοφικά λέει χαχαχα
άμα έχεις κάνα βράδυ ελευθερο και την άλλη δε δουλευεις έλα να πάμε να πιούμε κανα ποτό
σε κανα καλό μαγαζί και μετά θα βλέπεις πολλές στον ύπνο σου - μια ξεχωριστη κάθε βράδυ-
δεν σου λέω για σαββατοκυριακο γιατι πλακώνουν όλα τα πιτσιρίκια και κάνουν σαν να μην έχουν ξαναδεί ποτέ γυναίκα στη ζωή τους.
άμα έχεις κάνα βράδυ ελευθερο και την άλλη δε δουλευεις έλα να πάμε να πιούμε κανα ποτό
σε κανα καλό μαγαζί και μετά θα βλέπεις πολλές στον ύπνο σου - μια ξεχωριστη κάθε βράδυ-
δεν σου λέω για σαββατοκυριακο γιατι πλακώνουν όλα τα πιτσιρίκια και κάνουν σαν να μην έχουν ξαναδεί ποτέ γυναίκα στη ζωή τους.
Mike_100
Νεοφερμένο μέλος

27-08-24

20:06
Δεν απάντησα σε σένα αρχικά. Από εκεί και πέρα αν ήθελα θα έβγαινα να χαζεύω γκόμενες κάθε μέρα, δεν είναι αυτός ο σκοπός και συζητάμε άλλο θέμα εδώ πέρα. Δε γίνεται ο καθένας να κρίνει σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα και όχι δε θα βλέπω στον ύπνο μου τυχαίες γκόμενες από μπαρ, εσύ μπορεί να το κάνεις αυτό. Ή και να τις δω δε θα σημαίνει τίποτα, γιατί βλέπω άσχετο κόσμο καθημερινά στον ύπνο μου. Δε νιώθω τα ίδια για όλους όμως προφανώς. Όποιος δεν καταλαβαίνει το θέμα καλύτερα να μην εκφράζει άποψη αν είναι να ειρωνεύεται μόνο. Εδώ ο άλλος γράφει σε φόρουμ και αναρωτιέται γιατί έγραψα εγώ αυτό το θέμα σε φόρουμ. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Και τα μισά φιλοσοφικά που έγραψε ήταν εκτός θέματος.Μας έκαψες με τα φιλοσοφικά λέει χαχαχα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- BatGuin
- thenutritionist
- Ωρορα
- tete
- kalhkardia
- Kate1914
- Scandal
- Libertus
- Mike_100
- Unboxholics
- ROM32
- Joji
- Hecticism
- Wonderkid
- еще один пророк р...
- Paragontas7000
- Memetchi
- rafaela11
- Μήτσος10
- A350
- Antonios1
- giannhs2001
- fmarulezkd
- taketrance
- American Economist
- AggelikiGr
- iew
- Reader
- phleidhs
- fourkaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.