Τις δουλειές του σπιτιού ποιος θα τις κάνει;

Οι πιο σπουδαίοι άντρες στην ιστορία σε είπε όχι ένα πιόνι που έκανε το σκουπίδι στην κοινωνία🤣🫠
Ο Χίτλερ είναι ένας εκ των επιδραστικότερων ανθρώπων της ιστορίας. Αυτό είναι κάτι αντικειμενικό, πέρα από συναισθηματισμούς ή αν ήταν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου ξέρω' γω.

Ο Χίτλερ είναι ένας εκ των επιδραστικότερων ανθρώπων της ιστορίας. Αυτό είναι κάτι αντικειμενικό, πέρα από συναισθηματισμούς ή αν ήταν ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου ξέρω' γω.
και όλως τυχαίως πάντα ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό
ρε συ ενα καλύτερο rage bait, δεν είναι τόσο δύσκολο καταντά uuuultra boriiiingggg

Spongebob Squarepants GIF

Όσοι ζουν στον ίδιο χώρο, γυναικες και άνδρες , γονείς και παιδιά( οπωσδήποτε από το γυμνάσιο) οφείλουν στο βαθμό που ο καθένας μπορεί και ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο να μοιράζονται τις δουλειές. Το χειρότερο που λειτουργεί αποθαρρυντικα είναι η εμμονή της γυναίκας να γίνονται όλα με τρόπο ψυχαναγκαστικο με τον τρόπο που τα θέλει. Στην παρούσα φάση έχω την κόρη να ωρύεται, γιατί δεν τα κάναμε όπως ακριβώς θέλει για την τέλεια καθαριότητα. Εντάξει δεν παλευεται η εμμονή με το τέλειο.

δεν ξέρω ζευγάρι που τα βρίσκει στις δουλειες πάντως, περα απο κάποιους που εχουν πολλά λεφτά και έχουν γυναίκα δυο τρεις φορές τη βδομάδα
αλλιώς πραγματικά όλοι στα μαχαίρια είναι για αυτά

πέρα απο την εμμονή των γυναικων «να γίνουν οπως θέλουν εκείνες» υπάρχει και η μάνα που μεγάλωσε άντρες που ήταν διακοσμητικοί στο σπίτι και δεν τους έβαζαν να κανουν τίποτα. Αυτον τον άντρα βέβαια τον φορτώνεται κάποια άλλη στη πλάτη στο μέλλον και της κάνει τη ζωή πατίνι.

Αυτό το τελευταίο είναι θέμα κουλτούρας, στο εξωτερικό βάζουν ολα τα παιδιά στις δουλειές απο μικρά κι αυτό είναι το σωστό

Είναι και τί "εικόνες" έχει ο καθένας απ΄ το σπίτι του. Αν ζούσε σ΄ ένα σπίτι καθαρό/τακτοποιημένο με τους γονείς να συνεισφέρουν στις δουλειές τού σπιτιού (όπως και όπου μπορεί μπορεί ο καθένας...), αργά ή γρήγορα θα το εφαρμόσει και σαν μείνει μόνος/η και στο δικό του/της σπίτι/οικογένεια, μετέπειτα. Είναι και όπως μάθεις, με λίγα λόγια...

Και ναι. Το σωστό είναι να μαθαίνουν από μικρά τα παιδιά. Για αρχή να τακτοποιούν το δωμάτιό τους, τα παιχνίδια τους κ.λπ. Μην τα μαζεύει η μάνα...Σε καλό θα τους βγει...

δεν ξέρω ζευγάρι που τα βρίσκει στις δουλειες πάντως, περα απο κάποιους που εχουν πολλά λεφτά και έχουν γυναίκα δυο τρεις φορές τη βδομάδα
αλλιώς πραγματικά όλοι στα μαχαίρια είναι για αυτά

πέρα απο την εμμονή των γυναικων «να γίνουν οπως θέλουν εκείνες» υπάρχει και η μάνα που μεγάλωσε άντρες που ήταν διακοσμητικοί στο σπίτι και δεν τους έβαζαν να κανουν τίποτα. Αυτον τον άντρα βέβαια τον φορτώνεται κάποια άλλη στη πλάτη στο μέλλον και της κάνει τη ζωή πατίνι.

Αυτό το τελευταίο είναι θέμα κουλτούρας, στο εξωτερικό βάζουν ολα τα παιδιά στις δουλειές απο μικρά κι αυτό είναι το σωστό

Να δω αυτές που θέλουν να κάνουν τα πραγμαυα με το τρόπο που θέλουν αυτές πως θα είναι στα δικά τους παιδια.

Θα παρεμβαινουν παντου.. Θα έχουν ένα κάρο ψυχαναγκασμούς κ νευρώσεις, θα θέλουν να χώνουν τη μυτη τους παντου και στο τέλος όλη αυτή η τοξικότητα θα γυρίζει σε φασαρια κ ανακατοσουρα.

Αλλά.... Φταίει η μάνα του άντρα της. Νταξει τώρα σχέσεις κ γάμοι με τέτοια άτομα είναι προδιαγεγραμενοι είτε δε μπλέκεις καν είτε αμα μπλεξεις κανεις υπομονή η χωρίζεις.

Και συνήθως όσοι κάνουν υπομονή με αυτές κάνουν επειδή έχουν κάποιες ηθικές αρχές και αναστολές που άλλες γυναίκες δεν έχουν οπότε λες που να μπλέκω με άλλες τώρα που μπορεί να είναι τεμπέλες κ αδιάφορες κ να τα φοράνε κιόλας. Κάτσε εδώ καλά είσαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back