necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:36 Ο necropethamenos: #61 04-02-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: +1 τί δεν θα έκανα ποτέ : σεχ με άτομο που διεγείρεται σεξουαλικά όταν βλέπει αίμα. Click για ανάπτυξη... αδιάφορο, εκτός αν το αίμα είναι δικό μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:18 Η WhiteDrum: #62 04-02-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: αδιάφορο, εκτός αν το αίμα είναι δικό μου!! Click για ανάπτυξη... χαχα, αυτό λέω και εγώ ! (αν είναι αλλουνού, κανένα πρόβλημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:19 Η Oralee έγραψε: #63 04-02-09 18:19 Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο necropethamenos: #64 04-02-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Click για ανάπτυξη... woohoo, they got their very own thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η dimitral έγραψε: #65 05-02-09 14:41 ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο necropethamenos: #66 05-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Click για ανάπτυξη... συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Ο wagneriandandy: #67 05-02-09 16:57 Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum: +1 τί δεν θα έκανα ποτέ : σεχ με άτομο που διεγείρεται σεξουαλικά όταν βλέπει αίμα. Click για ανάπτυξη... αδιάφορο, εκτός αν το αίμα είναι δικό μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:18 Η WhiteDrum: #62 04-02-09 16:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: αδιάφορο, εκτός αν το αίμα είναι δικό μου!! Click για ανάπτυξη... χαχα, αυτό λέω και εγώ ! (αν είναι αλλουνού, κανένα πρόβλημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:19 Η Oralee έγραψε: #63 04-02-09 18:19 Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο necropethamenos: #64 04-02-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Click για ανάπτυξη... woohoo, they got their very own thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η dimitral έγραψε: #65 05-02-09 14:41 ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο necropethamenos: #66 05-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Click για ανάπτυξη... συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Ο wagneriandandy: #67 05-02-09 16:57 Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: αδιάφορο, εκτός αν το αίμα είναι δικό μου!! Click για ανάπτυξη... χαχα, αυτό λέω και εγώ ! (αν είναι αλλουνού, κανένα πρόβλημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:19 Η Oralee έγραψε: #63 04-02-09 18:19 Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο necropethamenos: #64 04-02-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Click για ανάπτυξη... woohoo, they got their very own thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η dimitral έγραψε: #65 05-02-09 14:41 ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο necropethamenos: #66 05-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Click για ανάπτυξη... συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Ο wagneriandandy: #67 05-02-09 16:57 Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:58 Ο necropethamenos: #64 04-02-09 18:58 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Click για ανάπτυξη... woohoo, they got their very own thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η dimitral έγραψε: #65 05-02-09 14:41 ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο necropethamenos: #66 05-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Click για ανάπτυξη... συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Ο wagneriandandy: #67 05-02-09 16:57 Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Τα ποστ σχετικά με το αν διαστρεβλώνουν τα πορνό την άποψή μας για τον έρωτα μεταφέρθηκαν εδώ. Click για ανάπτυξη... woohoo, they got their very own thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η dimitral έγραψε: #65 05-02-09 14:41 ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο necropethamenos: #66 05-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Click για ανάπτυξη... συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Ο wagneriandandy: #67 05-02-09 16:57 Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:49 Ο necropethamenos: #66 05-02-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Click για ανάπτυξη... συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Ο wagneriandandy: #67 05-02-09 16:57 Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ποτε δεν θα ελεγα ποτε για κατι Click για ανάπτυξη... συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wagneriandandy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 171 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:57 Ο wagneriandandy: #67 05-02-09 16:57 Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογω της υπερευαισθησιας και της λεπτοτητας αυτου του θεματος, για να μη με βγαλουν παλι οφφτοπικ θελω να διατυπωσω με διαφορετικα λογια πως ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλη μου χαρα και ευχαριστηση καθως αποτελουν την πεμπτουσια του ερωτισμου και της σεξουαλικης απολαυσης. Καλυτερα τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:08 Η Γίδι έγραψε: #68 05-02-09 17:08 Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση εκ μέρους της ΟΔ.Παρακαλούνται τα μέλη να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό σε ένα θέμα που αφορά πολύ προσωπικές προτιμήσεις και είναι γενικά ευαίσθητο. Ισωύει και από τους κανόνες του e-steki, ότι οποιαδήποτε κριτική θα γίνεται μόνο στις απόψεις και όχι στα άτομα, αλλά η όποια αντίθετη γνώμη έχει κάποιος καλό είναι να εκφράζεται είτε μέσω του συστήματος ψήφων είτε με τεκμηριωμένη απάντηση, χωρίς σαρκασμό, κακόβουλη κριτική και εν τέλει υποβάθμιση της συζήτησης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:31 Η dimitral έγραψε: #69 06-02-09 08:31 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: συμπεριλαμβανομένων πτωμάτων, ζώων, κοπράνων ή οποιονδήποτε συνδιασμό αυτών πχ; Click για ανάπτυξη... ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:07 Ο necropethamenos: #70 06-02-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimitral: ελα ......αηδιες!θελω να πω οτι στο σεξουαλικο πρεπει να εχουμε ανοιχτους οριζοντες και να το γευομαστε χωρις προκαταληψεις και ταμπου,ειδικα οταν ειμαστε με εναν συντροφο που αγαπαμε ,σεβομαστε και θελουμε να μοιραζομαστε ομορφες και μοναδικες στιγμες! (εν τω μεταξυ, πηγες και βρηκες ο,τι πιο διεστραμενο για να μου την πεις!! ) Click για ανάπτυξη... Κατ'αρχήν φυσικά και συμφωνώ με αυτό που λες. Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν έτσι (περι ορέξεως κτλ) αλλά εσυ και γω δεν μπορούμε ούτε να το φανταστούμε. Οπότε δεν λέμε "ποτέ" σ'αυτα; (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitral Δραστήριο μέλος Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:19 Η dimitral έγραψε: #71 06-02-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: (εννοείται, είμαι η προσωποποίηση της υπερβολής) Click για ανάπτυξη... απλως εχεις πιασει το νοημα της ζωης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Ο epote έγραψε: #72 06-02-09 11:05 Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλως η φράση "ποτε δεν θα ελεγα ποτε" είναι απόλυτη και, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να ισχύσει. Click για ανάπτυξη... Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 Ο necropethamenos: #73 06-02-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από epote: Εξ ορισμου δεν μπορει να ισχυσει εμπιπτει στις αντινομιες του ρασελ. Eστω R : { A | Α /ε Α } => (?) R ε R getit? τεσπα, ακομα και πτωματα, ζωα κτλ κτλ οταν ολα ειναι συναινετικα περι ορεξεος κωλοκυθοπιπα και αυτο που για σενα ειναι αποδεκτο για τον αλλο ειναι γκροτεσκο. Click για ανάπτυξη... πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:18 Η Idril έγραψε: #74 06-02-09 11:18 Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από necropethamenos: πως ακριβώς θα συναινέσει ένα ζώο; (το πτώμα δεν χρειάζεται να συναινέσει διότι ελπίζουμε πως είναι πεθαμένο.) Click για ανάπτυξη... Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Ο necropethamenos: #75 06-02-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Αν μετά το πρώτο one night stand κάθε φορα που σε βλέπει να ξεκουμπώνεσαι κουνάει την ουρα του/βελάζει χαρούμενα και ακούγεται σαν "μπεεεες"/τρίβεται στα πόδια σου και σε μπουρδουκλώνει/κελαηδάει άριες του Πουτσίνι (no pun intended) μπορείς να καταλήξεις ότι συναίνεσε, και να μετακομίσετε στην Ουαλία η στη Νέα Ζηλανδία όπου σύντομα θα νομιμοποιηθούν οι interspecies γάμοι. Click για ανάπτυξη... ελπίζω τόσην ώρα να αναφέρεσαι στο ζώο και όχι στο πτώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lobo Νεοφερμένο μέλος Ο δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τεχνικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:31 Ο lobo έγραψε: #76 06-02-09 14:31 καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος και δες θεμα που διαλεξα να γραψω σιγουρα ποτε οχι με παιδια και νεκροφιλικα οπως και οτι εχει σχεση με κοπρολαγνειες και τα συναφη.Συμφωνω οτι σε καποιος αλλους αρεσουν αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:19 Ο epote έγραψε: #77 08-02-09 19:19 αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ αυτη η λεξη..."νορμαλ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna283 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα... :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 345 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:50 Η ioanna283: #78 08-02-09 20:50 λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 163 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Ωρορα teacher_40 Alessandra Eliza alis21 Μήτσος10 touvlo Giorgos216 Nikoleta05 qwertyuiop mpapa User2350 nobody8 jj! J.Cameron Γιώτα Γιαννακού camil Wonderkid ΨΑΡΑΚΙ1993 charmander Ariana2018 Ermioni89 Sevasti NatashaLP American Economist MarcoReus Stelios725 Εχέμυθη taketrance physicscrazy Idontknoww Housewife ggl Atarax Memetchi Lathy chester20080 Panos_02 giannhs2001 johnietraf VasoGrimes Scandal Ria99 CiNeFiL Mt73 Unseen skygge Citylights Αλκίμαχος Unboxholics Dora140303 Thundergirl ag97 louminis Tsixris SlimShady Libertus DeWiN AK-92 ιμοτζι Viedo snowy Μαρια43 GiorgosAsi Nickx eukleidhs1821 1011 πεταλουδα001 Αναστασία197 Μαυρίκιος tsiobieman edweimaste Ryuzaki T C milianis Meow Helen93 fmarulezkd Nefeli_ constansn 2Pac Kiki mat Mhtrogoal Johnny15 spring day evee User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπόν,λοιπόν λοιπόν...μιας και σε αυτό το θεματάκι δεν έχω απαντήσει.... καιρός να αρθούν τα ταμπού μου και να πω και γω εγώ δεν νομίζω ότι θα ήμουν αρνητική σε όσα συνήθως ζητάει ένας άνδρας. από κει και πέρα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα δημήτρη.αηδιάζω μόνο που σκέφτομαι πτώματα,κοπρολαγνείες και συναφή.αν είναι δυνατόν.επίσης η παιδοφιλία είναι κατακριτέα για μένα. από κει και πέρα κάτι άλλο που δεν θα έκανα,είναι το "σεξ με κάποιον άλλο για να σε δω" το οποίο θεωρώ άσχημο γιατί δείχνει ότι μιλάμε για μια σχέση χωρίς αγάπη σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια πάντα.... τα υπόλοιπα που περνούν από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή,μου φαίνονται πιθανά.εξαρτάται πάντα από τον άνθρωπο βέβαια.δεν είμαι το ίδιο με τον καθένα...δεν μπορώ να είμαι το ίδιο με τον καθένα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necropethamenos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 203 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο necropethamenos: #79 08-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από lobo: αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι και νορμαλ αυτοι που τα γουσταρουν !!! σιγουρα για να κυνηγας καποια γατα ή κανα γουρουνι εχεις προβλημα !! Click για ανάπτυξη... Tι είδους πρόβλημα και πού βρίσκεται η γραμμή του νορμάλ; Επίσης πως το μετράμε; Με το πόσοι κάνουν το ένα και πόσοι το άλλο; Δηλαδή άμα σου πώ πως το να κυνηγάς να πηδήξεις αρνιά είναι πιο νορμάλ απο το να κυνηγάς να πηδήξεις πιγκουίνους (βασισμένος στο οτι άπειροι βοσκοι για παράδειγμα έχουν πηδήξει αρνακια ενώ καγκουρό φαντάζομαι όχι πολύς κόσμος), θα το δεχτείς σαν πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jesse_james Δραστήριο μέλος Ο jesse_james αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 464 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:05 Ο jesse_james: #80 08-02-09 21:05 ' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
' Πολλά, πάρα πολλά. Ας ξεκινήσουμε με....Ότι έχει σχέση με λαγνεία. - έπεται συνέχεια - Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.