Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:56 Ο Chris1993: #41 20-09-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: ωστωσο στον οτε παντα υπαρχει ενα παγιο της ταξης των 25-30 ευρω... αυτο ειναι το κακο! Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις ένα point ! Αλλα υπάρχουν και άλλα προγράμματα όπως Conn-X Talk + Conn-X TV που στα παρέχει ο ΟΤΕ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο dexter08 έγραψε: #42 21-09-09 14:51 φοιτητικο forthnet θα βαλω με το που παρω το πασο. 14,75 ευρω για τους εξι πρωτους μηνες δεν με χαλανε, ειδικα στα 24mbit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο Gatoulinho: #43 22-09-09 14:19 Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Ο Silent_Killer: #44 23-09-09 13:38 Εγώ έχω net faster iad pstn! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Ο Anarki έγραψε: #45 23-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Click για ανάπτυξη... Ναι, οι (λίγες) προσφορές που υπάρχουν είναι είτε Shared LLU είτε απο τον ίδιο τον ΟΤΕ, οπότε το πάγιο δε το γλιτώνεις. Μόνο της Wind δεν έχει πάγιο γιατί είναι HSDPA (3G τέλος πάντων) αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο αυτό για σοβαρή χρήση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μιχάλης-Νάξος: ωστωσο στον οτε παντα υπαρχει ενα παγιο της ταξης των 25-30 ευρω... αυτο ειναι το κακο! Click για ανάπτυξη... Εδώ έχεις ένα point ! Αλλα υπάρχουν και άλλα προγράμματα όπως Conn-X Talk + Conn-X TV που στα παρέχει ο ΟΤΕ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο dexter08 έγραψε: #42 21-09-09 14:51 φοιτητικο forthnet θα βαλω με το που παρω το πασο. 14,75 ευρω για τους εξι πρωτους μηνες δεν με χαλανε, ειδικα στα 24mbit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο Gatoulinho: #43 22-09-09 14:19 Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Ο Silent_Killer: #44 23-09-09 13:38 Εγώ έχω net faster iad pstn! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Ο Anarki έγραψε: #45 23-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Click για ανάπτυξη... Ναι, οι (λίγες) προσφορές που υπάρχουν είναι είτε Shared LLU είτε απο τον ίδιο τον ΟΤΕ, οπότε το πάγιο δε το γλιτώνεις. Μόνο της Wind δεν έχει πάγιο γιατί είναι HSDPA (3G τέλος πάντων) αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο αυτό για σοβαρή χρήση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φοιτητικο forthnet θα βαλω με το που παρω το πασο. 14,75 ευρω για τους εξι πρωτους μηνες δεν με χαλανε, ειδικα στα 24mbit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:19 Ο Gatoulinho: #43 22-09-09 14:19 Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Ο Silent_Killer: #44 23-09-09 13:38 Εγώ έχω net faster iad pstn! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Ο Anarki έγραψε: #45 23-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Click για ανάπτυξη... Ναι, οι (λίγες) προσφορές που υπάρχουν είναι είτε Shared LLU είτε απο τον ίδιο τον ΟΤΕ, οπότε το πάγιο δε το γλιτώνεις. Μόνο της Wind δεν έχει πάγιο γιατί είναι HSDPA (3G τέλος πάντων) αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο αυτό για σοβαρή χρήση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:38 Ο Silent_Killer: #44 23-09-09 13:38 Εγώ έχω net faster iad pstn! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Ο Anarki έγραψε: #45 23-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Click για ανάπτυξη... Ναι, οι (λίγες) προσφορές που υπάρχουν είναι είτε Shared LLU είτε απο τον ίδιο τον ΟΤΕ, οπότε το πάγιο δε το γλιτώνεις. Μόνο της Wind δεν έχει πάγιο γιατί είναι HSDPA (3G τέλος πάντων) αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο αυτό για σοβαρή χρήση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ έχω net faster iad pstn! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:01 Ο Anarki έγραψε: #45 23-09-09 15:01 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Click για ανάπτυξη... Ναι, οι (λίγες) προσφορές που υπάρχουν είναι είτε Shared LLU είτε απο τον ίδιο τον ΟΤΕ, οπότε το πάγιο δε το γλιτώνεις. Μόνο της Wind δεν έχει πάγιο γιατί είναι HSDPA (3G τέλος πάντων) αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο αυτό για σοβαρή χρήση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Για τα προγράμματα ''δίοδος'' πληρώνουμε και το πάγιο του ΟΤΕ; ----------------------------------------- https://portal.tee.gr/portal/page/portal/TPTEE/TPTEE_INTERNET/WEB_HOSTING/timokatalogos Click για ανάπτυξη... Ναι, οι (λίγες) προσφορές που υπάρχουν είναι είτε Shared LLU είτε απο τον ίδιο τον ΟΤΕ, οπότε το πάγιο δε το γλιτώνεις. Μόνο της Wind δεν έχει πάγιο γιατί είναι HSDPA (3G τέλος πάντων) αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστο αυτό για σοβαρή χρήση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.