Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 17:27 Ο Dias έγραψε: #221 03-03-24 17:27 Και μερικές μπομπονιέρες για (επίδειξη στη) βάφτιση: Spoiler Τη βάφτιση τη λέμε και βαφτίσια. Το γάμο; Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 22:39 Η Ariana2018: #222 03-03-24 22:39 Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 22:44 Ο Scandal έγραψε: #223 03-03-24 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί Click για ανάπτυξη... Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:48 Ο Lasher έγραψε: #224 03-03-24 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Click για ανάπτυξη... Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:50 Η amarelia έγραψε: #225 03-03-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μου έχει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά Click για ανάπτυξη... Απο μικρός ξύπνιος! Εύγε φίλε μου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:56 Ο Scandal έγραψε: #226 03-03-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! Click για ανάπτυξη... epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 21:07 Ο epote έγραψε: #227 10-03-24 21:07 Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και μερικές μπομπονιέρες για (επίδειξη στη) βάφτιση: Spoiler Τη βάφτιση τη λέμε και βαφτίσια. Το γάμο;
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 22:39 Η Ariana2018: #222 03-03-24 22:39 Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 22:44 Ο Scandal έγραψε: #223 03-03-24 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί Click για ανάπτυξη... Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:48 Ο Lasher έγραψε: #224 03-03-24 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Click για ανάπτυξη... Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:50 Η amarelia έγραψε: #225 03-03-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μου έχει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά Click για ανάπτυξη... Απο μικρός ξύπνιος! Εύγε φίλε μου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:56 Ο Scandal έγραψε: #226 03-03-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! Click για ανάπτυξη... epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 21:07 Ο epote έγραψε: #227 10-03-24 21:07 Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 22:44 Ο Scandal έγραψε: #223 03-03-24 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί Click για ανάπτυξη... Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:48 Ο Lasher έγραψε: #224 03-03-24 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Click για ανάπτυξη... Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:50 Η amarelia έγραψε: #225 03-03-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μου έχει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά Click για ανάπτυξη... Απο μικρός ξύπνιος! Εύγε φίλε μου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:56 Ο Scandal έγραψε: #226 03-03-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! Click για ανάπτυξη... epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 21:07 Ο epote έγραψε: #227 10-03-24 21:07 Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί Click για ανάπτυξη... Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν!
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:48 Ο Lasher έγραψε: #224 03-03-24 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Click για ανάπτυξη... Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:50 Η amarelia έγραψε: #225 03-03-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μου έχει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά Click για ανάπτυξη... Απο μικρός ξύπνιος! Εύγε φίλε μου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:56 Ο Scandal έγραψε: #226 03-03-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! Click για ανάπτυξη... epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 21:07 Ο epote έγραψε: #227 10-03-24 21:07 Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! Click για ανάπτυξη... Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:50 Η amarelia έγραψε: #225 03-03-24 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μου έχει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά Click για ανάπτυξη... Απο μικρός ξύπνιος! Εύγε φίλε μου! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:56 Ο Scandal έγραψε: #226 03-03-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! Click για ανάπτυξη... epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 21:07 Ο epote έγραψε: #227 10-03-24 21:07 Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Μου έχει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά Click για ανάπτυξη... Απο μικρός ξύπνιος! Εύγε φίλε μου!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2024 στις 23:56 Ο Scandal έγραψε: #226 03-03-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! Click για ανάπτυξη... epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 21:07 Ο epote έγραψε: #227 10-03-24 21:07 Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 First Προηγούμενη 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 12 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα. Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως! Click για ανάπτυξη...
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2024 στις 21:07 Ο epote έγραψε: #227 10-03-24 21:07 Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ...
Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του. Χμ...