Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

03-03-24

17:27
Και μερικές μπομπονιέρες για (επίδειξη στη) βάφτιση:
Τη βάφτιση τη λέμε και βαφτίσια. Το γάμο;
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

03-03-24

22:39
Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

03-03-24

22:44
Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν!Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί![]()

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

03-03-24

23:48
Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν!![]()
Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα.
Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

03-03-24

23:50
Απο μικρός ξύπνιος!Μου έχει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά
Εύγε φίλε μου!

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

03-03-24

23:56
Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα.
Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως!

10-03-24

21:07
Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του.
Χμ...
Χμ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...