Τι γνώμη έχετε για τη βάπτιση ως μυστήριο και το νηπιοβαπτισμό;

• Thread starter Thread starter Dias
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Και μερικές μπομπονιέρες για (επίδειξη στη) βάφτιση:

1709479465956.png
1709479534075.png
1709479584102.png

Τη βάφτιση τη λέμε και βαφτίσια. Το γάμο;

Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί 🤣

Εμενα στα παιδια μου αρεσαν οι βαφτίσεις τους. Το μικρό μάλιστα χαιρόταν το νερό και όταν έβγαινε από τη κολυμπήθρα εκλαιγε γιατί ήθελε να ξαναμπεί 🤣
Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! :P

Εμένα η αδελφή μου στις φωτογραφίες είναι απαθής, δεν έκλαψε καν! :P

Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα.
Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως!

Σαν την Πακίτα που δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε ένα πράγμα.
Εγώ, πάντως, στο άλμπουμ της βάφτισής μου, μόνο στην πρώτη φωτογραφία είμαι χαμογελαστός. Από την 2η κι ύστερα, αρχίζω και συνοφρυώνομαι, σαν να καταλάβαινα τι με περίμενε. Ε, σε όλες τις υπόλοιπες κλαίω με μαύρο δάκρυ. Μου έχει πει η μάνα μου ότι είχα τραβήξει μια γρατζουνιά στα μούτρα του παπά, αριστούργημα! Μπράβο μου, όμως!
1000055185.jpg

Για καποιο λογο θεωρουμε φυσιολογικο να δεινουμε σε ενα γερο αντρα με μουσια το γυμνο βρεφος μας, ωστε να το αλείβει με λαδι και να το πνιγει εικονικά μεσα σε ενα μεγαλο ποτηρι ενω αυτο κλαιει απο το τρομο του.

Χμ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back