Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.878 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2015 στις 00:53 Ο Dias έγραψε: #161 18-01-15 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Απρόσεχτος: Απο την τοποθέσηση μου φαίνεται οτι θα προτιμούσα να ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ με την βάπτιση, όχι γιατι δεν πιστεύεις, αλλά γιατι προσπαθείς να τεκμηριώσεις την άποψι σου (δεν πιστεύεις). Και για να γίνω ποιο σαφής, σου λέω οτι δεν νοείται κάποιος να διαφωνεί δίχως να μπορεί να συζητήσει επι της ουσίας στο θέμα που διαφωνεί. Γιατι με την ποιο πάνω στάση του, απλά δηλώνει άγνοια στο θέμα που έχει τοποθετηθεί. Και η άγνοια είναι μερική αμορφωσιά... Click για ανάπτυξη... Υποκλινόμαστε στην υπέρτατη γνώση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2015 στις 12:34 Ο Απρόσεχτος: #162 18-01-15 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Υποκλινόμαστε στην υπέρτατη γνώση. Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες...μιλάς άκριτα και σε πειράζουν τα πάντα. Θα αποδεχόμουν ως "υπέρτατη γνώση" την ρήση του μαντείου των Δελφών, Γνώθι σ'αυτόν". Οσο για την δική μου γνώση, αφού δεν γνωρίζω ακόμα τον εαυτό μου, τότε θα σου έλεγα πως η ταπεινότητα, είναι καλός σύμβουλος για εμένα προσωπικά. Για εσένα δεν είμαι σε θέση να σε κρίνω. Πιστεύω οτι αν γνωρίζεις τον εαυτό σου θα σε ακούσω(διαβάσω) με την απαιτούμενη προσοχή δίχως ειρωνικά σχόλια. Τελειώνοντας θα πω μόνο οτι η ποιο πάνω ρήση και άλλες πολλές, όπως η διδασκαλία του Πλάτωνα, βρίσκονται μέσα στην ορθόδοξη διδασκαλία. Και επειδή τα πολλά λόγια δεν βοηθούν, θα σταματήσω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2015 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Ο Guest 209912: #163 18-01-15 13:30 Παρόλα αυτά δεν απάντησες σε μένα, που σου απάντησα με επιχείρημα χωρίς να σε ειρωνευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 09:54 Ο juste un instant: #164 14-08-16 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Οπως και ο γάμος. Ασχετο. :Ρ Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 10:21 Η Himela έγραψε: #165 14-08-16 10:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Click για ανάπτυξη... Είναι όντως ένα πανηγύρι στο οποίο πολύ λίγος κόσμος μπορεί να πει ένα μεγάλο οχι γιατι έχει συνδεθεί απο την Εκκλησία με πολύ πονηρό τρόπο με το πρέπον που ζητεί η κοινωνία. Είναι δύσκολο λοιπόν όταν ιδέες είναι τόσο βαθιά ριζωμένες να πας εσύ κι εγώ κόντρα σε αυτές με κίνδυνο όχι μόνο μα κακολογηθουμε απο τον κόσμο αλλα και να αποκλειστούμε κάποιες φορές απο την κοινωνία. Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος, η βαπτιση κλπ διαιωνίζονται έχοντας ξεχάσει τον ουσιαστικό λόγο για να γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 11:57 Ο lkjhgfdsa: #166 14-08-16 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:12 Η Himela έγραψε: #167 14-08-16 12:12 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Απρόσεχτος: Απο την τοποθέσηση μου φαίνεται οτι θα προτιμούσα να ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ με την βάπτιση, όχι γιατι δεν πιστεύεις, αλλά γιατι προσπαθείς να τεκμηριώσεις την άποψι σου (δεν πιστεύεις). Και για να γίνω ποιο σαφής, σου λέω οτι δεν νοείται κάποιος να διαφωνεί δίχως να μπορεί να συζητήσει επι της ουσίας στο θέμα που διαφωνεί. Γιατι με την ποιο πάνω στάση του, απλά δηλώνει άγνοια στο θέμα που έχει τοποθετηθεί. Και η άγνοια είναι μερική αμορφωσιά... Click για ανάπτυξη... Υποκλινόμαστε στην υπέρτατη γνώση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απρόσεχτος Νεοφερμένο μέλος Ο Απρόσεχτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2015 στις 12:34 Ο Απρόσεχτος: #162 18-01-15 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Υποκλινόμαστε στην υπέρτατη γνώση. Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες...μιλάς άκριτα και σε πειράζουν τα πάντα. Θα αποδεχόμουν ως "υπέρτατη γνώση" την ρήση του μαντείου των Δελφών, Γνώθι σ'αυτόν". Οσο για την δική μου γνώση, αφού δεν γνωρίζω ακόμα τον εαυτό μου, τότε θα σου έλεγα πως η ταπεινότητα, είναι καλός σύμβουλος για εμένα προσωπικά. Για εσένα δεν είμαι σε θέση να σε κρίνω. Πιστεύω οτι αν γνωρίζεις τον εαυτό σου θα σε ακούσω(διαβάσω) με την απαιτούμενη προσοχή δίχως ειρωνικά σχόλια. Τελειώνοντας θα πω μόνο οτι η ποιο πάνω ρήση και άλλες πολλές, όπως η διδασκαλία του Πλάτωνα, βρίσκονται μέσα στην ορθόδοξη διδασκαλία. Και επειδή τα πολλά λόγια δεν βοηθούν, θα σταματήσω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιανουαρίου 2015 Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Ο Guest 209912: #163 18-01-15 13:30 Παρόλα αυτά δεν απάντησες σε μένα, που σου απάντησα με επιχείρημα χωρίς να σε ειρωνευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 09:54 Ο juste un instant: #164 14-08-16 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Οπως και ο γάμος. Ασχετο. :Ρ Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 10:21 Η Himela έγραψε: #165 14-08-16 10:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Click για ανάπτυξη... Είναι όντως ένα πανηγύρι στο οποίο πολύ λίγος κόσμος μπορεί να πει ένα μεγάλο οχι γιατι έχει συνδεθεί απο την Εκκλησία με πολύ πονηρό τρόπο με το πρέπον που ζητεί η κοινωνία. Είναι δύσκολο λοιπόν όταν ιδέες είναι τόσο βαθιά ριζωμένες να πας εσύ κι εγώ κόντρα σε αυτές με κίνδυνο όχι μόνο μα κακολογηθουμε απο τον κόσμο αλλα και να αποκλειστούμε κάποιες φορές απο την κοινωνία. Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος, η βαπτιση κλπ διαιωνίζονται έχοντας ξεχάσει τον ουσιαστικό λόγο για να γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 11:57 Ο lkjhgfdsa: #166 14-08-16 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:12 Η Himela έγραψε: #167 14-08-16 12:12 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Υποκλινόμαστε στην υπέρτατη γνώση. Click για ανάπτυξη... Αυτό κατάλαβες...μιλάς άκριτα και σε πειράζουν τα πάντα. Θα αποδεχόμουν ως "υπέρτατη γνώση" την ρήση του μαντείου των Δελφών, Γνώθι σ'αυτόν". Οσο για την δική μου γνώση, αφού δεν γνωρίζω ακόμα τον εαυτό μου, τότε θα σου έλεγα πως η ταπεινότητα, είναι καλός σύμβουλος για εμένα προσωπικά. Για εσένα δεν είμαι σε θέση να σε κρίνω. Πιστεύω οτι αν γνωρίζεις τον εαυτό σου θα σε ακούσω(διαβάσω) με την απαιτούμενη προσοχή δίχως ειρωνικά σχόλια. Τελειώνοντας θα πω μόνο οτι η ποιο πάνω ρήση και άλλες πολλές, όπως η διδασκαλία του Πλάτωνα, βρίσκονται μέσα στην ορθόδοξη διδασκαλία. Και επειδή τα πολλά λόγια δεν βοηθούν, θα σταματήσω εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιανουαρίου 2015 στις 13:30 Ο Guest 209912: #163 18-01-15 13:30 Παρόλα αυτά δεν απάντησες σε μένα, που σου απάντησα με επιχείρημα χωρίς να σε ειρωνευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 09:54 Ο juste un instant: #164 14-08-16 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Οπως και ο γάμος. Ασχετο. :Ρ Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 10:21 Η Himela έγραψε: #165 14-08-16 10:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Click για ανάπτυξη... Είναι όντως ένα πανηγύρι στο οποίο πολύ λίγος κόσμος μπορεί να πει ένα μεγάλο οχι γιατι έχει συνδεθεί απο την Εκκλησία με πολύ πονηρό τρόπο με το πρέπον που ζητεί η κοινωνία. Είναι δύσκολο λοιπόν όταν ιδέες είναι τόσο βαθιά ριζωμένες να πας εσύ κι εγώ κόντρα σε αυτές με κίνδυνο όχι μόνο μα κακολογηθουμε απο τον κόσμο αλλα και να αποκλειστούμε κάποιες φορές απο την κοινωνία. Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος, η βαπτιση κλπ διαιωνίζονται έχοντας ξεχάσει τον ουσιαστικό λόγο για να γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 11:57 Ο lkjhgfdsa: #166 14-08-16 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:12 Η Himela έγραψε: #167 14-08-16 12:12 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρόλα αυτά δεν απάντησες σε μένα, που σου απάντησα με επιχείρημα χωρίς να σε ειρωνευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 09:54 Ο juste un instant: #164 14-08-16 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Οπως και ο γάμος. Ασχετο. :Ρ Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 10:21 Η Himela έγραψε: #165 14-08-16 10:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Click για ανάπτυξη... Είναι όντως ένα πανηγύρι στο οποίο πολύ λίγος κόσμος μπορεί να πει ένα μεγάλο οχι γιατι έχει συνδεθεί απο την Εκκλησία με πολύ πονηρό τρόπο με το πρέπον που ζητεί η κοινωνία. Είναι δύσκολο λοιπόν όταν ιδέες είναι τόσο βαθιά ριζωμένες να πας εσύ κι εγώ κόντρα σε αυτές με κίνδυνο όχι μόνο μα κακολογηθουμε απο τον κόσμο αλλα και να αποκλειστούμε κάποιες φορές απο την κοινωνία. Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος, η βαπτιση κλπ διαιωνίζονται έχοντας ξεχάσει τον ουσιαστικό λόγο για να γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 11:57 Ο lkjhgfdsa: #166 14-08-16 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:12 Η Himela έγραψε: #167 14-08-16 12:12 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Οπως και ο γάμος. Ασχετο. :Ρ Click για ανάπτυξη... Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 10:21 Η Himela έγραψε: #165 14-08-16 10:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Click για ανάπτυξη... Είναι όντως ένα πανηγύρι στο οποίο πολύ λίγος κόσμος μπορεί να πει ένα μεγάλο οχι γιατι έχει συνδεθεί απο την Εκκλησία με πολύ πονηρό τρόπο με το πρέπον που ζητεί η κοινωνία. Είναι δύσκολο λοιπόν όταν ιδέες είναι τόσο βαθιά ριζωμένες να πας εσύ κι εγώ κόντρα σε αυτές με κίνδυνο όχι μόνο μα κακολογηθουμε απο τον κόσμο αλλα και να αποκλειστούμε κάποιες φορές απο την κοινωνία. Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος, η βαπτιση κλπ διαιωνίζονται έχοντας ξεχάσει τον ουσιαστικό λόγο για να γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 11:57 Ο lkjhgfdsa: #166 14-08-16 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:12 Η Himela έγραψε: #167 14-08-16 12:12 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Δεν το βρισκω καθολου ασχετο. Νομιζω οτι ολα τα μυστηρια ειναι πια σκετο πανηγυρι. Εχει χαθει η απλοτητα στο βωμο της χλιδης Click για ανάπτυξη... Είναι όντως ένα πανηγύρι στο οποίο πολύ λίγος κόσμος μπορεί να πει ένα μεγάλο οχι γιατι έχει συνδεθεί απο την Εκκλησία με πολύ πονηρό τρόπο με το πρέπον που ζητεί η κοινωνία. Είναι δύσκολο λοιπόν όταν ιδέες είναι τόσο βαθιά ριζωμένες να πας εσύ κι εγώ κόντρα σε αυτές με κίνδυνο όχι μόνο μα κακολογηθουμε απο τον κόσμο αλλα και να αποκλειστούμε κάποιες φορές απο την κοινωνία. Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος, η βαπτιση κλπ διαιωνίζονται έχοντας ξεχάσει τον ουσιαστικό λόγο για να γίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 11:57 Ο lkjhgfdsa: #166 14-08-16 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:12 Η Himela έγραψε: #167 14-08-16 12:12 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάποιοι αντέχουν να είναι μόνοι αλλα οι περισσότεροι είτε φοβούνται τη μοναξιά είτε απλά δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τους οικείους τους κι έτσι ο γάμος Click για ανάπτυξη... Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:12 Η Himela έγραψε: #167 14-08-16 12:12 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Τι σχέση έχει αυτό; Ο γάμος δεν είναι κάτι μόνιμο, και αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, τότε θα είναι, είτε με γάμο, είτε χωρίς. Click για ανάπτυξη... Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:34 Ο lkjhgfdsa: #168 14-08-16 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Καλέ μιλούσα για το γάμο ως μυστήριο που γίνεται για να είσαι αποδεκτός από την κοινωνία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 12:50 Η Himela έγραψε: #169 14-08-16 12:50 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Κατάλαβα λάθος, τότε. Πάντως, στη σύγχρονη ελλαδική κοινωνία δε θα αντιμετώπιζε κάποιος κανένα απολύτως κοινωνικό πρόβλημα επειδή δεν έκανε θρησκευτικό (ή άλλο) γάμο. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:05 Ο lkjhgfdsa: #170 14-08-16 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Δοκίμασε να μην κάνεις θρησκευτικό γάμο ή βάπτιση στο παιδί σου σε κάποια επαρχιακή πόλη, χωριό ή νησί της Ελλάδος. Θα γελάσει κάθε πικραμένος και μόνο που θα το σκεφτείς. Click για ανάπτυξη... Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:07 Η Himela έγραψε: #171 14-08-16 13:07 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχεις δει όντως να γίνεται κάτι τέτοιο ή το υποθέτεις; Ρωτώ, γιατί έχω διαφορετικές αναφορές. Click για ανάπτυξη... Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 13:19 Ο lkjhgfdsa: #172 14-08-16 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γενικά από όσο έχω δει κι ακούσει το θεωρούν τελείως αυτονόητο. Θα ήθελα να ακούσω όμως και τις δικές σου αναφορές. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:11 Η Himela έγραψε: #173 14-08-16 14:11 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Έχω ακούσει να ξινίζουν γιαγιάδες και παππούδες, και γονείς που αναρωτιούνται τι θα πει ο κόσμος, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο. Δεν είναι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι στην τελική. Περίεργους μπορείς να βρεις παντού, ακόμη και σε μία "προχωρημένη" οικογένεια μέσα στην Αθήνα. Αλλά γενικό κοινωνικό ζήτημα, δεν έχω δει. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:16 Ο juste un instant: #174 14-08-16 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξέρεις τους παππούδες και τις γιαγιάδες απλά να ξινίζουν ή τους γονείς να μην ανακατεύονται (με πρήξιμο γερό ως και απειλές κλπ) στο τι θα κάνουν τα παιδιά τους; Έλα καλέ, στην Ελλάδα είμαστε, δεν είμαστε στη Σουηδία που οι γονείς πετάνε τα παιδιά τους από το σπίτι στα 18 και μετά δε νοιάζονται πια για αυτά! Click για ανάπτυξη... Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:21 Η Himela έγραψε: #175 14-08-16 14:21 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Μην το λες αυτο. Φιλος μου εχει πεθερα απο την Σουηδια. Κερβερος... Click για ανάπτυξη... Καμιά κρυφοκρητικιά θα είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:24 Ο lkjhgfdsa: #176 14-08-16 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: ως και απειλές Click για ανάπτυξη... λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 14:28 Η Himela έγραψε: #177 14-08-16 14:28 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: λολ Δε ξέρω τι οικογένειες "μαφιόζων" έχεις πετύχει, αλλά τέτοια πράγματα εγώ ευτυχώς δεν έχω συναντήσει. Έχω ακούσει τέρατα για περιουσιακά, αλλά για γάμους/βαφτίσια ποτέ. Click για ανάπτυξη... (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa Δραστήριο μέλος Ο lkjhgfdsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Τραπεζικός υπάλληλος. Έχει γράψει 736 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:12 Ο lkjhgfdsa: #178 14-08-16 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal epote iiTzArismaltor_ Μαυρίκιος charmander Ariana2018 taketrance fmarulezkd Memetchi Kate1914 Sosstoss giannhs2001 jj! Wonderkid rafaela11 American Economist touvlo Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: (είμαι επηρεασμένη από το παλέρμο, σόρρυ χαχα ) Έλα μωρέ, δεν έχεις ακούσει για γονείς που "σβήνουν, πεθαίνουν, χάνονται" αλά Ντένη Μαρκορά ή "θα σε αποκληρώσω βρε κερατά" και λοιπά άκρως ελληνικά τρελά; Click για ανάπτυξη... Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2016 στις 15:44 Η Himela έγραψε: #179 14-08-16 15:44 Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από lkjhgfdsa: Ε, είναι και τι δικαιώματα δίνεις στους συγγενείς. Ωστόσο, συνεχίζω να μην έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός ίσως, όπως είπες και εσύ, στην тж. Кеρδίζω κάτι; Click για ανάπτυξη... Πάντα υπάρχει κάποιος συγγενής που δε θες εσύ ή ο/η σύντροφός σου να κακοκαρδίσεις και έτσι πέφτεις στην παγίδα. Ευτυχώς (?) έχουμε κρίση και υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία. Τόσα τζάμπα λεφτά για νυφικά, κουφέτα, μπομπονιέρες και λοιπές αηδίες. Τι να πει κανείς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2016 στις 00:47 Ο Libertus έγραψε: #180 15-08-16 00:47 Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Αυγούστου 2016
Πολλοί άνθρωποι στοιχειώνονται από την ιδέα του "τι θα πει ο κόσμος;". Όσο πιο νωρίς αντιληφθεί κανείς -κατά την κρίση μου- ότι η ευτυχία του και το ίδιο του το είναι δεν μπορούν να μπαίνουν κάτω από έναν αόριστο κύκλο ανθρώπων που κρίνει και δεν θα έπρεπε να έχει σημασία γι' αυτόν, τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.