Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

15-09-24

17:05
Σχεδόν ενας χρόνος πέρασε απο το αρχικό θρεντ, και ολο ενα προσμένω το halloween περισσότερο.
Μου αρέσει τρομερά το vibe, το πορτοκαλι και το μαύρο, οι κολοκύθες, τα φαντάσματα κλπ.
Λέω να το γιορτάσω φέτος στολίζοντας.![]()
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 529 μηνύματα.

15-09-24

17:54
Καθε Halloween αισθανομαι μια μυρωδια σαν να εχει καει το σπιτι μου . Και επειτα αυτος ο φοβος οτι ο Μαικ Μαγερς ειναι στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας μου .
Οι Αμερικανοι επελεξαν την 31 Οκτωβρη για ενα παρα πολυ καλο λογο . Μεθοκοπανε για να πανε να ψηφισουν . Μια ελεγεια για την Ποτοαπαγορευση .
Οι Αμερικανοι επελεξαν την 31 Οκτωβρη για ενα παρα πολυ καλο λογο . Μεθοκοπανε για να πανε να ψηφισουν . Μια ελεγεια για την Ποτοαπαγορευση .
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.027 μηνύματα.

15-09-24

18:00
Βασισμένοι αριστεροί του 1960: τι Χάλοουϊν και αυτά. Θα μας κατακτήσουν οι ιμπεριαλιστές Αμερικάνοι με τα πάντα.
Αριστεροί του σήμερα: μόνο τα φασισταριά με τα δικά τους κολλήματα δεν θέλουν τα αμερικανικά έθιμα.
The Downfall. Όσο αναπνέω Halloween δεν θα γιορτάσω ποτέ. Μόνο αν πάω τον καιρό του ποτέ στις ΗΠΑ και το δω εκεί όπου πρέπει να είναι.
Αριστεροί του σήμερα: μόνο τα φασισταριά με τα δικά τους κολλήματα δεν θέλουν τα αμερικανικά έθιμα.
The Downfall. Όσο αναπνέω Halloween δεν θα γιορτάσω ποτέ. Μόνο αν πάω τον καιρό του ποτέ στις ΗΠΑ και το δω εκεί όπου πρέπει να είναι.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-09-24

18:01
Αυτό ακούγεται σα σπόνταΒασισμένοι αριστεροί του 1960: τι Χάλοουϊν και αυτά. Θα μας κατακτήσουν οι ιμπεριαλιστές Αμερικάνοι με τα πάντα.

Ειναι απλώς μια γαμάτη γιορτή. Μητε θελω να κατακτηθώ απο τους ιμπεριαλιστικούς αμερικάνους μητε θελω να κολλήσω φασιστοταμπέλες σε ατομα./
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.909 μηνύματα.

15-09-24

18:27
Χαριτωμένη γιορτούλα είναι. Και μένα μ αρέσει, Μ΄αρέσει το φθινοπωρινό κλίμα η μυστηριώδης ατμόσφαιρα. Το ότι αμερικανιά, δεν με πειράζει. Αν είναι χαρούμενη, μ΄αρέσει.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.

25-09-24

12:39
Το σκεφτόμουν σήμερα.
Τι γίνεται, προετοιμάζονται οι επιχειρήσεις των κλάδων για το φετινό Halloween στη ψωροκώσταινα;
Τι γίνεται, προετοιμάζονται οι επιχειρήσεις των κλάδων για το φετινό Halloween στη ψωροκώσταινα;

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

25-09-24

12:41
προετοιμάζονται;Το σκεφτόμουν σήμερα.
Τι γίνεται, προετοιμάζονται οι επιχειρήσεις των κλάδων για το φετινό Halloween στη ψωροκώσταινα;![]()
Φέτος πήγα στα pepco και σε διαφορα μαγαζια και είδα μια μικρή πτέρυγα με προϊόντα halloween και ευφράνθηκε η ψυχούλα μου. ανυπομονώ

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

25-09-24

12:51
Μπεσα δεν εχω γνωρισει ατομο πανω απο 16 που να γιορταζει(????) το χαλογουιν. Cringe
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.066 μηνύματα.

25-09-24

13:14
Κι εγώ το θεωρώ τελείως αταίριαστο στις παραδόσεις του Έλληνα. Κάτι δεν μου κολλάει, η αισθητική ίσως.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής

27-10-24

17:12
Ετοιμάζει η ελληνική οικογένεια τις κολοκύθες για εφέτος; 

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

27-10-24

17:31
Ήδη το Halloween έχει έρθει για τα καλά στην Ελλάδα. Μια βόλτα στη λαϊκή αγορά όπου πουλάνε τις απαραίτητες κολοκύθες, θα σας πείσει.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.036 μηνύματα.

27-10-24

17:35
Ονειρεύομαι την ημέρα που θα έρθει αυτή η γιορτή για τα καλά στην Ελληνική κοινωνία.
Κάθε εποχή αξίζουμε να γιορτάζουμε κάτι για αρκετές μέρες. Είναι καλό για την ψυχολογία του κόσμου. Φανταστείτε χειμώνα χωρίς τα φώτα των Χριστουγέννων ή Άνοιξη χωρίς το τραπέζι του Πάσχα και τα βαμμένα αυγά.
Το ίδιο λοιπόν θέλω και για το Φθινόπωρο, να βλέπω κόσμο να σκαλίζουν κολοκύθες, να βλέπουν ταινίες τρόμου.
Ο κόσμος αξίζει να φύγει από την μιζέρια της πραγματικότητας και να απολαύσει την αλλαγή από την μονοτονία που αρκετοί επιδιώκουν.
Και δεν είναι Αμερικανιά, προέρχεται από την Ιρλανδία. Ναι μπορεί να θεωρηθεί Παγανιστική αλλά το ίδιο και τα Χριστούγεννα με τον Άγιο Βασίλη της Κοκα κόλα.
Κάθε εποχή αξίζουμε να γιορτάζουμε κάτι για αρκετές μέρες. Είναι καλό για την ψυχολογία του κόσμου. Φανταστείτε χειμώνα χωρίς τα φώτα των Χριστουγέννων ή Άνοιξη χωρίς το τραπέζι του Πάσχα και τα βαμμένα αυγά.
Το ίδιο λοιπόν θέλω και για το Φθινόπωρο, να βλέπω κόσμο να σκαλίζουν κολοκύθες, να βλέπουν ταινίες τρόμου.
Ο κόσμος αξίζει να φύγει από την μιζέρια της πραγματικότητας και να απολαύσει την αλλαγή από την μονοτονία που αρκετοί επιδιώκουν.
Και δεν είναι Αμερικανιά, προέρχεται από την Ιρλανδία. Ναι μπορεί να θεωρηθεί Παγανιστική αλλά το ίδιο και τα Χριστούγεννα με τον Άγιο Βασίλη της Κοκα κόλα.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

27-10-24

17:47
Ονειρεύομαι την ημέρα που θα έρθει αυτή η γιορτή για τα καλά στην Ελληνική κοινωνία.
Αμερικανιά/ ιρλανδιά το ίδιο είναι: ξένο προς τα δικά μας δεδομένα έθιμο. Και με κανένα πρακτικά νόημα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.021 μηνύματα.

27-10-24

18:19
οχι να μην ερθει ...οχι αλλες αμερικανιες.Κι εγώ το θεωρώ τελείως αταίριαστο στις παραδόσεις του Έλληνα. Κάτι δεν μου κολλάει, η αισθητική ίσως.
εγω παντως στο μαναβικο ειδα κολοκυθες αμερικανικες ετοιμες.
Dias
Επιφανές μέλος

27-10-24

18:56
Πολύ αργά πλέον Γιάν²η μου. Το Halloween ήρθε πλέον στην Ελλάδα και όχι για λίγο αλλά για μόνιμα. Ναι, είναι εισαγόμενη γιορτή. Ε και; Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα πασχαλινά αυγά, ο Santa Claus, ο Βαλεντίνος, όλα εισαγόμενα είναι αλλά ωραία. Τα μανάβικα και η λαϊκή πουλάνε κολοκύθες, τα παιδιά ετοιμάζονται με στολές και μάσκες, τα μαγαζιά πουλάνε υλικά, κάποια σπίτια περιμένουν να περάσει η 28η για να στολιστούν, σχολεία ετοιμάζουν γιορτούλες. Ποιο είναι το κακό; Πες μου Γιάν²η: "Trick οr Treat"?οχι να μην ερθει ...οχι αλλες αμερικανιες.
εγω παντως στο μαναβικο ειδα κολοκυθες αμερικανικες ετοιμες.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

27-10-24

19:34
Πολλοί διαμαρτύρονται επειδή τα παιδιά δεν ξέρουν για την 28η, αλλά μιλάνε για το Halloween.
Είναι πράγματι ένα θέμα αυτό αλλά η προσέγγιση τους είναι λάθος. Το πρόβλημα που υφίσταται αυτή η κατάσταση δεν είναι το Halloween, ούτε πρέπει να τιμωρείται αυτή η γιορτή και όσοι την απολαμβάνουν σχετικά με την άγνοια για μια εθνική μας εορτή. Θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό να εστιάσουν στο γιατί υπάρχει άγνοια και τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει, παρά να πολεμάνε μια άλλη γιορτή που φέρνει χαρά και βελτιώνει την διάθεση πολλών ανθρώπων.
Είναι πράγματι ένα θέμα αυτό αλλά η προσέγγιση τους είναι λάθος. Το πρόβλημα που υφίσταται αυτή η κατάσταση δεν είναι το Halloween, ούτε πρέπει να τιμωρείται αυτή η γιορτή και όσοι την απολαμβάνουν σχετικά με την άγνοια για μια εθνική μας εορτή. Θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό να εστιάσουν στο γιατί υπάρχει άγνοια και τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει, παρά να πολεμάνε μια άλλη γιορτή που φέρνει χαρά και βελτιώνει την διάθεση πολλών ανθρώπων.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

27-10-24

19:40
Αδιάφορο μου είναι αν έρθει ή όχι.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

27-10-24

19:42
Μου είναι λίγο αδιάφορο-άσε που με χαλάει κιόλας...
Δεν ξέρω νομίζω πως δεν ταιριάζει κ στην ελληνική νοοτροπία-ειδικά το 2024'
Δεν ξέρω νομίζω πως δεν ταιριάζει κ στην ελληνική νοοτροπία-ειδικά το 2024'
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 105 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Kate1914
- Hased Babis
- Giorgkalo
- Memetchi
- taketrance
- Paragontas7000
- Scandal
- American Economist
- touvlo
- charmander
- Paladin
- fourkaki
- chester20080
- AggelikiGr
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Ilma
- Ωρορα
- Wonderkid
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Advocatus diaboli
- A350
- D a f n i
- giannhs2001
- Fernando_A
- rafaela11
- tsiobieman
- Debugging_Demon
- vasilis123321
- Sosstoss
- synthnightingale
- GeorgePap2003
- kalhkardia
- camil
- korlef
- jj!
- ROM32
- Ness
- phleidhs
- johnsala
- Arianara S3
- User2350
- kiyoshi
- Joji
- P.Dam.
- marww
- iew
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.