Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:20 Ο Guest 126033: #81 31-10-23 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πολύ σφιγμένη είσαι, χαλάρωσε για μια μέρα και από αύριο θαυμάζουμε πάλι το νόημα και την αξία της ζωής . Click για ανάπτυξη... Να χαλαρωσω για να δω το νεκροταφειο ? Οχι καλε μου εχω καλύτερους μεθοδους να χαλαρωσω ,αν φτασω σε αυτο το επιπεδο θα ξαναρχισω ψυχοθεραπεια Απολαύστέ το εσεις !!!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:24 Ο giannhs2001: #82 31-10-23 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Είσαι και εσύ κατά της προόδου και της παγκοσμιοποίησης; Σε αυτό το θρεντ τα έχω διαβάσει όλα πια. Συνδέθηκε η πρόοδος με το να εορτάζουμε ένα ξένο έθιμο που καμμία σχέση δεν έχει με τον Ελληνισμό. Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:28 Ο Samael έγραψε: #83 31-10-23 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Να χαλαρωσω για να δω το νεκροταφειο ? Click για ανάπτυξη... Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Οχι καλε μου εχω καλύτερους μεθοδους να χαλαρωσω ,αν φτασω σε αυτο το επιπεδο θα ξαναρχισω ψυχοθεραπεια Απολαύστέ το εσεις !!!! Click για ανάπτυξη... Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:30 Η Υδροχόος έγραψε: #84 31-10-23 14:30 Αυτή η μανία...να τα βλέπουμε όλα μαύρα κι άραχνα και ότι κρύβονται χίλια δυο σενάρια και εξωγήινοι από πίσω με ξεπερνάει, ώρες ώρες... Δείτε και την άλλη όψη...Για τα παιδιά μια γιορτή, άλλης φύσεως. Και όσοι γονείς θέλουν ή όσοι θέλουν, τέλος πάντων, ας το γιορτάσουν. Δεν είναι θέμα προόδου. Μα κι αν είναι - για κάποιους - δεν το βλέπουν όλοι έτσι... Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:40 Ο Guest 126033: #85 31-10-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Click για ανάπτυξη... Στα νεκροταφεια παω για αλλο λογο ,αναστατατωνομαι για άλλους λογούς και το κυριοτερο ? Επιλεγω να γελασω με δικα μας εθιμα (τι να κανω βγαινει ο ¨κασιδιαρης ¨απο μεσα μου ) μην μου χαλας λοιπον τα κουτακια σε παρακαλω πολυ στην ζωη μου ,αφηστε να ¨κλεβω ¨λιγο απο την δικη σας χαρα που το απολαμβανετε ,έτσι εγώ συμμετέχω σε ολο αυτο ,χαιρομαι με την δικη σας καλη διαθεση απ οπου κι αν προερχεται Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με, μετα απο 10 χρονια στελνω ανετα τον αλλο στον ψυχολογο παρα να ξαναπαω εγω οποτε μην με προκαλεις,δεν χαλαω πλεον για κανενα την ηρεμια μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:44 Ο juste un instant: #86 31-10-23 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.535 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:54 Ο Gaspar έγραψε: #87 31-10-23 14:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Πολύ σφιγμένη είσαι, χαλάρωσε για μια μέρα και από αύριο θαυμάζουμε πάλι το νόημα και την αξία της ζωής . Click για ανάπτυξη... Να χαλαρωσω για να δω το νεκροταφειο ? Οχι καλε μου εχω καλύτερους μεθοδους να χαλαρωσω ,αν φτασω σε αυτο το επιπεδο θα ξαναρχισω ψυχοθεραπεια Απολαύστέ το εσεις !!!!
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:24 Ο giannhs2001: #82 31-10-23 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Είσαι και εσύ κατά της προόδου και της παγκοσμιοποίησης; Σε αυτό το θρεντ τα έχω διαβάσει όλα πια. Συνδέθηκε η πρόοδος με το να εορτάζουμε ένα ξένο έθιμο που καμμία σχέση δεν έχει με τον Ελληνισμό. Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:28 Ο Samael έγραψε: #83 31-10-23 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Να χαλαρωσω για να δω το νεκροταφειο ? Click για ανάπτυξη... Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Οχι καλε μου εχω καλύτερους μεθοδους να χαλαρωσω ,αν φτασω σε αυτο το επιπεδο θα ξαναρχισω ψυχοθεραπεια Απολαύστέ το εσεις !!!! Click για ανάπτυξη... Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:30 Η Υδροχόος έγραψε: #84 31-10-23 14:30 Αυτή η μανία...να τα βλέπουμε όλα μαύρα κι άραχνα και ότι κρύβονται χίλια δυο σενάρια και εξωγήινοι από πίσω με ξεπερνάει, ώρες ώρες... Δείτε και την άλλη όψη...Για τα παιδιά μια γιορτή, άλλης φύσεως. Και όσοι γονείς θέλουν ή όσοι θέλουν, τέλος πάντων, ας το γιορτάσουν. Δεν είναι θέμα προόδου. Μα κι αν είναι - για κάποιους - δεν το βλέπουν όλοι έτσι... Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:40 Ο Guest 126033: #85 31-10-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Click για ανάπτυξη... Στα νεκροταφεια παω για αλλο λογο ,αναστατατωνομαι για άλλους λογούς και το κυριοτερο ? Επιλεγω να γελασω με δικα μας εθιμα (τι να κανω βγαινει ο ¨κασιδιαρης ¨απο μεσα μου ) μην μου χαλας λοιπον τα κουτακια σε παρακαλω πολυ στην ζωη μου ,αφηστε να ¨κλεβω ¨λιγο απο την δικη σας χαρα που το απολαμβανετε ,έτσι εγώ συμμετέχω σε ολο αυτο ,χαιρομαι με την δικη σας καλη διαθεση απ οπου κι αν προερχεται Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με, μετα απο 10 χρονια στελνω ανετα τον αλλο στον ψυχολογο παρα να ξαναπαω εγω οποτε μην με προκαλεις,δεν χαλαω πλεον για κανενα την ηρεμια μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:44 Ο juste un instant: #86 31-10-23 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.535 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:54 Ο Gaspar έγραψε: #87 31-10-23 14:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Είσαι και εσύ κατά της προόδου και της παγκοσμιοποίησης; Σε αυτό το θρεντ τα έχω διαβάσει όλα πια. Συνδέθηκε η πρόοδος με το να εορτάζουμε ένα ξένο έθιμο που καμμία σχέση δεν έχει με τον Ελληνισμό. Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:28 Ο Samael έγραψε: #83 31-10-23 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Να χαλαρωσω για να δω το νεκροταφειο ? Click για ανάπτυξη... Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Οχι καλε μου εχω καλύτερους μεθοδους να χαλαρωσω ,αν φτασω σε αυτο το επιπεδο θα ξαναρχισω ψυχοθεραπεια Απολαύστέ το εσεις !!!! Click για ανάπτυξη... Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:30 Η Υδροχόος έγραψε: #84 31-10-23 14:30 Αυτή η μανία...να τα βλέπουμε όλα μαύρα κι άραχνα και ότι κρύβονται χίλια δυο σενάρια και εξωγήινοι από πίσω με ξεπερνάει, ώρες ώρες... Δείτε και την άλλη όψη...Για τα παιδιά μια γιορτή, άλλης φύσεως. Και όσοι γονείς θέλουν ή όσοι θέλουν, τέλος πάντων, ας το γιορτάσουν. Δεν είναι θέμα προόδου. Μα κι αν είναι - για κάποιους - δεν το βλέπουν όλοι έτσι... Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:40 Ο Guest 126033: #85 31-10-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Click για ανάπτυξη... Στα νεκροταφεια παω για αλλο λογο ,αναστατατωνομαι για άλλους λογούς και το κυριοτερο ? Επιλεγω να γελασω με δικα μας εθιμα (τι να κανω βγαινει ο ¨κασιδιαρης ¨απο μεσα μου ) μην μου χαλας λοιπον τα κουτακια σε παρακαλω πολυ στην ζωη μου ,αφηστε να ¨κλεβω ¨λιγο απο την δικη σας χαρα που το απολαμβανετε ,έτσι εγώ συμμετέχω σε ολο αυτο ,χαιρομαι με την δικη σας καλη διαθεση απ οπου κι αν προερχεται Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με, μετα απο 10 χρονια στελνω ανετα τον αλλο στον ψυχολογο παρα να ξαναπαω εγω οποτε μην με προκαλεις,δεν χαλαω πλεον για κανενα την ηρεμια μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:44 Ο juste un instant: #86 31-10-23 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.535 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:54 Ο Gaspar έγραψε: #87 31-10-23 14:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Να χαλαρωσω για να δω το νεκροταφειο ? Click για ανάπτυξη... Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Αρχική Δημοσίευση από Katia@: Οχι καλε μου εχω καλύτερους μεθοδους να χαλαρωσω ,αν φτασω σε αυτο το επιπεδο θα ξαναρχισω ψυχοθεραπεια Απολαύστέ το εσεις !!!! Click για ανάπτυξη... Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία .
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:30 Η Υδροχόος έγραψε: #84 31-10-23 14:30 Αυτή η μανία...να τα βλέπουμε όλα μαύρα κι άραχνα και ότι κρύβονται χίλια δυο σενάρια και εξωγήινοι από πίσω με ξεπερνάει, ώρες ώρες... Δείτε και την άλλη όψη...Για τα παιδιά μια γιορτή, άλλης φύσεως. Και όσοι γονείς θέλουν ή όσοι θέλουν, τέλος πάντων, ας το γιορτάσουν. Δεν είναι θέμα προόδου. Μα κι αν είναι - για κάποιους - δεν το βλέπουν όλοι έτσι... Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:40 Ο Guest 126033: #85 31-10-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Click για ανάπτυξη... Στα νεκροταφεια παω για αλλο λογο ,αναστατατωνομαι για άλλους λογούς και το κυριοτερο ? Επιλεγω να γελασω με δικα μας εθιμα (τι να κανω βγαινει ο ¨κασιδιαρης ¨απο μεσα μου ) μην μου χαλας λοιπον τα κουτακια σε παρακαλω πολυ στην ζωη μου ,αφηστε να ¨κλεβω ¨λιγο απο την δικη σας χαρα που το απολαμβανετε ,έτσι εγώ συμμετέχω σε ολο αυτο ,χαιρομαι με την δικη σας καλη διαθεση απ οπου κι αν προερχεται Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με, μετα απο 10 χρονια στελνω ανετα τον αλλο στον ψυχολογο παρα να ξαναπαω εγω οποτε μην με προκαλεις,δεν χαλαω πλεον για κανενα την ηρεμια μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:44 Ο juste un instant: #86 31-10-23 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.535 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:54 Ο Gaspar έγραψε: #87 31-10-23 14:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή η μανία...να τα βλέπουμε όλα μαύρα κι άραχνα και ότι κρύβονται χίλια δυο σενάρια και εξωγήινοι από πίσω με ξεπερνάει, ώρες ώρες... Δείτε και την άλλη όψη...Για τα παιδιά μια γιορτή, άλλης φύσεως. Και όσοι γονείς θέλουν ή όσοι θέλουν, τέλος πάντων, ας το γιορτάσουν. Δεν είναι θέμα προόδου. Μα κι αν είναι - για κάποιους - δεν το βλέπουν όλοι έτσι...
Guest 126033 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:40 Ο Guest 126033: #85 31-10-23 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Click για ανάπτυξη... Στα νεκροταφεια παω για αλλο λογο ,αναστατατωνομαι για άλλους λογούς και το κυριοτερο ? Επιλεγω να γελασω με δικα μας εθιμα (τι να κανω βγαινει ο ¨κασιδιαρης ¨απο μεσα μου ) μην μου χαλας λοιπον τα κουτακια σε παρακαλω πολυ στην ζωη μου ,αφηστε να ¨κλεβω ¨λιγο απο την δικη σας χαρα που το απολαμβανετε ,έτσι εγώ συμμετέχω σε ολο αυτο ,χαιρομαι με την δικη σας καλη διαθεση απ οπου κι αν προερχεται Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με, μετα απο 10 χρονια στελνω ανετα τον αλλο στον ψυχολογο παρα να ξαναπαω εγω οποτε μην με προκαλεις,δεν χαλαω πλεον για κανενα την ηρεμια μου juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:44 Ο juste un instant: #86 31-10-23 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.535 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:54 Ο Gaspar έγραψε: #87 31-10-23 14:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Click για ανάπτυξη... Στα νεκροταφεια παω για αλλο λογο ,αναστατατωνομαι για άλλους λογούς και το κυριοτερο ? Επιλεγω να γελασω με δικα μας εθιμα (τι να κανω βγαινει ο ¨κασιδιαρης ¨απο μεσα μου ) μην μου χαλας λοιπον τα κουτακια σε παρακαλω πολυ στην ζωη μου ,αφηστε να ¨κλεβω ¨λιγο απο την δικη σας χαρα που το απολαμβανετε ,έτσι εγώ συμμετέχω σε ολο αυτο ,χαιρομαι με την δικη σας καλη διαθεση απ οπου κι αν προερχεται Αρχική Δημοσίευση από Samael: Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με, μετα απο 10 χρονια στελνω ανετα τον αλλο στον ψυχολογο παρα να ξαναπαω εγω οποτε μην με προκαλεις,δεν χαλαω πλεον για κανενα την ηρεμια μου
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:44 Ο juste un instant: #86 31-10-23 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν; Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.535 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:54 Ο Gaspar έγραψε: #87 31-10-23 14:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Arianara S3: Θα συμφωνησω. Δεν υπαρχει λογος να μαζευουμε ο,τι αμερικανιά δουμε. Click για ανάπτυξη... Τι δεν σου αρέσει στο Χαλογουιν;
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.535 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:54 Ο Gaspar έγραψε: #87 31-10-23 14:54 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η αμερικανιά είναι η πρόοδος και τα λεφτά είναι ο Θεός τους. Click για ανάπτυξη... Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 14:58 Ο giannhs2001: #88 31-10-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Αριστεριστής αντικαπιταλιστής προοδευτικός μετά την πορεία ενάντια στο ΝΑΤΟ και υπερ της χαμάς , τράβηξε με το iphone 15 του φώτο την κολοκύθα που μόλις σκάλισε με hastag #trick or treat πολύ πιθανό Click για ανάπτυξη... Κυρίως οι φιλελεύθεροι παρατηρώ πως έχουν μεγάλη λαχτάρα για τις αμερικανιές αυτές. Μια μεγάλη χώρα, με τόσο μικρούς κατοίκους..... Αυτό είμαστε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:15 Ο juste un instant: #89 31-10-23 15:15 Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.498 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:21 Η glayki έγραψε: #90 31-10-23 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εμ πότε θα το δεις αυτό; Όταν θα είσαι αναστατωμένη ; Έχω και χειρότερα αλλά θα τα βάζω σε spoiler ειδικά για εσένα εαν είναι να ξαναρχίσεις την ψυχοθεραπεία . Click για ανάπτυξη... Ε λοιπόν τα νεκροταφεία είναι θεσπέσιος τόπος χαλάρωσης.. Ειδικά εκεί κατά το σούρουπο που φαίνονται αναμμένα τα καντήλια
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.310 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 15:22 Ο taketrance: #91 31-10-23 15:22 Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οπως γραφτηκε πιο πανω, δεν εχουμε "εισαγει" το πληρες εθιμο στην Ελλαδα και δε νομιζω οτι προκειται να γινει και ποτε, και οντως θα μου φαινοταν περιεργο αν γινοταν. Να βλεπω κολοκυθες με λαμπες εξω απο καθε σπιτι και παιδια να πηγαινουν απο πορτα σε πορτα και να λενε "φαρσα η κερασμα" θα ηταν υπερβολικα κριντζ Περα απ'αυτο, τα halloween παρτυ, οι στολισμοι στα μαγαζια και η γενικη spooky ατμοσφαιρα που επικρατει αυτο το ΣΚ ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστη και προσωπικα την προτιμω απο τις αποκριες και τα καρναβαλια που ποτε δε μου εκαναν ιδιαιτερη εντυπωση.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.099 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:03 Η camil έγραψε: #92 31-10-23 19:03 Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε όσους δεν αρέσει το "ξενόφερτο" halloween μπορούν να αναβιώσουν το ποντιακό έθιμο λίγο πολύ ίδιο με το μεξικάνικο el dia de los muertos: μαζευόμαστε στα νεκροταφεία και το γλεντάμε! Το Ταφικό έθιμο των Ποντίων | Lelevose.GR Ημέρα μνήμης των νεκρών είναι η Κυριακή του Θωμά για τους Πόντιους. Την ημέρα αυτή αναβιώνει το Ταφικό Έθιμο. Ένα έθιμο με ρίζες από τα Αρχαία ταφικά έθιμα. www.lelevose.gr
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:18 Ο giannhs2001: #93 31-10-23 19:18 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα; Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Η υπεγενικευτικη λέξη "αμερικανια" προδίδει μια μειονεξια των ατόμων που την χρησιμοποιούν σαν καραμέλα. Click για ανάπτυξη... Ρε ζουστ αλήθεια θα μιλήσεις εσύ για όρους; Να σε κάνω μια λίστα με πόσους ευφάνταστους όρους έχεις επινοήσει για να περνάς τα αφηγήματα σου εδώ μέσα;
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:27 Ο Lasher έγραψε: #94 31-10-23 19:27 Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να σας πω, εγώ σήμερα που έλαβα φωτογραφίες της ανιψούλας μου ως Wednesday Αdams από το halloween party που έκανε το σχολείο της πολύ ζήλεψα που δεν τα έκανα αυτά κι εγώ ως παιδί. Γενικά, δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε ένα έθιμο το οποίο, οκ, μπορεί να είναι ξενόφερτο, αλλά που μπορεί να μας προσφέρει λίγη χαρά και να μας δώσει ακόμη μία αφορμή για να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:45 Ο nPb έγραψε: #95 31-10-23 19:45 Για τις μέρες που είναι του Hello...een. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:46 Ο giannhs2001: #96 31-10-23 19:46 Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.200 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:51 Η amarelia έγραψε: #97 31-10-23 19:51 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Ο giannhs2001: #98 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα. Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Paragontas7000 Drscientist Kate1914 Piskantrila touvlo taketrance American Economist charmander eupalinaros johnsala BatGuin AggelikiGr Ilikntas Scandal ROM32 Memetchi rafaela11 Libertus Joji Entropy24 camil giannhs2001 Arianara S3 Dr. Gl. Luminous Ilma bibliofagos Κίβδηλος fortheloveofshizaya ghоul fockos giorgos5002 Giorgkalo Paladin fourkaki chester20080 dreamer!! ayahuasca97 Ωρορα Wonderkid fmarulezkd J.Cameron Advocatus diaboli A350 D a f n i Fernando_A tsiobieman Debugging_Daemon vasilis123321 Sosstoss synthnightingale GeorgePap2003 kalhkardia korlef jj! Ness phleidhs User2350 kiyoshi P.Dam. marww iew Alessandra Eliza Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: εχει ένα εκατομμύριο λόγους ναναι όσα αναφέρεις κι αυτός δεν είναι ενας απο αυτούς Click για ανάπτυξη... Μα είναι, κάθε ξενόφερτο που φέρνουμε είτε στη τηλεόραση είτε σε event (βλέπε black friday) το κάνουμε μιμίδιο και γελοιότητα.
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.654 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:53 Η Υδροχόος έγραψε: #99 31-10-23 19:53 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κρίμα στους γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να πάνε σε κάτι τέτοιο και ακόμα πιο κρίμα που λογικά ως σύλλογος γονέων το διοργάνωσαν αυτό. Κρίμα επίσης και για τους/τις εκπαιδευτικούς της χώρας που χωρίς όραμα δεν μεγαλώνουν σωστούς μικρούς Έλληνες και Ελληνίδες. Η χώρα του καρακιτσαριού και της ανοησίας. Click για ανάπτυξη... Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στη σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.242 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2023 στις 19:56 Ο giannhs2001: #100 31-10-23 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Θα μου επιτρέψεις να πω ότι υπερβάλλεις. Εδώ και ώρα... Είναι δυνατόν μια μικρή γιορτούλα, σαν κι αυτή, να εμποδίζει να μεγαλώσουν σωστοί άνθρωποι ; Άντε, ας το πω όπως εσύ : Σωστοί έλληνες και ελληνίδες ; Αυτό μας μάρανε ; Αυτό θα σταθεί εμπόδιο σωστή ανατροφή τους ; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα ; Κάτι που μόνο γέλιο και χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά, δεν κάνει κακό... Click για ανάπτυξη... Ο σωστός ο εκπαιδευτικός με όραμα μπορεί να κάνει πολλά με τα παιδιά. Πολλά προς όφελος της κοινωνίας, της παράδοσης και των ίδιων των παιδιών. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εθνικό. Στο χωριό μου τη δεκαετία του '50 ένας οραματιστής δάσκαλος μαζί με τα παιδιά του χωριού έκαναν δενδροφύτευση και μια άχαρη έκταση γης την μετέτρεψαν σε ένα όμορφο δασάκι που απολαμβάνουμε έως και σήμερα Πολλά μπορούν να γίνουν για την χαρά των παιδιών και τα οποία θα έπρεπε να έχουν ως στόχο την τόνωση του ομαδικού αισθήματος. Στη χώρα του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτά χρειαζόμαστε. Αλλά μας κέρδισαν τα halloween και οι σχολικές εκδρομές σε εμπορικά κέντρα.