RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.

13-12-20

15:38
Καταρχάς, το μόνο που ζητάω είναι υγεία. Μετά θα μου κάνω ένα δώρο ύστερα από 1.5 χρόνο επιμονής, υπομονής και προσπάθειας, το μεταπτυχιακό , και θα ήθελα δύναμη για το διδακτορικό!
Γενικά, δεν ζητάω πολλά γιατί δεν έχω κανένα παράπονο, είμαι υπέρ ευχαριστημένη με ό,τι έχω!
Γενικά, δεν ζητάω πολλά γιατί δεν έχω κανένα παράπονο, είμαι υπέρ ευχαριστημένη με ό,τι έχω!

Guest 254537
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-12-20

17:18
Κάτι κρέμες σώματός,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩΕσύ έχεις πάρει ήδη το καλύτερο δώρο του κόσμου! Θέλεις κι άλλο;

Guest 986132
Επισκέπτης

14-12-20

18:45
Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι.
Αναμένω το Huawei GT 2e.
Αναμένω το Huawei GT 2e.
T C
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

14-12-20

18:49
Αμ δε, κοντα φώτων θα σου ρθει!Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι.
Αναμένω το Huawei GT 2e.
Με εκτίμηση,
Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής ΑSC
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

15-12-20

02:05
Εγώ δεν ξέρω αν θέλω κάτι άλλο πέρα από το εμβόλιο για το covid.
Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο.
Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο.
Guest 090132
Επισκέπτης

15-12-20

20:17
Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-12-20

21:21
Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια
Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας.
παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει
ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας!

Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας.
παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει

ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φοραΜάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...