RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Καθηγήτρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:38 Η RafAspa94: #21 13-12-20 15:38 Καταρχάς, το μόνο που ζητάω είναι υγεία. Μετά θα μου κάνω ένα δώρο ύστερα από 1.5 χρόνο επιμονής, υπομονής και προσπάθειας, το μεταπτυχιακό , και θα ήθελα δύναμη για το διδακτορικό! Γενικά, δεν ζητάω πολλά γιατί δεν έχω κανένα παράπονο, είμαι υπέρ ευχαριστημένη με ό,τι έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:18 Ο Guest 254537: #22 13-12-20 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσύ έχεις πάρει ήδη το καλύτερο δώρο του κόσμου! Θέλεις κι άλλο; Click για ανάπτυξη... Κάτι κρέμες σώματός,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:45 Ο Guest 986132: #23 14-12-20 18:45 Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:49 Ο T C έγραψε: #24 14-12-20 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Click για ανάπτυξη... Αμ δε, κοντα φώτων θα σου ρθει! Με εκτίμηση, Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής ΑSC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 02:05 Η Nelliel έγραψε: #25 15-12-20 02:05 Εγώ δεν ξέρω αν θέλω κάτι άλλο πέρα από το εμβόλιο για το covid. Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:17 Ο Guest 090132: #26 15-12-20 20:17 Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:21 Η EvanescenceQ: #27 17-12-20 21:21 Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Κλημεντίνη Roulaki Sevasti charmander Θάνος orchidea chester20080 iminspain T C harry akritas tsiobieman Unboxholics Viedo fockos Αλκης Κ. taketrance Libertus American Economist fretoe Γατόπαρδος. jj! giannhs2001 Idontknoww elli russu Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταρχάς, το μόνο που ζητάω είναι υγεία. Μετά θα μου κάνω ένα δώρο ύστερα από 1.5 χρόνο επιμονής, υπομονής και προσπάθειας, το μεταπτυχιακό , και θα ήθελα δύναμη για το διδακτορικό! Γενικά, δεν ζητάω πολλά γιατί δεν έχω κανένα παράπονο, είμαι υπέρ ευχαριστημένη με ό,τι έχω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:18 Ο Guest 254537: #22 13-12-20 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσύ έχεις πάρει ήδη το καλύτερο δώρο του κόσμου! Θέλεις κι άλλο; Click για ανάπτυξη... Κάτι κρέμες σώματός,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:45 Ο Guest 986132: #23 14-12-20 18:45 Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:49 Ο T C έγραψε: #24 14-12-20 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Click για ανάπτυξη... Αμ δε, κοντα φώτων θα σου ρθει! Με εκτίμηση, Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής ΑSC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 02:05 Η Nelliel έγραψε: #25 15-12-20 02:05 Εγώ δεν ξέρω αν θέλω κάτι άλλο πέρα από το εμβόλιο για το covid. Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:17 Ο Guest 090132: #26 15-12-20 20:17 Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:21 Η EvanescenceQ: #27 17-12-20 21:21 Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Κλημεντίνη Roulaki Sevasti charmander Θάνος orchidea chester20080 iminspain T C harry akritas tsiobieman Unboxholics Viedo fockos Αλκης Κ. taketrance Libertus American Economist fretoe Γατόπαρδος. jj! giannhs2001 Idontknoww elli russu Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Εσύ έχεις πάρει ήδη το καλύτερο δώρο του κόσμου! Θέλεις κι άλλο; Click για ανάπτυξη... Κάτι κρέμες σώματός,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:45 Ο Guest 986132: #23 14-12-20 18:45 Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:49 Ο T C έγραψε: #24 14-12-20 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Click για ανάπτυξη... Αμ δε, κοντα φώτων θα σου ρθει! Με εκτίμηση, Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής ΑSC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 02:05 Η Nelliel έγραψε: #25 15-12-20 02:05 Εγώ δεν ξέρω αν θέλω κάτι άλλο πέρα από το εμβόλιο για το covid. Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:17 Ο Guest 090132: #26 15-12-20 20:17 Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:21 Η EvanescenceQ: #27 17-12-20 21:21 Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Κλημεντίνη Roulaki Sevasti charmander Θάνος orchidea chester20080 iminspain T C harry akritas tsiobieman Unboxholics Viedo fockos Αλκης Κ. taketrance Libertus American Economist fretoe Γατόπαρδος. jj! giannhs2001 Idontknoww elli russu Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:49 Ο T C έγραψε: #24 14-12-20 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Click για ανάπτυξη... Αμ δε, κοντα φώτων θα σου ρθει! Με εκτίμηση, Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής ΑSC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 02:05 Η Nelliel έγραψε: #25 15-12-20 02:05 Εγώ δεν ξέρω αν θέλω κάτι άλλο πέρα από το εμβόλιο για το covid. Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:17 Ο Guest 090132: #26 15-12-20 20:17 Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:21 Η EvanescenceQ: #27 17-12-20 21:21 Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Κλημεντίνη Roulaki Sevasti charmander Θάνος orchidea chester20080 iminspain T C harry akritas tsiobieman Unboxholics Viedo fockos Αλκης Κ. taketrance Libertus American Economist fretoe Γατόπαρδος. jj! giannhs2001 Idontknoww elli russu Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Με τις καθυστερήσεις τής acs, το βλέπω να γίνεται άνετα χριστουγεννιάτικο δωράκι. Αναμένω το Huawei GT 2e. Click για ανάπτυξη... Αμ δε, κοντα φώτων θα σου ρθει! Με εκτίμηση, Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής ΑSC Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 02:05 Η Nelliel έγραψε: #25 15-12-20 02:05 Εγώ δεν ξέρω αν θέλω κάτι άλλο πέρα από το εμβόλιο για το covid. Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:17 Ο Guest 090132: #26 15-12-20 20:17 Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:21 Η EvanescenceQ: #27 17-12-20 21:21 Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Κλημεντίνη Roulaki Sevasti charmander Θάνος orchidea chester20080 iminspain T C harry akritas tsiobieman Unboxholics Viedo fockos Αλκης Κ. taketrance Libertus American Economist fretoe Γατόπαρδος. jj! giannhs2001 Idontknoww elli russu Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δεν ξέρω αν θέλω κάτι άλλο πέρα από το εμβόλιο για το covid. Φέτος το budget μου για τα δώρα μειώθηκε αισθητά γιατί θα δω ελάχιστο κόσμο οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσω άπειρα δωρα. Θα κάνω δωρεά στο νοσοκομείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 090132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:17 Ο Guest 090132: #26 15-12-20 20:17 Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:21 Η EvanescenceQ: #27 17-12-20 21:21 Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις 21:21 Η EvanescenceQ: #27 17-12-20 21:21 Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εναν ερωτα απο αυτους τους συνταρακτικους. . . ναι αληθεια Δεν ξερω ισως να βγηκε και απωθημενο της καραντινας. παντως αυτο θελω τωρα αν ερθει θα δειξει ευχομαι υγεια σε ολους σας παιδια και οτι ποθει ο καθενας σας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από wthiswrongwu: Μάλλον αυτό που μου φέρνει κάθε χρόνο: ανεκπλήρωτες προσδοκίες Click για ανάπτυξη... ωραιες και οι ανεκπληρωτες μωρε σε βαζουν σε αλλες βασεις,ξεκινας απο κατι αλλο καθε φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.