CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ενοχλεί όχι για εγωιστικούς λόγους, απλά κάθε φορά φτάνω στο σημείο να λέω "δε το περίμενα αυτό από το συγκεκριμένο άτομο"

Κοινώς τρώω τα μούτρα μου, αλλά ρε παιδιά μου αρέσει τόσο πολύ να γνωρίζω, να αγαπάω, να δένομαι με κόσμο και γίνομαι ράκος κάθε φορά που το παθαίνω αυτό...
Για ένα διάστημα είχα βάλει μυαλό, έλεγα ποτέ ξανά εμπιστοσύνη εύκολα, αλλά μετά ξανά κύλισα πάλι και ιδού τα αποτελέσματα

Ας είναι, πραγματικά εύχομαι όλοι όσοι με έχουν στεναχωρήσει, με έχουν κοροιδέψει, έχουν αναιρέσει όλο αυτά που έχουν πει και μάλιστα τα "πίστευαν" να είναι καλά, αλήθεια το εύχομαι, και πάνω από όλα να έχουν βάλει μυαλό...

Τι θέλω και τα θυμάμαι κάθε τόσο....

Δύσκολη μέρα σήμερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Α τα καημένα.Ότι τα γλυκά παχαίνουν. >.<

spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Με χαλάει αφάνταστα όμως...

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Μια παλιά μου φιλία!Μετανιώνω για τις θυσίες που έκανα!
Είχα σκοπό να αναφερθώ σε κάτι άλλο, αλλά αυτό που είπες μου θύμισε ακριβώς μια τέτοια κατάσταση, και πραγματικά ενοχλήθηκα. Συνεπώς, θα αρκεστώ στο να συμφωνήσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

με χαλάει όταν σκέφτομαι την επόμενη μέρα τι θα έπρεπε να είχα κάνει την προηγούμενη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Είναι τόσο μπερδεμένη ιστορία και στεναχωριέμαι όταν θυμάμαι πως ήμουν εγώ αυτή που τα μπέρδεψα.
Αλλά είναι κι άλλα. Είναι ο θάνατος του θείου μου, είναι άτομα που αγαπάω και είναι μακριά, είναι οτι δεν εκπλήρωσα ποτέ ορισμένα όνειρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.