Guest 990498
Επισκέπτης

Τι είναι αυτο που όταν το θυμάστε σας χαλάει;
Τα τελευταία 26 χρόνια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σπανιως αισθανομαι να με χαλαει κατι απο το μακρινο παρελθον, μου συμβαινει κατι στον εγκεφαλο σα να πατω ντιλιτ και να ξεχνω τα ασχημα η τα εχω δουλεψει πολυ ετσι ωστε οταν τα ξαναθυμαμαι να εχουν εξαγνιστει μεσα μου, κι αυτο θελει δουλεια.
Μπορει να σκεφτομαι κατι στα κοντινα μου και να με χαλαει, το στρωνω κι αυτο συνηθως με εκλογικευση των πραματων, σκεπτομενη παντα πως ολα στη ζωη μας/μου γινονται για καλο, ετσι αποδεικνυεται σε μενα τουλαχιστον, και πω εχω ερθει εδω να μαθω και να διδαχτω.
Ακομα και μια κουβεντα που λεει ο λογος να μου χει πει ο φιλος μου και να μη μου χει αρεσει, το λυνω, ειτε συζητωντας σε φαση - γιατι το ειπες?- ειτε δινοντας την αναλογη αξια στο γεγονος και υπολογιζοντας αν ειναι φταιξιμο δικο/του η κανενος. Οσα με χαλανε τα ''λυνω'' μεσα μου κι ετσι δε με χαλανε πια.
iwannak
Νεοφερμένο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apaleytos
Νεοφερμένο μέλος

Δεν με χάλασε αυτό όμως (έμαθα κάτι από αυτό).
Με χάλασε ότι μετά από 2 μέρες εκείνη αυτοκτόνησε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

gosh! όλα τα 'χει η Μαριορή.. ζντουφ!

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικά θυμαμαι έναν πρωην μου και θυμωνω και ντρεπομαι με τον εαυτο μου που ταφτιαξα με ένα τόσο βλάκα και μαμάκα και και και!
αμμ,,βασικά μου χαλάει η διαθεση οταν σκεφτομαι και μια ΜΕΓΑΛΗ μαμακια που έκανα περσυ! αλλά πολύ χοντρη μαλακία...
εμμ..για τραγούδι δεν ακουω κατι και να μου χαλά η διαθεση! συνηθως πρώτα μου χαλα η διαθεση και μετά λιωνω στα καψουροτράγουδα και τις μπαλάντες και τα εντεχνα κλπ! ηαηα
Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

arte
Νεοφερμένο μέλος

Καταταλλα(το σκωτοσα)εμ...μου την σπαει αυτη η ηλιθια που μας εκανε κοινωνικη και τεχνικα...ΛΟΛ

MissKit
Επιφανές μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πες μου οτι εισαι και εσυ ΑΕΚ;;η 6άρα από το γαύρο![]()

marina289
Δραστήριο μέλος

-που δεν ήταν 7άρα-

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αυτό.Περίπου τρία χρόνια από τη ζωή μου, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κι αμέτρητα τραγούδια.Άλλοτε μου προκαλούν νεύρα, άλλοτε στεναχώρια, άλλοτε νοσταλγία. Θεέ, τι χαζή που είμαι... Αν έβλεπα λίγο πιο καθαρά θα ήταν αλλιώς. Ποτέ δεν είναι αργά θέλω να πιστεύω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Τι άσχημες αναμνήσεις!

penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

aristi
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.