Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

25-03-25

00:59
Κακοπροαίρετο μου φαίνεται το ποστ σου.![]()
Βανέσα Βενέτη: «Όταν η κόρη μου ήταν 4 ετών είπα στη σύζυγό μου ότι είμαι γυναίκα»
Η Βανεσα Βενέτη μια τρανς γυναίκα 49 ετών που ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως αισθητικός άκρων βρίσκεται στην τελική ευθεία επιβεβαίωσης του φύλου της με χειρουργική διαδικασία. Η ίδια μίλησε για την προσπάθειά της, αλλά και τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό της που έχουν αποκατασταθεί στην...www.okmag.gr
@American Economist![]()
Καλείς τον Φώτη, που όλοι ξέρουμε τις απόψεις του επί του θέματος, και μου κοτσάρεις και το ειρωνικό

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

25-03-25

07:13
![]()
Βανέσα Βενέτη: «Όταν η κόρη μου ήταν 4 ετών είπα στη σύζυγό μου ότι είμαι γυναίκα»
Η Βανεσα Βενέτη μια τρανς γυναίκα 49 ετών που ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως αισθητικός άκρων βρίσκεται στην τελική ευθεία επιβεβαίωσης του φύλου της με χειρουργική διαδικασία. Η ίδια μίλησε για την προσπάθειά της, αλλά και τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό της που έχουν αποκατασταθεί στην...www.okmag.gr
@American Economist![]()
Με τι ασχολούνται ρε.
Κακοπροαίρετο μου φαίνεται το ποστ σου.
Καλείς τον Φώτη, που όλοι ξέρουμε τις απόψεις του επί του θέματος, και μου κοτσάρεις και το ειρωνικό![]()
Δεν είμαι ενάντια στην LGBT κοινότητα, ίσα ίσα πέρσι είχα πει ότι είμαι υπέρ στον γάμο των ομοφυλοφίλων και στην ισότητα απέναντι στις εργασιακές ευκαιρίες, ενώ ουδέποτε έχω σχολιάσει αρνητικά κάποιον για την σεξουαλικη του ταυτότητα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζει την ζωή του όπως θέλει και τον ευχαριστεί, αρκεί να το κάνει σεμνά και σεβόμενος τους συνανθρώπους του.
Εγώ είμαι ενάντια στην woke culture και στις παρανοϊκές απόψεις που περνάει. Απόψεις όπως είναι οι σημαίες LGBT μέσα στα σχολεία, να διαβάζουν drag queens παραμύθια σε ανήλικα παιδιά δημοτικού, απόψεις ότι τα φύλα είναι άπειρα και όχι 2, απόψεις ότι τα σύνορα πρέπει να είναι ανοικτά ώστε να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες μέσα, καθώς και τα διαφορά DEI programs όπου προσλαμβάνουν εργαζόμενους όχι βάση δεξιοτήτων αλλά βάση κοινωνικών χαρακτηριστικών τους. Σε αυτά είμαι ενάντια, καθώς είναι τοξικές απόψεις διαφόρων minorities που θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους. Η πλειοψηφία των LGB δεν στηρίζει τις ακρότητες της woke culture, καθώς ξέρουν ότι μόνο κακό προκαλεί.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

25-03-25

07:24
άρα συνοψίζοντας
δεν με ενοχλούν οι LGBTQ αρκεί
1. να μην προκαλούν
2. να ντύνονται και να φέρονται οπως θέλω εγώ
3. να μένουν μακριά απο τα παιδιά
4. να εχουν τις ίδιες απόψεις με μένα
1. να μην προκαλούν
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

25-03-25

07:31
άρα συνοψίζοντας
1. να μην προκαλούν
Κλασικά προκλητικό υφάκι ώστε να ξεκινήσεις καυγά από το πουθενά.
Ευτυχώς η πλειοψηφία των παιδιών εδώ μέσα είναι σε θέση να κάνουν διάλογο και να ξεχωρίσουν το ανθρώπινο δικαίωμα από την woke culture.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

25-03-25

07:37
Στηρίζουμε την τράπεζα Πειραιώς.
www.piraeusbank.gr
Equall – νέοι κύκλοι των δράσεων του προγράμματος της Πειραιώς | Piraeus Blog | Τράπεζα Πειραιώς
Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις δράσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2024. Οι δράσεις έχουν ως στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

25-03-25

15:42
Καλά κάνουν και ασχολούνται. Είναι και αυτοί άνθρωποι με τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια δικαιώματα με εμάς τους «φυσιολογικούς».Με τι ασχολούνται ρε.
Το wokeness στο άρθρο που ανέβασε ο nPb ποιο είναι;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

25-03-25

15:51
Θέλω να πιστεύω ότι κατά κάποιο βαθμό, όλοι μπορούμε να διακρίνουμε ένα κακοπροαίρετο άτομο από ένα καλό. Σε αυτή τη περίπτωση μπορώ να πω ξεκαθαρα ότι ο Φώτης δεν είναι από τα άτομα που χαρακτηρίζονται από κοντόφθαλμη συμπεριφορά.
Τώρα όπως είχα αναφέρει η woke κουλτούρα όντως υπάρχει αλλά δυστυχώς όπως και με τους antifa, οι antiwoke αρχίζουν να χαρακτηρίζουν τα πάντα ως woke δηλαδή μέχρι και η αναφορά της ύπαρξης ομοφυλοφιλίας χαρακτηρίζεται ως woke, πράγμα γελοίο.
Αν είναι να μιλήσουμε και για τους woke, είχα διαβάσει ένα άρθρο και είχα δει ένα ντοκιμαντέρ με γυναίκες λεσβίες να αναφέρουν ότι στα σχολεία της Αμερικής πολλοί παράγοντες προσπαθούν να περάσουν στα παιδιά ότι ομοφυλόφιλος=χαρακτηριστικά του άλλου φύλου. Δηλαδή αν είσαι γυναίκα που αγαπάει τις γυναίκες, πρέπει να υιοθετήσεις ανδρικά χαρακτηριστικά και μπορεί να μην γνωρίζεις την ταυτότητα σου. Μέγα λάθος. Όλοι πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας χωρίς εξωτερικές επιρροές
ΥΓ. Δεν διάβασα το άρθρο του nPd και το σχόλιο μου είναι μια γενική αναφορά
Τώρα όπως είχα αναφέρει η woke κουλτούρα όντως υπάρχει αλλά δυστυχώς όπως και με τους antifa, οι antiwoke αρχίζουν να χαρακτηρίζουν τα πάντα ως woke δηλαδή μέχρι και η αναφορά της ύπαρξης ομοφυλοφιλίας χαρακτηρίζεται ως woke, πράγμα γελοίο.
Αν είναι να μιλήσουμε και για τους woke, είχα διαβάσει ένα άρθρο και είχα δει ένα ντοκιμαντέρ με γυναίκες λεσβίες να αναφέρουν ότι στα σχολεία της Αμερικής πολλοί παράγοντες προσπαθούν να περάσουν στα παιδιά ότι ομοφυλόφιλος=χαρακτηριστικά του άλλου φύλου. Δηλαδή αν είσαι γυναίκα που αγαπάει τις γυναίκες, πρέπει να υιοθετήσεις ανδρικά χαρακτηριστικά και μπορεί να μην γνωρίζεις την ταυτότητα σου. Μέγα λάθος. Όλοι πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας χωρίς εξωτερικές επιρροές
ΥΓ. Δεν διάβασα το άρθρο του nPd και το σχόλιο μου είναι μια γενική αναφορά
American Economist
Επιφανές μέλος

25-03-25

16:22
Καλά κάνουν και ασχολούνται. Είναι και αυτοί άνθρωποι με τις ίδιες ανάγκες και τα ίδια δικαιώματα με εμάς τους «φυσιολογικούς».
Το wokeness στο άρθρο που ανέβασε ο nPb ποιο είναι;
Συγγνώμη αλλά δεν αποτελεί καν σημαντικό θέμα ώστε να γραφτεί ολόκληρο άρθρο σε περιοδικό. Κανείς δεν είπε ότι δεν έχουν δικαιώματα, όμως το να προβάλουμε ένα θέμα 24/7 παντού δεν το λες αναγκαίο. Μου θυμίζει τις δηλώσεις διαφόρων διάσημων που βγαίνουν δημόσια και λένε για τις προσωπικές τους στιγμές, λες και τους ρώτησε κανείς. Τώρα για το αν είναι woke ή όχι, δεν θα έλεγα ότι είναι το συγκεκριμένο και για αυτό τον λόγο δεν είπα κάτι, παρά μόνο ότι είναι ανούσιο σαν περιεχόμενο σύμφωνα με την κρίση μου. Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω την άποψη μου. Σωστά;;
Νομίζω ότι έγινα απόλυτα σαφής στο προηγούμενο post μου ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζήσει την ζωή του όπως επιθυμεί, αρκεί μα το κάνει με σεβασμό χωρίς να ενοχλεί τους συνανθρώπους του (αναφέρομαι σε όλους μας και όχι μόνο στους LGBT για να σε προλάβω). Είναι άλλο να ανήκεις στην LGBT ομάδα και να ζητάς ισότητα στα κοινωνικά δικαιώματα και στην αγορά εργασίας, από τις ακρότητες που ανέφερα. Γιατί όχι, το να λες ότι τα φύλα είναι άπειρα, το να θέλεις LGBT σημαίες μέσα στα σχολεία και να βάζεις drag queens να λένε παραμύθια σε ανήλικα παιδιά, να θέλεις να σε προσλάβουν σε δουλειά μόνο και μόνο επειδή είσαι LGBT/ γυναίκα/ μετανάστης ενώ δεν έχεις τα απαραίτητα προσόντα, καθώς και άλλες ακρότητες που ακούμε. Αυτό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα αλλά παράνοιες που δεν στέκουν ούτε προσφέρουν τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι άνθρωποι που ανήκουν στην LGB ομάδα δεν θέλουν καμία επαφή με τις ακρότητες που ανέφερα, καθώς ξέρουν ότι δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην κοινωνία παρά μόνο διχασμό και αναταραχή. Είναι κρίμα να ριζοσπαστικοποιείται ένα τέτοιο ζήτημα από μια ομάδα ατόμων. Παρόμοια τροπή έχει λάβει και ο φεμινισμός τα τελευταία χρόνια, όπου από ένα σοβαρό κίνημα έχει μετατραπεί σε κίνημα που μισεί τους άντρες και τους κατηγορεί ως ρατσιστές και φονιάδες γενικά και αόριστα.
Αυτή είναι η άποψη μου επι του θέματος. Αν θεωρείς ότι είμαι παράλογος ή ακόμα και ρατσιστής δικαίωμα σου, δεν θα σου πω κάτι. Όμως ξαναλέω ότι αυτά που λέω εγώ τα λένε και άτομα της LGB κοινότητας, είναι και εκείνοι ρατσιστές;; Δεν νομίζω.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

26-03-25

11:54
Ακούς κάθε μέρα για οικογένειες με τον έναν γονέα να είναι τρανς;Συγγνώμη αλλά δεν αποτελεί καν σημαντικό θέμα ώστε να γραφτεί ολόκληρο άρθρο σε περιοδικό.
Πότε συνέβη αυτό και δεν το πήρα πρέφα;όμως το να προβάλουμε ένα θέμα 24/7 παντού
Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι πολύ προσωπικό που δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια.Μου θυμίζει τις δηλώσεις διαφόρων διάσημων που βγαίνουν δημόσια και λένε για τις προσωπικές τους στιγμές
Σας ενοχλεί η ορατότητα ή η επιβολή της;
American Economist
Επιφανές μέλος

26-03-25

12:09
Ακούς κάθε μέρα για οικογένειες με τον έναν γονέα να είναι τρανς;
Καθημερινά ακούμε ιστορίες ατόμων που βγαίνουν και δηλώνουν την σεξουαλικότητα τους. Μπράβο τους, όμως γιατί πρέπει να αποτελεί πρώτη είδηση από την στιγμή που έχουμε σοβαρότερα προβλήματα;; Ποιος είναι ο σκοπός της είδησης αυτής;;
Πότε συνέβη αυτό και δεν το πήρα πρέφα;
Μια γρήγορη μάτια στα social media και στις καθημερινές εκπομπές θα σου λύσει την απορία.
Σας ενοχλεί η ορατότητα ή η επιβολή της;
Αν εννοείς για την woke culture, μας ενοχλεί γενικά η ύπαρξη της. Δεν νομίζω κανένας σοβαρός άνθρωπος να συμφωνεί με τις ακρότητες που σου ανέφερα πάνω (ύπαρξη άπειρων φύλων, LGBT σημαίες σε σχολεία, βιβλία που κατηγορούν τους λευκούς ως ρατσιστές γενικά και αόριστα, ανοικτά σύνορα χωρίς κανέναν έλεγχο, remake ταινιών που προβάλουν political correctness, DEI programs). Όλα αυτά είναι ακρότητες που δεν προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο προάγουν reverse racism και διχάζουν την κοινωνία. Εσυ θέλεις ισότητα μεταξύ των ανθρώπων ή προώθηση ακραίων ιδεολογιών που καταπατούν την κοινή λογική;; Ρωτάω ώστε να ξέρω προς τα που πάει η συζήτηση.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

26-03-25

16:40
Ότι πουλάει.Ποιος είναι ο σκοπός της είδησης αυτής;;
Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτός που καλύπτει και δημοσιοποιεί την είδηση παρά αυτός που κάνει δηλώσεις.
Ισότητα μεταξύ ανθρώπων θέλω και να μην ανεβάζουν διάφορες κάτινες άρθρα για να γαργαλούν τα κατώτερα ένστικτα των άλλων. Κοινώς, αφήστε μας στην ησυχία μας.Εσυ θέλεις ισότητα μεταξύ των ανθρώπων ή προώθηση ακραίων ιδεολογιών που καταπατούν την κοινή λογική;;
American Economist
Επιφανές μέλος

26-03-25

16:52
Ισότητα μεταξύ ανθρώπων θέλω και να μην ανεβάζουν διάφορες κάτινες άρθρα για να γαργαλούν τα κατώτερα ένστικτα των άλλων.
Τι εννοείς;;
Κοινώς, αφήστε μας στην ησυχία μας.
Γιατί ποιος σε ενόχλησε εδώ μέσα;; Συζήτηση κάνουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ότι πουλάει.
Προφανώς
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

26-03-25

17:53
Βασικα δεν γινεται γιατί πουλάει, αλλά γιατί μέσω της έκθεσης του ευρύτερου κοινού σε συγκεκριμενο περιεχόμενο (ακομα κι αν εργαλειοποιούνται καποιες κοινωνικες ομάδες), ο εγκέφαλος προσαρμόζεται στο να το θεωρεί κάτι καθημερινό, φυσιολογικό και ίσως πρώτης τάξεως προτεραιότητας ακόμα και απο τα δικά του ένστικτα.Ότι πουλάει.
Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτός που καλύπτει και δημοσιοποιεί την είδηση παρά αυτός που κάνει δηλώσεις.
Οτι ειχα πει και για τις τσόντες σε άλλο ποστ παλιότερα, ότι αν εισαι στρεητ και αρχίζεις και βλέπεις άντρες και μονο αντρες για κανα μηνα, ο εγκέφαλός σου θα αρχίσει να συνηθίζει και να σου σηκώνεται με αυτά. Ομοίως κι αν ξαναρχίσεις να βλέπεις μονο γυναίκες, ή αν συνηθισει η ντοπα στην απαλή τσόντα μετα θα θες πιο σκληρή, gag fuck and shit, διπλά άναλ και δεν ξερω κι εγω τι.
Οτι τον ταίζεις τον εγκέφαλο αυτο και μεγαλώνει μέσα του. Καθολου γενετικό δεν ειναι μόνο. Μονο σε καποιες περιπτώσεις ειναι γενετικό. Δύναται να ειναι και επικτητο μέσω της προβολής.
Σαν ένα τραγουδι που οταν το πρωτοακούς, σου φαίνεται περίεργο ή και κακόφωνο, αλλά άκου το ξανα-άκου το, ξανα-άκου το, σιγά σιγά πιάνεις τον εαυτό σου να κινείται στο ρυθμό μετά την 5η 6η φορά (πλην εξαιρέσεων). Ο εγκέφαλος έχει πλαστική ιδιότητα.
Μάλιστα υπάρχει και ενα οικονομικο aspect πισω απο τις συνεχεις δημοσιευσεις αρθρων για συγκεκριμενα θεματα οπως η τρανς σεξουαλικότητα κλπ. Μεγαλοι χρηματοοικονομικοι κολοσσοι που εχουν μεριδια σε πολυεθνικες και μιντιακούς ομίλους, τα διατηρουν με την προυποθεση οτι θα κινούνται οι εταιρίες στην προώθηση τετοιου περιεχομένου. Αν παύσει η προώθηση, σταματάει και η επιχορήγηση/επένδυση στην εταιρία.
Οτι το πεταξε αυτο το νεο ο ΝΠΒ το αρθρο και σε ταγκαρε γνωρίζοντας οτι εισαι δεξιός, για να σε βαλει σε θεση προβοκατσιας να πεταξεις κανενα σχόλιο και αυτος να κανει χάχανο με αυτα τα θεματα ενω εσυ να φας το backlash απο τη ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητα του στεκιού. (όσοι εστω απο την λοατκι κοινοτητα δεν μπορούν να καταλάβουν οτι είσαι μονο anti-woke και όχι anti-lgbt)Τι εννοείς;;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

26-03-25

18:25
Πώς ξεχωρίζουμε αν κάποιος είναι μόνο anti-woke και όχι anti-woke και anti-lgbtq+;μονο anti-woke και όχι anti-lgbt
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

26-03-25

18:54
Ωραία ερώτηση, γιατί έχουμε την τάση να ταυτίζουμε την ιδιαιτερότητα με την κουλτούρα και ετσι οταν καποιος επιτίθεται στην κουλτούρα να εκλαμβάνεται ως ομοφοβία και επίθεση στην ιδιαιτερότητα (που εγω δεν το εκλαμβάνω ετσι).Πώς ξεχωρίζουμε αν κάποιος είναι μόνο anti-woke και όχι anti-woke και anti-lgbtq+;
Για μένα ειναι πιο πολύ κοινή λογική, διαίσθηση αν και αν το αναλύσουμε θα βγουν πολλά διαμαντάκια. Θα πω κατι και θα αφήσω τα άλλα παιδιά να πουν την άποψή τους πιο αναλυτικά.
Η διαφορά είναι σε δυο σημεία για μένα.
α) Στην προσβολή της προσωπικότητας ενος ΛΓΒΤ ατόμου (δηλαδή δεν είσαι ο Μήτσος, είσαι "η πουστάρα" και θα σε αποφύγει like the plague)
(με συγχωρείς δεν έχω καλύτερο παράδειγμα)
και
β) στην άρνηση της institutionalized/organized dissemination πληροφοριών και πλαισιου συμπεριφοράς (αντιθεση στις πολιτικές ιδίως τις επιβαλλόμενες απο κυβερνήσεις και κορποραίους, αντίθεση στα επιβαλλόμενα corporate quotas, στην έκθεση παιδιών με το στανιό σε περιεχόμενο ή καταστάσεις που προωθείται συστημικά και εν ειδει state sponsored and/or induced indoctrination).
Ενας ομοφοβικός οπως θα λέγατε, ένας αντιγκει θα σου πω εγω ή αντι-λγβτ θα εκδηλωνει, με την απλή μου λογική και σημαδια τυπου Α, ενω ενας αντι-woke θα εκδηλώνει μονο το Β (αυθεντικος, όχι μπασταρδεμενος που θα ειναι και Α και Β)
Τώρα, αυτοι που πιστευουν, είτε απο την προοδευτική παράταξη, είτε απο την συντηρητική, ότι το να εισαι γκει ή τρανς είναι και woke, ε οκ τρικυμία εν κρανίω.
Αν καποιος συντηρητικός με καλό λέγειν μπορεί να τα αναλύσει καλύτερα ή να μας πει τη δική του άποψη, παρακαλώ διορθώστε με.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

26-03-25

19:14
Το έχω δει να γίνεται αυτό εδώ μέσα με τον Θέμη Κανέλλο, τον Επώνυμο και ίσως και άλλους.Στην προσβολή της προσωπικότητας ενος ΛΓΒΤ ατόμου
Αυτός είναι ο λόγος που είμαι καχύποπτος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-03-25

19:25
Κοίτα αμα ειναι καμια κραγμένη που λέγαμε και στο χωριό μου, ε σηκώνεται σούσουρο.Το έχω δει να γίνεται αυτό εδώ μέσα με τον Θέμη Κανέλλο, τον Επώνυμο και ίσως και άλλους.
Αυτός είναι ο λόγος που είμαι καχύποπτος.
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο η ιδιότητα του ατομου ως γκει εν προκειμενω που τρωει το κράξιμο αλλά το όλο στυλάκι η extravagant περσόνα. Ειδικα το μιντιακό που έχει την τάση να τονίζει το παράταιρο το εξτραβαγκάντ και να θεωρείται ξερω γω ο μιστερ μπουτια το στερεοτυπο του καθε gay.
Που ουτε κι αυτό πρέπει να κράζεται αλλά να το προσπερνάς ως χαρακτηριστικό στην κριτική σου, μεταξύ μας, αλλά οκ ναι συμβαίνει.
Εχω δει και γκει τύπους που λες μαλάκα μου αυτος παιζει να ναι πιο αντρας κι απο μένα. Ούτε κορώνες, ούτε κοκοράκια ούτε "χρυση μου να σου πω" και να προσπαθει να καπακώσει το πανελ στο πρωιναδικο και να ουρλιάζει, ούτε τίποτα.
Κι εγω εχω πει την άλλη όρκα ξέρω γω επειδή με εκνευρίζει για άσχετο λόγο, ενω αμα δω στο δρόμο μια πολύ παχουλή προφανώς και δε θα τρέξει μια.
Φαντάσου οτι για τον ιδιο γκει (δε θα πω ποιον) σε τηλεοπτικο πάνελ, όταν έλεγε μαλακίες σκεφτόμουν "σκάσε μωρή υστέρω" από μέσα μου, ενω οταν έλεγε πολύ σωστα πράγματα σκεφτόμουν "πες τα ρε δικέ μου!".
Εχει να κανει οτι ορμωμενος απο άλλα ερεθίσματα, χτυπάς ή προσπερνάς και την ιδιαιτερότητα καμιά φορά.
Ουδείς αλάνθαστος και πνευματικώς ώριμος να συγκρατηθεί σε όλες τις περιστάσεις. Είμαι υπερμαχος ενος φυσικά επερχόμενου και οργανικά μη βεβιασμένου σεβασμού.
ΥΓ: Και να σου συμπληρώσω και κατι άλλο που το πιστευω βαθυτατα. Πιστευω πολύ στις προθέσεις των ανθρώπων κι όχι τόσο στις πράξεις τους. Στην καλή προαίρεση δηλαδή. Αλλο το να σε πει ενας καλοπροαιρετος γελώντας "ελα πάψε μωρή" και να ξερεις οτι σε αγαπάει, κι άλλο το να ειναι με το σεις και με το σας ένας άγνωστος αλλά όλες του οι ενδειξεις να ειναι οτι μισει τους διαφορετικους.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

26-03-25

19:55
Ο anti- lgbtq έχει αλλεργία σε οτιδήποτε αφορά τη σεξουαλική διαφορετικότητα , δλδ θα αντιδρασει σε κάθε μορφή έκφρασης της ,είτε είναι επιτηδευμένη και προκλητική ( βλέπε περίπτωση Κανέλλου που ανέφερες) , είτε εκφρασμένη με τρόπο κεκαλυμενο που δεν προκαλεί ( βλέπε ένας απλός σεμνός άνθρωπος της διπλανής πόρτας που απλά είναι ομοφυλόφιλος και δεν το επιδεικνύει). Θα αντιδρασει σε κάθε προσπάθεια απόδοσης δικαιωμάτων σε τέτοια άτομα, θα χλευάζει, θα αποδοκιμάζει. Εγώ έτσι το βλέπω.Πώς ξεχωρίζουμε αν κάποιος είναι μόνο anti-woke και όχι anti-woke και anti-lgbtq+;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-03-25

20:26
Αν και καθήμενη, ορθώς εξέφρασες τις απόψεις μας.Ο anti- lgbtq έχει αλλεργία σε οτιδήποτε αφορά τη σεξουαλική διαφορετικότητα , δλδ θα αντιδρασει σε κάθε μορφή έκφρασης της ,είτε είναι επιτηδευμένη και προκλητική ( βλέπε περίπτωση Κανέλλου που ανέφερες) , είτε εκφρασμένη με τρόπο κεκαλυμενο που δεν προκαλεί ( βλέπε ένας απλός σεμνός άνθρωπος της διπλανής πόρτας που απλά είναι ομοφυλόφιλος και δεν το επιδεικνύει). Θα αντιδρασει σε κάθε προσπάθεια απόδοσης δικαιωμάτων σε τέτοια άτομα, θα χλευάζει, θα αποδοκιμάζει. Εγώ έτσι το βλέπω.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.304 μηνύματα.

26-03-25

20:27
Ποια είναι ακριβώς η διαφορά εδώ με τους «αντιγουοκ». Αφού η πιο εύκολη κάλυψη είναι να πει κάποιος « Αα εγώ δεν συμφωνώ με τον γάμο, δεν μ’αρεσουν αυτά τα γουοκ». Κάποια σκέψη υπάρχει από πίσω, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αν θελουμε να έχουμε τη τόσο δα κριτική σκέψη, μπορούμε να αναρωτηθούμε γιατί δεν συμφωνεί. Κάτι τον ενοχλεί, όσο και αν προσπαθεί να το καλύψει ως αθώα ιδεολογική αντίθεση.Θα αντιδρασει σε κάθε προσπάθεια απόδοσης δικαιωμάτων σε τέτοια άτομα, θα χλευάζει, θα αποδοκιμάζει. Εγώ έτσι το βλέπω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- touvlo
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Paragontas7000
- American Economist
- globglogabgalab
- charmander
- taketrance
- vasilis123321
- giannhs2001
- Vasiliis
- Luludaki
- camil
- Reader
- Joji
- rafaela11
- A350
- thenutritionist
- Hased Babis
- Andante
- Wonderkid
- back2967
- NeosUser2023
- fourkaki
- Jack of Spades
- chester20080
- Ilma
- despoina13
- Debugging_Demon
- Libertus
- Jim4ever
- J.Cameron
- ROM32
- kalhkardia
- fmarulezkd
- userguest
- Advocatus diaboli
- kafka
- Fernando_A
- tsiobieman
- Sosstoss
- Ωρορα
- exotic xo
- MarcoReus
- Μαυρίκιος
- Ryuzaki
- teacher_40
- Nala
- physicscrazy
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Dr. Gl. Luminous
- jellojina
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- gmoutzour
- jj!
- еще один пророк р...
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- bibliofagos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.