edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα 36 μου χρόνια έχω απλώς την ανάγκη να ζήσω μια ξένοιαστη στιγμή, πίνοντας καφέ στη βεράντα μου και γράφοντας ποιήματα χωρίς να σκέφτομαι deadlines και υποχρεώσεις. Αυτό που φαίνεται τόσο απλό δεν έχω την ευχέρεια να το κάνω λόγω των πολλών μου υποχρεώσεων, αν και το έχω τόσο ανάγκη.
Red Hot Chili L
Εκκολαπτόμενο μέλος

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

οι αληθινοι φιλοι και ενας επικος ερωτας...δεν χρειαζομαστε τιποτα παραπανω αλλα και τιποτα λιγοτερο για να ειμαστε ευτυχισμενοι..σκεφτειτε το!!!![]()
μέχρι να βρεθεί ο ...έρωτας, φτάνουν οι φίλοι

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

μέχρι να βρεθεί ο ...έρωτας, φτάνουν οι φίλοι![]()
Εδω θα συμφωνήσω αγαπητέ nPb...Αυτοί δίνουν στην ζωή μας αξία πριν αλλα και μετα απο τον ερχομο του...

''I've heard it said
That people come into our
lives for a reason
Bringing something we must
learn, and we are led
to those who help us
most to grow
If we let them,
and we help them in return
Well, I don't know
if that's true
But I know..I am who I am today
Because I knew them...
nPb
Επιφανές μέλος

Εδω θα συμφωνήσω αγαπητέ nPb...Αυτοί δίνουν στην ζωή μας αξία πριν αλλα και μετα απο τον ερχομο του...
''I've heard it said
That people come into our
lives for a reason
Bringing something we must
learn, and we are led
to those who help us
most to grow
If we let them,
and we help them in return
Well, I don't know
if that's true
But I know..I am who I am today
Because I knew them...
Επειδή όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος, πρέπει κάτι να μένει για το τέλος. Υπεράνω σαρκικής ηδονής..

Guest 781029
Επισκέπτης

μαρινακι96
Νεοφερμένο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Έχει να κάνει με το γεγονός ότι όταν είμαστε ευγνώμων για αυτά που έχουμε, τότε εκτιμάμε περισσότερο τα πράγματα! Το να σηκωθούμε απ' το κρεβάτι χωρίς πρόβλημα και να μην έχουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας να μας μαραζώνει πιστεύω μας κάνει να εκτιμάμε περισσότερο τις στιγμές που είμαστε καλά!
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Η ζωή είναι πολύ μα πάρα πολύ μικρή, αξίζει να την ζεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν... Κι αν υπάρχει αγάπη και καταννόηση όλα λύνονται κι όλα γίνονται....
Το πίστευα και το πιστεύω απο τα βάθη της καρδιάς μου κι ας υπήρχαν φορές που παρολίγο να παρασυρθώ. Η ουσία είναι μία, η πραγματικότητα είναι αυτή κι όποιος τη βιώσει, έχει πιάσει το νόημα. Πολλές φορές οι άνθρωποι, αφελώς το χάνουμε. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο η επιρροή... Είναι λίγοι, ελάχιστοι που έχουν πιάσει το νόημα το πραγματικό της ζω'ης. Και πολλοί άλλοι ίσως καθυστερούν αναλώνοντας τη ζωή τους σε ανούσια πράγματα, συνήθως αθέλα τους. Θέλει χαρακτήρα να συνειδητοποιήσει και να δοκιμάσει να βιώσει κάποιος το αληθινό νόημα ή πολλά χαστούκια ή γήρας, εποχή που γίνεται ο απολογισμός διότι ο θάνατος καταφθάνει...Υπάρχουν κι ορισμένοι που ούτε και τότε το αντιλαμβάνονται και δυστυχώς δε δοκίμασαν ποτέ να το βιώσουν...
Η ζωή είναι πολύ, μα πάρα πολύ μικρή.. Τα χρόνια κυλούν να γάργαρο νερό...
Ζήσε το τώρα, σαν να μην υπάρχει το αύριο, αυτό είναι το μότο μου το οποίο προσωπικά ακολουθούσα κι ακολουθώ... κι όταν πάω να παρασυρθώ, μου δίνω μερικά χαστούκια να συνέλθω!
Θέλω να ''φύγω'' μια μέρα, όταν έρθει κι εμένα η ώρα μου (η οποία αργεί πάρα πολύ

έχοντας δώσει πολύ κι έχοντας ζήσει με πολλή, πάρα πολύ, απεριόριστη αγάπη!....

merry poppins
Δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

η μερεντα
Ξέχασα να το αναφέρω.. Στην παραπάνω μου απάντηση, παρακαλείσθε να συμπεριληφθεί ώς υστερόγραφο με μεγάλο αστέρι!
Σοβαρολογώ!

Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.