Darkness
Περιβόητο μέλος

Σύμπαν δώσε μου έναν, λάπτοπ να ΄ναι, όμορφο να ΄ναι, να χει και ωραία τσάντα.
Αμήν. Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
$ia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Αυτο που βλεπω παντου γυρω μου ειναι πως η ευτυχια δεν ειναι προορισμος αλλα τροπος ζωης. Επιλεγεις, δεν περιμενεις να εισαι ευτυχισμενος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ομονοια, συνεργασια, φιλια, δυναμη, ενα χερι μαζι- ολα αυτα μαζι μεσα απο αγαπη πηγαζουν!
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικοτερα ευτυχια ειναι τα απλα κα8ημερινα πραγματα

NightOwl
Νεοφερμένο μέλος

Είναι και κάτι στιγμές που δε μπορείς να κοιμηθείς απ' τη χαρά σου. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν κι αυτές που λες εσύ.
Γιατί αυτές τις στιγμές η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τα όνειρα!

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ερις
Περιβόητο μέλος

Για εμένα, η ευτυχία πρέπει να χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Δεν είναι μια στιγμή, αλλά το σύνολο όλων εκείνων των στιγμών που αναπολείς και νιώθεις ένα αίσθημα πληρότητας και ολοκλήρωσης. Για να το νιώθεις, μάλλον, σχετίζεται με συναισθήματα. Όμως, τα συναισθήματά μας δεν αναγνωρίζονται πάντα με σιγουριά, ούτε μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια το πώς νιώθουμε, όχι πάντα. Έτσι, ίσως τα συναισθήματα να προέρχονται από την γενικότερη κατάσταση της ευτυχίας. Τα μπέρδεψα; Ίσως. Απλά, έγραψα γρήγορα τη σκέψη μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ευτυχία είναι στιγμές σαν κι αυτές:

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ερις
Περιβόητο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ μου άρεσε αυτή η φωτογραφία με το γατάκι. Για λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω έκλαψα από συγκίνηση όταν την είδα. Κι εγώ παίρνω μεγάλη κι ανιδιοτελή αγάπη από τη γατούλα μου και μου δείχνει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη φροντίδα και τη στοργή που της προσφέρω, αν και δεν της δίδαξε κανείς την έννοια της ευγνωμοσύνης. Πραγματικά μου δίνει πολύ μεγαλη ευτυχία αυτό το πλασματάκι, ακόμα και σε περιόδους που είμαι λυπημένη.
nPb
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Για μένα ευτυχία είναι να πέφτω το βράδυ για ύπνο ικανοποιημένη με τη μέρα που πέρασα και να μην βλέπω την ώρα να ξυπνήσω το πρωί, να απολαύσω το καφεδάκι μου και να ξεκινήσω την επόμενη μέρα μου. Να φροντίζω όλους αυτούς που αγαπάω, να φροντίζω τον εαυτό μου γιατί μου αρέσει και τον αγαπάω.
Ευτυχία είναι να μπορείς να απολαμβάνεις μικρά πράγματα αλλά και να γελάς με την καρδιά σου με χαζοπράγματα, όπως μια φωτό στο pinterest, ακόμα κι όταν έχεις βιώσει απώλεια.
Τελικά και μόλις το κατάλαβα, για να μπορέσει να νοιώσει κάποιος ευτυχισμένος πρέπει να είναι ισσοροπημένος για αρχή και να έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό του με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

συμφωνώ με κόνανHad to be done
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.