Μάξιμος
Διάσημο μέλος

[FONT="]Αλλά, ακόμα και αν γνωρίζετε, μπορείτε να το ισχυριστείτε δημόσια ;[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

χα χα χα χα χα χα χα!!!! Νομίζω ότι αυτή η τοποθέτηση-κόλαφος τα συμπεριλαμβάνει όλα!Καλο σεξ, θυλικοτητα και να μην μας πριζουν τα ουμπαλα?

~Jerry Seinfeld

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Το μόνο κακό είναι πως το "πρήζω τα ούμπαλα" συμπεριλαμβάνει συνηθως ΚΑΘΕ πιθανή φράση που μπορεί έστω και να υποννοεί πως κάνετε κάτι που δεν της αρέσει κι αυτό έχει συνήθως την συνέπεια να καταλήγουν οι γυναίκες να νιώθουν πως δεν μπορούν να μιλήσουν χωρίς να κατηγορηθούν πως γκρινιάζουν ή είναι υστερικές ή δεν ξέρω τι άλλο χαριτωμένο, εκτός κι αν σας εκθειάζουν ή τέλος πάντων σας λένε κάτι θετικό.Καλο σεξ, θυλικοτητα και να μην μας πριζουν τα ουμπαλα?
Παράδειγμα (όχι απίστευτα εύστοχο, αλλά τυπικό):
"Αγάπη μου, το ξέρεις πως με ενοχλεί να με στήνουν ε;"
"Ε... (κοιτώντας και τον υπολογιστή/δρόμο/διπλανό τραπέζι ταυτόχρονα) ...ναι, αγάπη μου. Αλλά σήμερα δεν άργησα πολύ, μόνο δέκα λεπτάκια"
"Ναι μωρό μου, αλλά δεν σου έχω πει πως αν είναι να αργήσεις θα εκτιμούσα να με ειδοποίησεις;"
"Ε ... ναι, αλλά έμπλεξα μωρέ και βασικά δεν υπολόγιζα πως θα καθυστερήσω"
"Ενταξει μωρό μου, αλλά αν μπορείς την επόμενη φορά θα ήθελα να με ειδοποιήσεις"
"Αμάν πια ρε καρδιά μου! Την γκρίνια έτοιμη στο στόμα την έχεις! Γιατί δεν μπορείς απλά να απολαύσεις το ότι είμαι εδώ τώρα;;;!!"
(οκ, πασά μου

Roben twn Xazwn
Εκκολαπτόμενο μέλος

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

πλακίτσα......αφού βλέπεις ότι σφυρίζω......μήπως καμιά γυναίκα που να μοιάζει στη μαμά τους;;;;;
Subject to change
e-steki.gr Founder

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

μωρουλι εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!πριν καλα καλα ξεμυτισεις απ' τ' αυγο...και ξερεις τι θελουν οι ανδρες!Οι άντρες θέλουν από τις γυναίκες το ίδιο πράγμα που ζητάνε από τα εσώρουχά τους: λίγη υποστήριξη, ζεστασιά, άνεση, ελευθερία.
~Jerry Seinfeld![]()

Βασικα οι ανδρες καλουνται να απαντησουν στο τοπικ....αλλα αν επιτρεπεται και σε εμας να πουμε την αποψη μας οι ανδρες νομιζω οτι ζητανε απο μας ενα ηρεμο λιμανι...να απαγκιασουν...,να ηρεμησουν,να χαλαρωσουν,να δουν ενα ζεστο βλεμα και ενα χαμογελο,ενα χαδι, τον ερωτα ,το σεξ,καπου να βασιστουν οταν χρειαζονται στηριγμα....με λιγα λογια τα παντα....μια διακριτικη και συναμα ισχυρη παρουσια διπλα τους....αγγελος και ιερεια τους....
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Ταπεινά υποκλίνομαι !μωρουλι εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!πριν καλα καλα ξεμυτισεις απ' τ' αυγο...και ξερεις τι θελουν οι ανδρες!
Βασικα οι ανδρες καλουνται να απαντησουν στο τοπικ....αλλα αν επιτρεπεται και σε εμας να πουμε την αποψη μας οι ανδρες νομιζω οτι ζητανε απο μας ενα ηρεμο λιμανι...να απαγκιασουν...,να ηρεμησουν,να χαλαρωσουν,να δουν ενα ζεστο βλεμα και ενα χαμογελο,ενα χαδι, τον ερωτα ,το σεξ,καπου να βασιστουν οταν χρειαζονται στηριγμα....με λιγα λογια τα παντα....μια διακριτικη και συναμα ισχυρη παρουσια διπλα τους....αγγελος και ιερεια τους....
Για να είναι τυχερός ο άνδρας που θα βρεθεί δίπλα σου, θα πρέπει να είναι ανοιχτομάτης, δηλ. τα ραντάρ του να πιάνουν πολλά μα πάρα πολλά. Διαφορετικά θα είναι αόματος και άφησε τον να συνεχίσει την ανούσια πορεία του.

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

H kajira έχει πάαααρα πολύ δίκιο σε αυτό που λέει. Οι άντρες έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από την κοινωνία για την υποτιθέμενη γκρινο-λαγνεία των γυναικών που στην παραμικρή έκφραση δυσαρέσκειας για οτιδήποτε, είτε έχει η γυναίκα δίκιο είτε όχι, νομίζουν ότι βλέπουν την γκρίνια για την οποία άκουγαν από τους άλλους τόσο καιρό και αντιδρούν ανάλογα.
Το ζήτημα είναι οτι κάποιοι γουστάρουν τρελά την γκρίνια. Κι όταν δεν τους γκρινιάξεις για τις μ@λ@κίες που κάνουν ξενερώνουν κιόλας!! Και μετά λες από μέσα σου "εγώ φταίω που δεν είπα τίποτα"!!!! Συγνώμη άντρες του στεκιού και άντρες γενικότερα, αλλά αν δεν τό'λεγα θα έσκαγα πραγματικά

Για να απαντήσω σοβαρά όμως, δεν νομίζω οτι όλοι οι άντρες θέλουν ακριβώς το ίδιο από τις γυναίκες. Γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές ανάγκες... Γενικά είμαι κατά της κατηγοριοποίησης των ανθρώπων και δεν μ αρέσουν οι πεποιθήσεις του στυλ "οι άντρες αυτό" "οι γυναίκες εκείνο" κλπ....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Έχετε ήδη αρχίσει την ανάλυση του τι θέλουμε από σας λες και θέλουμε όλοι ακριβώς το ίδιο, λες και είμαστε όλοι ίδιοι, μα πάνω απ' όλα λες και ξέρουμε κι εμείς ακριβώς τι θέλουμε...
Το μόνο που μπορώ να πω είναι, πως ανάλογα με την κοπέλα και την κατάσταση θέλουμε και διαφορετικά πράγματα...
Οπότε please, αφήσε αυτό το τσουβάλιασμα, που δεν σας αρέσει να το κάνουν για σας...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σεξ, αλλά δεν θα το πάρουν.....![]()

Σαφέστατα. Με μία λέξη, μην είναι χαζογκόμενα. Και δόξα τω θεώ, απ' τις τελευταίες έχουμε μπόλικες.Αλλά και ως ανδρες γνωρίζετε τι ζητάτε;

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Tsarachaf, α) δεν απάντησες τελικά στο θέμα και β) αυτό περί γκρίνιας, αλήθεια σου λέω, άλλοι το είχαν λιγότερο κι άλλοι περισσότερο, αλλά δεν γνώρισα κανέναν (Έλληνα τουλάχιστον) που να μη το είχε καθόλου! Και στο δείγμα αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι φίλες μου.
Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορώ να σου δώσω μία απάντηση που να ισχύει απόλυτα... Ούτε καν για τον ίδι μου τον εαυτό, πόσο μάλλον για όλους τους άντρες...
Όσο για την γκρίνια, δεν διαφωνώ μαζί σου... Ίσως μάλιστα να μας έχει μείνει ψυχολογικό, καθώς πέρα απ' ότι ακούγεται γενικά, έχουμε και τις μανάδες μας, που-κακά τα ψέματα- γκρινιάζουν πολύ ώρες ώρες

prinCess.
Επιφανές μέλος

Την γυναίκα την ίδια, αδερφέ.Τι θέλουν οι άνδρες απο τις γυναίκες;

Δεν υπάρχουν στάνταρτς, κι αν υπάρχουν αργά ή γρήγορα καταρρίπτονται.
-μίλησε ο άντρας τώρα.

Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Αρα, άνδρες και γυναίκες, αν και δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας, πουλάτε μούρη.

[/FONT]
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Κονσταντίν Μελιχάν, Ρώσος χιουμορίστας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.