Mηδενίζεις. Γνωρίζω
και εδώ μέσα άτομα που
δεν ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα και όμως
επιλέγουν για δικούς τους λόγους να χρησιμοποιούν ένα φόρουμ για να συζητήσουν...για τη eurovision βρε αδερφέ. Και, αντίστοιχα, άτομα που το ρίχνουν "δαγκωτό" είτε στο ένα είτε στο άλλο κόμμα και έχουν ισχυρή παρουσιά σε "σοβαρά" θέματα.
Προσωπικά αυτό που λες στο bold δεν μου λέει κάτι. Κάπου πιο πάνω η ΚουΕ, νομίζω, είπε "αν 24/7 μιλάμε μόνο για τα σοβαρά θα δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας να πάμε να πέσουμε". Eπίσης με ενοχλεί λίγο ομολογώ να πρέπει να γυρνάμε όλες τις συζητήσεις στο αν η ΝΔ/ΠΑΣΟΚ παίρνει 40αρια ή όχι.
Το αν μας ενδιαφέρει, πχ η
οικολογία, η ανακύκλωση και τέτοιου είδους θέματα δεν έχει να κάνει με το πιο κόμμα ψηφίζουμε... Μπορεί να είμαστε αποχαυνωμένοι (κατά τα λεγόμενα σας) και να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ ή να είμαστε συνειδητοποιημένοι (κατά τα λεγόμενά σας) και να ψηφίζουμε ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΟΣ/εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. Είναι θέμα
ανθρώπου και όχι κομματικών (προσοχή, όχι
πολιτικών) πεποιθήσεων.
[βλέπεις? δεν έχουν όλα τα "σοβαρά" θέματα τη ρίζα τους στις ψήφους!*]
Γνώμη μου και φιλικά πάντα
*προφανώς ακόμα και θέματα όπως τα παραπάνω ο καθένας που θέλει σώνει και ντε να το γυρίσει στο κομματικό μπορεί (ακόμα και τι τρώω το μεσημέρι μπορεί κάποιος να θέλει να μου το ανάγει σε κομματικά θέματα άλλωστε!). Γνώμη μου όμως είναι ότι δεν έχουν ουσιαστική σχέση