Φίλε Exposed_Bone, κρίνοντας από το τελευταίο πόστ, νομίζω ότι δεν έθεσες σωστά την ερώτηση. Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι του τύπου: Υποθέστε ότι σας έχουν πιάσει με τη μητέρα σας, κάποιοι άγνωστοι σχιζοφρενείς δολοφόνοι (Λεμε τώρα...) Σας λένε ότι θα αφήσουν μόνο τον ένα από τους δυο να ζήσει και ο άλλος θα πεθάνει. Πρέπει εσείς να κάνετε την επιλογή για το ποιός θα ζήσει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, εσείς ή η μητέρα σας, τί θα διαλέγατε? ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σωθείτε και οι δύο ή να δραπετεύσετε.
Σε αυτή τη περίπτωση, θα διάλεγα να ζήσω εγώ, όσο σκληρό και αν ακούγεται. Παρόλα αυτά, αν είχαν πιάσει εμένα και το πατέρα μου, θα διάλεγα να ζήσει ο πατέρας μου δίχως άλλη σκέψη. Ο πατέρας μου, είναι και το μοναδικό άτομο στο κόσμο που θα διάλεγα να σωθεί αυτός και να πεθάνω εγώ στη θέση του. Τί να κάνουμε, δεν αισθάνομαι το ίδιο και για τη μάνα μου-Χωρίς φυσικά να θέλω το κακό της. Την αγαπώ αλλά λιγότερο από τον εαυτό μου ή το πατέρα μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.