youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ ρομαντικό οκ, το ξέρω. Αλλά μια μέρα θα το καταφέρω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Στο γυμνάσιο, βέβαια, επειδή έκατσα και είπα όλη την Οδύσσεια του Ομήρου απ εξω στη φιλόλογό μου, μου είπε πως θα έπρεπε να γίνω διαφημίστρια. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς συνδέεται ο Όμηρος με τη διαφήμιση

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Εκφωνήτρια ειδήσεων για την ακρίβεια.
Στο γυμνάσιο, βέβαια, επειδή έκατσα και είπα όλη την Οδύσσεια του Ομήρου απ εξω στη φιλόλογό μου, μου είπε πως θα έπρεπε να γίνω διαφημίστρια. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς συνδέεται ο Όμηρος με τη διαφήμιση.
Αβυσσος το μυαλο της φιλολογου
Εγω οταν ημουν τσιπιρικι ηθελα να γινω δικαστης "να τους κλεισω ολους μεσα" και μαλιστα ειχα και κολλημα με το σφυρι, τη ρομπα και αυτο το ασπρο περουκινι

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Εκφωνήτρια ειδήσεων για την ακρίβεια.
Στο γυμνάσιο, βέβαια, επειδή έκατσα και είπα όλη την Οδύσσεια του Ομήρου απ εξω στη φιλόλογό μου, μου είπε πως θα έπρεπε να γίνω διαφημίστρια. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς συνδέεται ο Όμηρος με τη διαφήμιση.
Ίσως, μετά το τέλος της παραδόσης ήθελε να αγοράσει όλους τους τόμους.

Εγώ ήθελα να γίνω τεχνικός υπολογιστών, τώρα θέλω να γίνω δικηγόρος... Αύριο που θα θέλω κάτι άλλο, θα σας ενημερώσω...

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Αυριο που θα θελω κι εγω κατι αλλο θα σας ενημερωσω κι εγω

Πριν 3 μηνες ηθελα να παω πληροφορικη, περσυ ηθελα φιλολογος (ασχετοοοο), πιο παλια ηθελα ηθοποιος, ενδυματολογος, μουσικος, φωτογραφος...

Αλλα αυτο που θελω απο την δευτερα δημοτικού μεχρι τωρα, ειναι να γινω δασκαλα... Η καθηγητρια (φυσικος, φιλολογος, οτι λαχει

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλά και περαιτέρω θα ήθελα να ταξιδέψω σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, όπου είναι εφικτό να περπατήσει, κολυμπήσει, και να πετάξει άνθρωπος.. ταυτόχρονα με τη δουλειά μου όμως..
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ θέλω να γίνω Καθηγητής.Ο στόχος είναι Πανεπιστημίου ή γενικά στην τριτοβάθμια.Αν δε μας βγει θα κοιτάξουμε για δευτεροβάθμια.

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Για δουλειά δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να δίνει αρκετά λεφτά για να ζω άνετα και να έχω προσωπική ζωή.
spitogata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης,πάντα μεγάλο μου όνειρο θα είναι να γίνω κτηνίατρος,αλλά παραιτήθηκα στην πορεία,αφού δεν το είχα καθόλου με τα θετικά μαθήματα

Θα συμβιβαστώ με το να γίνω εθελόντρια σε κάποια φιλοζωική

Τέλος,θέλω πολύ πολύ να κάνω πάρα πάρα πάρα πολλά ταξίδια παντού,σε όλο το κόσμο,κυρίως σε χώρες που έχουν τελείως διαφορετική κουλτούρα,ήθη και έθιμα από την δικιά μας.
Αυτά.

Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε λίγους μήνες θα βρίσκομαι στο πρώτο σκαλάκι του στόχου μου!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Μεχρι σημερα που μιλαμε οσα ηθελα να κανω και να γινω τα εζησα. Απωθυμενα δηλαδη μηδενικα. Απο εδω και στο εξης αισθανομαι πως η ζωη μου αλλαζει δραματικα απο ολες τις αποψεις κι εχω μπει σε διλημματα. Μου εχουν δοθει δυο κλαρακια, ενα απο τα οποια πρεπει να διαλεξω. Το καθε ενα απο αυτα με οδηγει και καπου αλλου. Ο κρονος εχει κανει για τα καλα την δουλεια του...
αχ ο ατιμος ο κρονος

Gate4
Επιφανές μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Θα' θελα να μελετάω τα αστέρια...Γενικά ό,τι έχει σχέση με τον ουρανό και το σύμπαν![]()
ε τι το ψαχνεις τοτε?
γινε αστρολογος !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.