Italian dream...
Διάσημο μέλος

Και δασκάλα θα ήθελα να γίνω, θα έδινα τα πάντα για να γίνω δασκάλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Θελω να τελειωσω το ιστορικο αρχαιολογικο απθ, να κανω ενα μεταπτυχιακο στην αιγυπτιολογια και να ασχοληθω με τον τομεα της ερευνας...
Μακαριιι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος

είτε με την φιλοσοφία πίσω από τις κοινωνικές επιστήμες ή με μαθηματικά οικονομικά.
Εναλλακτικά θα ήθελα να κάνω ταξίδια,να γνωρίζω και να βοηθάω ανθρώπους,σε κάποιο διεθνή οργανισμό ή στο διπλωματικό σώμα.
όνειρα τρελά,όνειρα απατηλά

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ήθελα να γίνω διάσημη για κάποιο βιβλίο που θα γράψω, το έχω μεγάλο άχτι...![]()
Κι εγώ, από μικρή! Με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω και εγώ τους έλεγα συγγραφέας..

Και δασκάλα θα ήθελα να γίνω, θα έδινα τα πάντα για να γίνω δασκάλα![]()
Γίνε..!

Αν γράφεις καμιά φορά και κανένα λογοτεχνικό κείμενο, καμιά ιστοριούλα δηλαδή και αν κάποια στιγμή έχεις ένα ικανοποιητικό υλικό, θα μπορούσες να το εκδόσεις και έτσι θα γίνεις συγγραφέας. Εγώ πολλές φορές είχα ξεκινήσει αλλά έμενε στην πρώτη σελίδα.Κι εγώ, από μικρή! Με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω και εγώ τους έλεγα συγγραφέας..![]()
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγγελοκρουσμενη
Νεοφερμένο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Κι εγώ σε τέτοια φάση ήμουν, μόνο που το έλεγα απλά επειδή μου φαινόταν ενδιαφέρον και διάβαζα βιβλία... Όταν είδα ότι όντως είχα -λίγο- ταλέντο και μου άρεσε κιόλας, ποιός με έπιανε!!!Κι εγώ, από μικρή! Με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω και εγώ τους έλεγα συγγραφέας..![]()
Να ήταν τόσο απλό...Γίνε..!

Πλέον αυτό μου φαίνεται όνειρο απατηλο μιας και μετά από παύση κάποιου χρόνου αυτό συνετέλεσε στο να αργησω να έρθω ξανά στην επιθυμητή φυσική κατάσταση και εκτός αυτού βλέπω πως υπάρχει πολύ πονηριά ,κακία και πολλά διευθαρμένα άτομα σε αυτούς τους χώρους που εκμεταλεύονται καταστάσεις. Άρα για να πάει κάποιος ψηλά πρέπει να χει σίγουρα κάποιο δυνατό μέσο. Βέβαια ποτέ μην λες ποτέ. Δεν έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το άθλημα και δεν σκοπεύω μιας και στα άμμεσα σχέδια μου είναι να παρακολουθήσω Σχολή Προπονητικής και να πάρω άδεια άσκησης επαγγέλματος

Είμαι της άποψης πως όταν κάτι θες πολύ τότε εσύ ο ίδιος το επιδιώκεις να γίνει ασυνείδητα!
Eύχομαι ολονών τα όνειρα να βγουν αληθινά!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ελπίζω να πραγματοποιηθεί σύντομα...
sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

orange crush
Δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εχω καποιο μελλοντικο ονειρο το οποιο με καλη θεληση και τυχη θα πραγματοποιησω.
Αλλα δε λεω ποτε τι θα κανω, πριν το κανω.

Και γιατι οχι; Μωρε, σημασια εχει να κανεις αυτο που σαρεσει, το χρημα οταν γινεται αυτοσκοπος χανεις την ουσια, το απο που ξεκινησα..Πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας, πάμπλουτη ( σε φάση ότι αν δούλευα για να φάω, δε θα το απολάμβανα, ενώ πάμπλουτη είμαι τέρμα χαλαρή) γεμάτη έμπνευση και ικανοποίηση. Αχχχ όνειραααfml
Εγω πιστευω θα τα καταφερεις αρκει να κανεις αργα κ σταθερα βηματα...

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

(εννοείται πως τα μισά κέρδη θα πήγαιναν δωρεές σε πανεπιστήμια σε Γαλλία και Ελλάδα καθώς και σε δημιουργία σχολείων σε χώρες της Αφρικής,της Ασίας και της Ν. Αμερικής για φτωχά παιδιά αλλά και για ενήλικες που θέλουν να μάθουν γράμματα και μετά θα προωθούσα όσα παιδιά άξιζαν για σπουδές στην Ευρώπη με δικά μου τα έξοδα (μαντέψτε ποιο θα είναι το κύριο μάθημα!!!)

![]()
Ελπίζω να πραγματοποιηθεί σύντομα...
Αν τα όνειρά μου γίνουν πραγματικά,θα σε προσλάβω για καθηγήτρια!!!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΕυχαριστωΝα γίνω μεγαλοεπιχειρηματίας (από αυτούς τους μεγιστάνες που δεν ξέρουν τι έχουν κι έτσι).Οι επιχειρήσεις μου θα είναι σε ανθρωπιστικούς-θεωρητικούς κλάδους και θα απορροφούν αμέσως πτυχιούχους θεωρητικών σχολών (κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών,μεταφραστικά γραφεία,εκδοτικοί οίκοι,διαφημιστικές, βιβλιοπωλεία,τύπος (εφημερίδες,περιοδικά,...),κόμικς,..... με δραστηριότητα σε όλες τις χώρες του κόσμου ανεξαιρέτως (τα κεντρικά θα είναι στη Γαλλία)!!!
(εννοείται πως τα μισά κέρδη θα πήγαιναν δωρεές σε πανεπιστήμια σε Γαλλία και Ελλάδα καθώς και σε δημιουργία σχολείων σε χώρες της Αφρικής,της Ασίας και της Ν. Αμερικής για φτωχά παιδιά αλλά και για ενήλικες που θέλουν να μάθουν γράμματα και μετά θα προωθούσα όσα παιδιά άξιζαν για σπουδές στην Ευρώπη με δικά μου τα έξοδα (μαντέψτε ποιο θα είναι το κύριο μάθημα!!!)![]()
FRANCAIS BIEN SUR!!! αλλά και γερμανικά ως μάθημα επιλογής πάντως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τα παιδιά δεν θα κάνουν αρχαία ελληνικά,για νέα ελληνικά το συζητάμε
Αν τα όνειρά μου γίνουν πραγματικά,θα σε προσλάβω για καθηγήτρια!!!![]()

Και σε μεταφραστικο δουλευω και σε εκδοτικο οικο και σε οτι θελεις

Ευχομαι καλη επιτυχια

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρα από αυτό το τρελό όνειρο όμως, θα ήθελα να γίνω ηθοποιός και να με ξέρει πολύς κόσμος ή να κάνω ένα επάγγελμα που να μου επιτρέπει να ταξιδέψω όσο το δυνατόν σε περισσότερες χώρες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Το ίδιο ευτυχισμένη πιστεύω θα ήμουν και με λεφτά και χωρίς, είτε στο χωριό μου είτε στη Νέα Υόρκη, αρκεί η ίδια να τα είχα καλά με τον εαυτό μου και να έκανα κάτι που αγαπώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.