nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

12-08-24

23:42
Στις κορουλες μου λέω..
Αν δεν τους αρέσει πείτε τους : - αν δεν σου αρέσει τότε εσύ μην το φας..πάρεις ..κανείς (κλπ)
Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

12-08-24

23:45
Έχεις κόρες;Στις κορουλες μου λέω..
Αν δεν τους αρέσει πείτε τους : - αν δεν σου αρέσει τότε εσύ μην το φας..πάρεις ..κανείς (κλπ)

cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

13-08-24

01:32
Πώς διαχειρίζεστε ανθρώπους όπως φίλους, συγγενείς όταν δεν αποδέχονται την αξία σας, με βάση κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα; ή όταν έχουν άλλες προσδοκίες για εσάς αλλά ποτέ δεν στις λένε ξεκάθαρα; Γιατί πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει;![]()
Τους αγνοώ, ειδικά στα επαγγελματικά.
Απόλυτος δεν είμαι, ακούω γνώμες από ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση/επαφή με το επάγγελμα.
Αλλά από τον κάθε άσχετο δεν δέχομαι απόψεις. Θα κάτσω να ακούσω βέβαια την κάθε μ@λακία του καθενός άσχετου με τον τομέα για να βγάλει από μέσα του ο,τι του κατέβει, δεν είμαι σνομπ και δε θέλω να τον προσβάλω με το να μην τον ακούσω, αλλά απαντάω με ένα «Οκ, ευχαριστώ» και θα κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο για 'μενα.
Η γνώμη προϋποθέτει γνώση, ενώ η άποψη όχι.

13-08-24

01:39
Θα το κάνω μπλουζάκι αυτόΗ γνώμη προϋποθέτει γνώση, ενώ η άποψη όχι.

Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

13-08-24

01:43
Η γνώμη των τριτοτέταρτων δεν με νοιάζει.
Η γνώμη των φίλων μου και των γνωστών μου με επηρεάζει απίστευτα
Η γνώμη των φίλων μου και των γνωστών μου με επηρεάζει απίστευτα

13-08-24

07:38
Πώς διαχειρίζεστε ανθρώπους όπως φίλους, συγγενείς όταν δεν αποδέχονται την αξία σας, με βάση κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα; ή όταν έχουν άλλες προσδοκίες για εσάς αλλά ποτέ δεν στις λένε ξεκάθαρα; Γιατί πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει;![]()

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

13-08-24

08:29
Ανάλογα την ηλικία αλλάζουν λίγο πολύ οι λόγοιΓιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;![]()
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

13-08-24

12:25
Το να σκέφτεσαι σοβαρά τι θα πει ο κόσμος σημαίνει ότι αναζητάς κάποια διάκριση στον κόσμο και εξαρτάται φυσικά από την ηλικία επειδή όσο αυξάνεται οι απαιτήσεις ελαττώνονται.
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

30-10-24

10:24
Δυστυχώς με απασχολεί πάρα πολύ. Όλες οι αποφάσεις μου στηρίζονται στο τι θα πει ο κόσμος. Τι θα πει το παιδί μου; (Θα μου πείτε αυτό λογικό να σε ενδιαφέρει...ναι....) Τι θα πουν οι συγγενείς....το ξέρω ότι η ζωή είναι δική μου και δεν αφορά κανέναν αλλά δε μπορώ να το αποτινάξω
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

30-10-24

11:16
Δυστυχώς με απασχολεί πάρα πολύ. Όλες οι αποφάσεις μου στηρίζονται στο τι θα πει ο κόσμος. Τι θα πει το παιδί μου; (Θα μου πείτε αυτό λογικό να σε ενδιαφέρει...ναι....) Τι θα πουν οι συγγενείς....το ξέρω ότι η ζωή είναι δική μου και δεν αφορά κανέναν αλλά δε μπορώ να το αποτινάξω
Eπειδή κυριολεκτικά σπατάλησα ενέργεια και χαμένο χρόνο σε αυτό (θα έδινα τη χαμένη μου ζωή χρόνου να ήμουν στο παρελθόν πριν συμβεί) θα σου έλεγα τελείως μέσα από την καρδιά μου, απλά να γίνεις παχύδερμη σε προσδοκίες άλλων. Να μάθεις να φιλτράρεις τι ακούς ή πως βλέπουν την αυτο-εικόνα σου. Οι άνθρωποι πάντα λένε και θα λένε. Είτε κάνεις σωστά πράγματα είτε λανθασμένα γιατί ο καθένας έχει ένα δικό του κριτήριο γνώμης. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι η γνώμη κάποιου σε αγγίζει γιατί απλά όσο δικός σου άνθρωπος και αν είναι, δεν ξυπνάτε μαζί. Δεν ξέρει την αφετηρία σου ή γιατί επιλέγεις να είσαι αυτή που είσαι. Μην πέσεις στην παγίδα να χάσεις χρόνια κάνοντας πράγματα για να καμαρώνει ο κόσμος και μέσα σου να είσαι δυστυχισμένη γιατί μπορεί αυτό να δημιουργήσει και προβλήματα υγείας μετά.
Να ξέρεις ότι τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι κρίνουν επειδή δεν καταλαβαίνουν για τι ακριβώς μιλάνε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Requiem
- Reader
- Advocatus diaboli
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- Kate1914
- taketrance
- teacher_40
- iren
- star65
- johnsala
- Scandal
- vasilis123321
- theodle
- Joji
- Μαυρίκιος
- Μήτσος10
- Luludaki
- fourkaki
- giannhs2001
- Jack of Spades
- charmander
- Ryuzaki
- Alessandra Eliza
- chester20080
- Libertus
- Memetchi
- Γατέχων
- camil
- EllieKal
- Wonderkid
- rafaela11
- Wanda
- Hased Babis
- sokliap
- kogba
- MarcoReus
- Alma Libre
- Viedo
- Εχέμυθη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.