ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 14:58 Ο ilias90 έγραψε: #261 Χθες στις 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Απίστευτη γοητεία ο Μυριαγκός (Καποδίστριας) και σίγουρα πολύ πιο όμορφος άντρας από κάτι Ροϊλούς και Λεβεντογιάννηδες που μας πρήζουν View attachment 209760 Click για ανάπτυξη... Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. Χθες στις 15:04 Η Εριφύλη έγραψε: #262 Χθες στις 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Μωρέ αν έβλεπες την αγάπη μου από κοντά, θα συμφωνούσες 100% με εμένα. Εχε χάρη που δεν έχει καθόλου φωτογένεια η ζουζου μου Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:47 Ο Jack of Spades: #263 Χθες στις 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Gay (ή απλά bi) ναι, μικροτσούτσουνοι όχι απαραίτητα, κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες ξέρει ότι το μέγεθος του πουλιού συνήθως δε συσχετίζεται με άλλα χαρακτηριστικά του σώματος (ύψος, μέγεθος άκρων κ.λπ.) πλην του χρώματος (οι έγχρωμοι άντρες συνήθως είναι πιο προικισμένοι)...ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 15:52 Η amarelia έγραψε: #264 Χθες στις 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: ..ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! Click για ανάπτυξη... Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Ο Jack of Spades: #265 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες, δε μαθαίνονται αυτά; Πρώτες εσείς τα διαδίδετε! Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Η amarelia έγραψε: #266 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Ο Jack of Spades: #267 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες... Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Απίστευτη γοητεία ο Μυριαγκός (Καποδίστριας) και σίγουρα πολύ πιο όμορφος άντρας από κάτι Ροϊλούς και Λεβεντογιάννηδες που μας πρήζουν View attachment 209760 Click για ανάπτυξη... Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. Χθες στις 15:04 Η Εριφύλη έγραψε: #262 Χθες στις 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Μωρέ αν έβλεπες την αγάπη μου από κοντά, θα συμφωνούσες 100% με εμένα. Εχε χάρη που δεν έχει καθόλου φωτογένεια η ζουζου μου Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:47 Ο Jack of Spades: #263 Χθες στις 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Gay (ή απλά bi) ναι, μικροτσούτσουνοι όχι απαραίτητα, κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες ξέρει ότι το μέγεθος του πουλιού συνήθως δε συσχετίζεται με άλλα χαρακτηριστικά του σώματος (ύψος, μέγεθος άκρων κ.λπ.) πλην του χρώματος (οι έγχρωμοι άντρες συνήθως είναι πιο προικισμένοι)...ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 15:52 Η amarelia έγραψε: #264 Χθες στις 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: ..ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! Click για ανάπτυξη... Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Ο Jack of Spades: #265 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες, δε μαθαίνονται αυτά; Πρώτες εσείς τα διαδίδετε! Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Η amarelia έγραψε: #266 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Ο Jack of Spades: #267 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες... Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Μωρέ αν έβλεπες την αγάπη μου από κοντά, θα συμφωνούσες 100% με εμένα. Εχε χάρη που δεν έχει καθόλου φωτογένεια η ζουζου μου
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:47 Ο Jack of Spades: #263 Χθες στις 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Gay (ή απλά bi) ναι, μικροτσούτσουνοι όχι απαραίτητα, κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες ξέρει ότι το μέγεθος του πουλιού συνήθως δε συσχετίζεται με άλλα χαρακτηριστικά του σώματος (ύψος, μέγεθος άκρων κ.λπ.) πλην του χρώματος (οι έγχρωμοι άντρες συνήθως είναι πιο προικισμένοι)...ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 15:52 Η amarelia έγραψε: #264 Χθες στις 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: ..ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! Click για ανάπτυξη... Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Ο Jack of Spades: #265 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες, δε μαθαίνονται αυτά; Πρώτες εσείς τα διαδίδετε! Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Η amarelia έγραψε: #266 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Ο Jack of Spades: #267 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες... Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Gay (ή απλά bi) ναι, μικροτσούτσουνοι όχι απαραίτητα, κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες ξέρει ότι το μέγεθος του πουλιού συνήθως δε συσχετίζεται με άλλα χαρακτηριστικά του σώματος (ύψος, μέγεθος άκρων κ.λπ.) πλην του χρώματος (οι έγχρωμοι άντρες συνήθως είναι πιο προικισμένοι)...ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 15:52 Η amarelia έγραψε: #264 Χθες στις 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: ..ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! Click για ανάπτυξη... Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Ο Jack of Spades: #265 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες, δε μαθαίνονται αυτά; Πρώτες εσείς τα διαδίδετε! Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Η amarelia έγραψε: #266 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Ο Jack of Spades: #267 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες... Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: ..ο πιο ψ@λαράς που έχω υπόψη μου είναι 1,65! Click για ανάπτυξη... Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Ο Jack of Spades: #265 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες, δε μαθαίνονται αυτά; Πρώτες εσείς τα διαδίδετε! Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Η amarelia έγραψε: #266 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Ο Jack of Spades: #267 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες... Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Θα είχε και ένα ενδιαφέρον να μας πεις και πως το έμαθες Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες, δε μαθαίνονται αυτά; Πρώτες εσείς τα διαδίδετε! Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Η amarelia έγραψε: #266 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Ο Jack of Spades: #267 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες... Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: Άσε που ο συγκεκριμένος είναι και φως φανάρι, αρκεί να τον δεις με μαγιό το καλοκαίρι και καταλαβαίνεις. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 16:01 Ο Jack of Spades: #267 Χθες στις 16:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες... Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Κατάλαβα, όλο το καλοκαίρι δεν τον κοίταξες στα μάτχια ούτε καταλάθος. Click για ανάπτυξη... Είναι κοντός, με μια ματιά τα βλέπω όλα! Επιθεωρητής είμαι άλλωστε, δουλειά μου είναι να κοιτάω τις λεπτομέρειες...
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.413 μηνύματα. Χθες στις 16:26 Ο Buggs έγραψε: #268 Χθες στις 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-) Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jack of Spades: κάθε γυναίκα που ξέρει από άντρες Click για ανάπτυξη... πω πω μπιχτή Χιμελα !!! :-)
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 17:18 Η Grand Duchess: #269 Χθες στις 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Που είσαι, @Grand Duchess, να και σε κάτι άλλο που συμφωνώ με την Εριφύλη. Όντως, δεν τον ήξερα τον συγκεκριμένο και τον είδα στην ταινία του Καποδίστρια... Πραγματικά ωραίος άντρας. Click για ανάπτυξη... Στα νιάτα του πρέπει να ήταν πολύ ωραίος. Και στα γήρατα μια χαρά είναι για την ηλικία του. Ιστορικές στιγμές που συμφωνείτε εσείς οι δύο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Κάτι τέτοιοι τύποι ή είναι γκέι ή μικροτσούτσουνοι. Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ επειδή έχει ακόμη μαλλιά ο άνθρωπος; Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τώρα στα γεράματα καταλαβα τι σημαίνει "θα εμπαινα", να ναι καλα το στέκι Click για ανάπτυξη... Οριακά θα γίνουμε φόρουμ ροζ υπηρεσιών σε λίγο
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Χθες στις 18:00 Ο Jack of Spades: #270 Χθες στις 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»! Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... Όπως επίσης «άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ@λή»!
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:08 Ο Zukov_v2 έγραψε: #271 Χθες στις 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Να τον χαίρεται η γυναίκα του, όταν πέφτουν τα μαλλιά του άνδρα πέφτει και το 85% της εμφάνισης. Όπως είχα πει και πιο παλιά, οπως πέφτουν τα μαλλιά πέφτουν και τα *** στους άνδρες Click για ανάπτυξη... κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.090 μηνύματα. Χθες στις 18:13 Η camil έγραψε: #272 Χθες στις 18:13 Για τους μαύρους με μαλλιά . Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:14 Η Grand Duchess: #273 Χθες στις 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: κανονικοποιημενος ρατσισμος΄Μονο για τους μαυρους εχετε ευαισθησιες. Αν και υποπτευομαι οτι ευθυνεται η μεγαλη τους ληψω για αυτο Click για ανάπτυξη... Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? )
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:15 Ο Zukov_v2 έγραψε: #274 Χθες στις 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ας είναι καλά οι μαύροι με όσους τους θέλουν εμένα μου αρέσουν οι δικοί μας (Εν τω μεταξύ ζουκ και την πρώτη φορά που το είχα πει αυτό πάλι εσύ απάντησες ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι έγινε; Σε χαιρετανε τα μαλλιά μήπως? ) Click για ανάπτυξη... Παντα ζω με τον φοβο αυτο.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:16 Η Grand Duchess: #275 Χθες στις 18:16 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Παντα ζω με τον φοβο αυτο. Click για ανάπτυξη... Όσο είναι η Τουρκία διπλα μας μη φοβάσαι. Λίγο στην αρχή θα φαίνεσαι σαν καθολικός μεσαιωνικός μοναχός, μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.825 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Ο Micro έγραψε: #276 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:26 Ο Zukov_v2 έγραψε: #277 Χθες στις 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: μετά όμως γίνεσαι μπρατ πιτ στα νιάτα του Click για ανάπτυξη... Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:28 Η Grand Duchess: #278 Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ετοιμος για ταινια του Νολαν ως biblically correct Αχιλλεας. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι ξανθός why not Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: View attachment 209774 Click για ανάπτυξη... Diabolical
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 581 μηνύματα. Χθες στις 18:31 Ο Zukov_v2 έγραψε: #279 Χθες στις 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αν είσαι ξανθός why not Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και οι βαφες.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 18:33 Η Grand Duchess: #280 Χθες στις 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος.
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Υπαρχουν και οι βαφες. Click για ανάπτυξη... Μεχ ζουκ φαίνεται γύφτικο το βαμμένο ξανθο αν είσαι αρκετά μελαχρινος.