Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
10-12-25
19:58
Γιατί «εν αντιθέσει»;Ανέκαθεν με τραβούσε η νταρκίλα και το μυστήριο σε έναν άνθρωπο. Καθόλου νορμαλ το ξέρω, αλλά αυτό με τραβάει. Εν αντιθέσει με μια προσωπικότητα ευχάριστη και ανοιχτή
Δε μπορεί π.χ. κάποιος να είναι ευχάριστος, κοινωνικός, ανοιχτός κ.λπ. αλλά συνάμα να έχει πολύπλευρη προσωπικότητα, μυστικά ν' ανακαλύψεις, πράγματα που μπορεί να κάνει και να μην του φαίνονται κ.ο.κ.;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.124 μηνύματα.
10-12-25
20:01
Σε σχέση με το σωματότυπο πάντα*.Τεράστιο στήθος να έχει και όλα τα άλλα βρίσκονται...
Ακόμα και ένα αντικειμενικά μικρό στήθος σε λεπτό σώμα εκλαμβάνεται σαν μεγάλο.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.354 μηνύματα.
10-12-25
20:31
Να μπορεί να κάνει αυτό:
10-12-25
20:45
Εγώ στη γυναίκα θα δώσω κάτι παραπάνω για στολισμό, στον άντρα θα το περιορίσω σε αυτά που λες , μη σου πω και λιγότερα, μην είναι το ''προσεγμένο ντύσιμο'' να κάθεται με τις ώρες να δει τι παπούτσι θα βάλει ή έχει 100 παπούτσια να ταιριάξει το συνολάκι του .Για μένα η φρόντιδα εικόνας και εαυτού αρχίζει και τελειώνει στη καθαριότητα σώματος , στη διατήρηση ενέργειας και όσο γίνεται στη διατήρηση του ιδανικού βάρους για το συγκεκριμένο σωματότυπο , στην προσεγμένη ανάλογα με το γούστο του καθενός ενδυματολογικη επιλογή, στη φροντίδα της ψυχικής υγείας και στην τροφοδότηση του πνεύματος( με οποίο τρόπο και ανάλογα με τις δυνατότητες καθενός) ... Όλα τα άλλα τροφοδοτούν την ματαιοδοξία.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.652 μηνύματα.
10-12-25
20:46
Τι να σε πω, ο συνδυασμός μέση δαχτυλίδι και κανόνια του βυζαρόνε δεν με χαλάειΣε σχέση με το σωματότυπο πάντα*.
Ακόμα και ένα αντικειμενικά μικρό στήθος σε λεπτό σώμα εκλαμβάνεται σαν μεγάλο.

Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.354 μηνύματα.
10-12-25
20:53
Είμαι των big boobies κι εγω, ειδικά τα mega mammaries απο Ε cup και πάνω,να είναι ολοστρόγγυλο και οχι πυραμιδούλα ή ψόφια σακούλα, να φαινεται η φλέβα στο βυζί, αλλά έχω και κολλημα με τους γεμάτους μηρούς. Θέλω μπουτάρες.
Γενικά τη θέλω μπαμπάτσα. Οχι χοντρή και σίγουρα με μηδεν κοιλιά. Αλλά thick curvy.-
Απλά οι περισσότερες Ελληνιδες που ακούνε thick curvy σκέφτονται Μπάρκα, ενω εγω θέλω στυλ Μπελούτσι.
Γενικά τη θέλω μπαμπάτσα. Οχι χοντρή και σίγουρα με μηδεν κοιλιά. Αλλά thick curvy.-
Απλά οι περισσότερες Ελληνιδες που ακούνε thick curvy σκέφτονται Μπάρκα, ενω εγω θέλω στυλ Μπελούτσι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.311 μηνύματα.
10-12-25
20:57
και σίγουρα με μηδεν κοιλιά
Ακόμα κι εγώ που είμαι κάτω από 60 κιλά, έχω. Κοιλιά καθόλου δεν θα έχουν οι 40κιλες ή οι γυμνασμένες που θα έχουν κοιλιακούς.
Valder
Επιφανές μέλος
10-12-25
21:10
εσυ έχεις ταιράκι, πλέον δεν μετράς
Ακόμα κι εγώ που είμαι κάτω από 60 κιλά, έχω. Κοιλιά καθόλου δεν θα έχουν οι 40κιλες ή οι γυμνασμένες που θα έχουν κοιλιακούς.

10-12-25
21:52
Το λατρεύω όταν οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Και για τα δύο φύλα είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό και στα μάτια μου τρομερά ελκυστικό. Αρκεί να ξεχωρίζουμε την αυτοπεποίθηση από την αλαζονεία.
Επειδή βλέπω ότι αναφέρατε και χαρακτηριστικά εμφάνισης για γυναίκες/ άντρες, θα πω πως βρίσκω πολύ ελκυστικό το μούσι στους άντρες. Το καθαρό και απλό μούσι, όχι ομως το υπερβολικά πολύ φτιαγμένο. Κάπως με χαλάει, φαίνεται… ψεύτικο
Στις γυναίκες φαίνεται πολύ όμορφο το γυμνασμένο σώμα, όχι το αθλητικό, αλλά αυτό που φαίνεται ότι το προσέχεις, το αγαπάς και το συντηρείς.
Προφανώς το δυνατό και γυμνασμένο σώμα είναι ++++ και για τα δύο φύλα γιατί δείχνει υγεία και πειθαρχία!
Επειδή βλέπω ότι αναφέρατε και χαρακτηριστικά εμφάνισης για γυναίκες/ άντρες, θα πω πως βρίσκω πολύ ελκυστικό το μούσι στους άντρες. Το καθαρό και απλό μούσι, όχι ομως το υπερβολικά πολύ φτιαγμένο. Κάπως με χαλάει, φαίνεται… ψεύτικο
Στις γυναίκες φαίνεται πολύ όμορφο το γυμνασμένο σώμα, όχι το αθλητικό, αλλά αυτό που φαίνεται ότι το προσέχεις, το αγαπάς και το συντηρείς.
Προφανώς το δυνατό και γυμνασμένο σώμα είναι ++++ και για τα δύο φύλα γιατί δείχνει υγεία και πειθαρχία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- rafaela11
- charmander
- Memetchi
- taketrance
- Libertus
- Kate1914
- Εριφύλη
- Scandal
- American Economist
- iew
- Varus
- Paragontas7000
- michaela888
- camil
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- evangelia_dim
- Gvisbinis
- Ωρορα
- ROM32
- cinephilee
- touvlo
- Mitsos The Great
- giannhs2001
- Entropy24
- Debugging_Demon
- fourkaki
- NeosUser2023
- Eleni123-
- BatGuin
- bboys
- iren
- vasilis123321
- ghоul
- Robelano
- angela_k
- Thinkguy
- Μαρια30
- paolo1
- Requiem
- msk
- jj!
- Μήτσος10
- Wanda
- Luludaki
- fmarulezkd
- melina_51
- kon827
- Phantomas
- thenutritionist
- Kely1234567
- Ριουλα
- milsa
- JohnnyW
- orchidea
- marww
- tsiobieman
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- Giorgos216
- Nikoleta05
- dijccixnc
- _pathfinder_
- kalhkardia
- mpapa
- Sevasti
- SakisRM
- User2350
- Joji
- Μαυρίκιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool