Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:04 Η Grand Duchess: #21 02-02-24 16:04 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι και αμούστακοι δεν είμαστε για αυτή τη χώρα... Για τις ασιάτισσες μόνο έχουμε ελπίδα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είστε, δεν αρέσουν σε όλες οι τριχωτοί. Ενα φυσιολογικό βάρος και ένα κούρεμα της προκοπής κοιτούν οι γυναίκες κατά βάθος. Όλα τα άλλα είναι έξτρα λεπτομέρειες που είναι ωραίες μεν, αλλά όχι απαραίτητες. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:10 Η rafaela11: #22 02-02-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι και αμούστακοι δεν είμαστε για αυτή τη χώρα... Για τις ασιάτισσες μόνο έχουμε ελπίδα. Click για ανάπτυξη... Κι ομως, πάνε προσέγγισε μια που ακούει kpop, θα σε λατρέψει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά είστε, δεν αρέσουν σε όλες οι τριχωτοί. Ενα φυσιολογικό βάρος και ένα κούρεμα της προκοπής κοιτούν οι γυναίκες κατά βάθος. Όλα τα άλλα είναι έξτρα λεπτομέρειες που είναι ωραίες μεν, αλλά όχι απαραίτητες. Click για ανάπτυξη... Exactly Κι αυτό που είπε η @touvlo Αρχική Δημοσίευση από touvlo: το να συνοδεύεται από ένα ....ελκυστικό μυαλό Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #23 02-02-24 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι Click για ανάπτυξη... +1 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #24 02-02-24 16:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: +1 Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:30 Η glayki έγραψε: #25 02-02-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... Μα αν δεν ανταποκρίνεται στην επιτακτική διάταγη για το τελευταίο, δεν έχει και όλα τα αλλά διακοσμητικός θα είναι; Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η Luludaki έγραψε: #26 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν μου αρέσουν καθόλου οι φλέβες, δεν τισ θέλω καθόλου, ευτυχώς υπάρχουν όλα τα γούστα χεχεχε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η amarelia έγραψε: #27 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι και αμούστακοι δεν είμαστε για αυτή τη χώρα... Για τις ασιάτισσες μόνο έχουμε ελπίδα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είστε, δεν αρέσουν σε όλες οι τριχωτοί. Ενα φυσιολογικό βάρος και ένα κούρεμα της προκοπής κοιτούν οι γυναίκες κατά βάθος. Όλα τα άλλα είναι έξτρα λεπτομέρειες που είναι ωραίες μεν, αλλά όχι απαραίτητες.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:10 Η rafaela11: #22 02-02-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι και αμούστακοι δεν είμαστε για αυτή τη χώρα... Για τις ασιάτισσες μόνο έχουμε ελπίδα. Click για ανάπτυξη... Κι ομως, πάνε προσέγγισε μια που ακούει kpop, θα σε λατρέψει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά είστε, δεν αρέσουν σε όλες οι τριχωτοί. Ενα φυσιολογικό βάρος και ένα κούρεμα της προκοπής κοιτούν οι γυναίκες κατά βάθος. Όλα τα άλλα είναι έξτρα λεπτομέρειες που είναι ωραίες μεν, αλλά όχι απαραίτητες. Click για ανάπτυξη... Exactly Κι αυτό που είπε η @touvlo Αρχική Δημοσίευση από touvlo: το να συνοδεύεται από ένα ....ελκυστικό μυαλό Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #23 02-02-24 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι Click για ανάπτυξη... +1 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #24 02-02-24 16:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: +1 Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:30 Η glayki έγραψε: #25 02-02-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... Μα αν δεν ανταποκρίνεται στην επιτακτική διάταγη για το τελευταίο, δεν έχει και όλα τα αλλά διακοσμητικός θα είναι; Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η Luludaki έγραψε: #26 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν μου αρέσουν καθόλου οι φλέβες, δεν τισ θέλω καθόλου, ευτυχώς υπάρχουν όλα τα γούστα χεχεχε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η amarelia έγραψε: #27 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι και αμούστακοι δεν είμαστε για αυτή τη χώρα... Για τις ασιάτισσες μόνο έχουμε ελπίδα. Click για ανάπτυξη... Κι ομως, πάνε προσέγγισε μια που ακούει kpop, θα σε λατρέψει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Μια χαρά είστε, δεν αρέσουν σε όλες οι τριχωτοί. Ενα φυσιολογικό βάρος και ένα κούρεμα της προκοπής κοιτούν οι γυναίκες κατά βάθος. Όλα τα άλλα είναι έξτρα λεπτομέρειες που είναι ωραίες μεν, αλλά όχι απαραίτητες. Click για ανάπτυξη... Exactly Κι αυτό που είπε η @touvlo Αρχική Δημοσίευση από touvlo: το να συνοδεύεται από ένα ....ελκυστικό μυαλό Click για ανάπτυξη...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:14 Η amarelia έγραψε: #23 02-02-24 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς οι σωματικά άτριχοι Click για ανάπτυξη... +1 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #24 02-02-24 16:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: +1 Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:30 Η glayki έγραψε: #25 02-02-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... Μα αν δεν ανταποκρίνεται στην επιτακτική διάταγη για το τελευταίο, δεν έχει και όλα τα αλλά διακοσμητικός θα είναι; Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η Luludaki έγραψε: #26 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν μου αρέσουν καθόλου οι φλέβες, δεν τισ θέλω καθόλου, ευτυχώς υπάρχουν όλα τα γούστα χεχεχε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η amarelia έγραψε: #27 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:27 Ο Valder έγραψε: #24 02-02-24 16:27 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: +1 Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:30 Η glayki έγραψε: #25 02-02-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... Μα αν δεν ανταποκρίνεται στην επιτακτική διάταγη για το τελευταίο, δεν έχει και όλα τα αλλά διακοσμητικός θα είναι; Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η Luludaki έγραψε: #26 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν μου αρέσουν καθόλου οι φλέβες, δεν τισ θέλω καθόλου, ευτυχώς υπάρχουν όλα τα γούστα χεχεχε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η amarelia έγραψε: #27 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: +1 Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:30 Η glayki έγραψε: #25 02-02-24 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... Μα αν δεν ανταποκρίνεται στην επιτακτική διάταγη για το τελευταίο, δεν έχει και όλα τα αλλά διακοσμητικός θα είναι; Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η Luludaki έγραψε: #26 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν μου αρέσουν καθόλου οι φλέβες, δεν τισ θέλω καθόλου, ευτυχώς υπάρχουν όλα τα γούστα χεχεχε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η amarelia έγραψε: #27 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... Μα αν δεν ανταποκρίνεται στην επιτακτική διάταγη για το τελευταίο, δεν έχει και όλα τα αλλά διακοσμητικός θα είναι;
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η Luludaki έγραψε: #26 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν μου αρέσουν καθόλου οι φλέβες, δεν τισ θέλω καθόλου, ευτυχώς υπάρχουν όλα τα γούστα χεχεχε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η amarelia έγραψε: #27 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ Click για ανάπτυξη... Κορίτσια δεν μου αρέσουν καθόλου οι φλέβες, δεν τισ θέλω καθόλου, ευτυχώς υπάρχουν όλα τα γούστα χεχεχε
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:37 Η amarelia έγραψε: #27 02-02-24 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ε βεβαια, θηλυκωτό σπανομαρία γλαρέντζα θα τον ηθελες να τον βαράς όλη μέρα και να τον διατάζεις, αντρούτσα γυναίκα, τι άλλο θα θελες. Εμένα τον άντρα; Να σε πάρει να περάσει καλά. Τη μιση μερα παντόφλα. Την άλλη μισή τσόκαρο. Και cock cage 7 μερες την εβδομαδα να μην επιτρέπεται να του σηκωθεί και να ζητήσει και σεξάκι. Click για ανάπτυξη... μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Η Luludaki έγραψε: #28 02-02-24 16:43 Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ.. μου αρέσει πολύ όσο χύμα κ χαλαρός να είναι, να έχει καθαρή (περιποιημενη ) την γραμμή από το μούσι του... θα βάλω φώτο για διευκρινήσεις χεχεχε Μου αρέσει η ωραία χρεια της φωνής.. Οι μεγάλες πλάτες και να είναι ψηλός.. Να χαμογελάει Να μυρίζει όμορφα, και να κοιτάει με καλοσύνη...ειμαι εκτός θέματος? Δεν μπορώ την αγένεια καθόλου η να σκέφτεται 50 χρόνια πίσω.. Και δεν μου αρέσουν οι τεράστιοι πισινοί, δεν θέλω να είναι πετσι κ κόκκαλο σε καμία περίπτωση.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:43 Ο Valder έγραψε: #29 02-02-24 16:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μην σε πειράζει τόσο που δεν είσαι άτριχος και δεν είσαι το στυλ μου sorry for your loss δεν χρειάζεται να οργιάζεις και να παραλογίζεσαι όμως Click για ανάπτυξη... Ολη μέρα κλαίω που δε σε έχω. Βαρύ της τρίχας το τίμημα ναι.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:46 Η Luludaki έγραψε: #30 02-02-24 16:46 Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Συνημμένα beardneck-91ffe2a06cb5475291bc47dc12df72c5.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 9 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:48 Η glayki έγραψε: #31 02-02-24 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:55 Ο Valder έγραψε: #32 02-02-24 16:55 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πιο ελκυστικό το πρώτο;από τις φωτο... Το πρωτογενες ως υλικό Click για ανάπτυξη... Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει...
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 16:59 Η glayki έγραψε: #33 02-02-24 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λεω οτι εσένα τα γούστα σου ειναι ότι πρέπει... Click για ανάπτυξη... Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται)
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:06 Η Kate1914 έγραψε: #34 02-02-24 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Το βρίσκω σεξυ το περιποιημένο, όχι τίποτα υπερβολικό. Click για ανάπτυξη... Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.825 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:07 Ο Valder έγραψε: #35 02-02-24 17:07 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ένα πράγμα μόνο θέλω και δε με απασχολεί το μήκος της τρίχας. Να αποπνέει καθαριότητα ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου σώματος πρωτίστως και ψυχής (όσο γίνεται) Click για ανάπτυξη... Η τρίχα ανέκαθεν εθεωρείτο "βρώμικη" και "επιθετική" σαν χαρακτηριστικά ενός άντρα. Το να εισαι τριχωτός αλλά να είσαι καθαρός είναι δυο πράγματα που μπορούν να συνυπάρχουν. Δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα εχω αντιμετωπίσει σε γυναίκες. Δεν το λένε, αλλά συμβαίνει. Και μου χει τυχει στις ωραίες περισσότερο, παρά στις άσχημες ή τις παχουλές (οι οποίες παχουλες συνηθως ειναι πεντακάθαρες, μονο μια φοιτητριούλα ήταν ψιλομπιχλού). Δε θα μπω σε λεπτομερειες, κριμα απο το Θεο μονο αυτο εχω να πω.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:10 Η Luludaki έγραψε: #36 02-02-24 17:10 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου τα μούσια πάντως (ακόμη τουλάχιστον). Φράπα δέρμα ό,τι καλύτερο. Γενικά εγώ και εσύ σε αυτά τα θέματα είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετες Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Και ναι βρε παιδί μου αν είσαι /ειναι καθαρός.... δεν έχεις δεύτερες σκέψεις... .. όχι να τελειώνει στο χέρι του και να τρέχει να πλυθει καθαρός.. νορμαλ καθαρός χαχαχα μου έχει τύχει και αυτο .. το δεύτερο one night stand που λέγαμε.. ναι.... στο one night μείναμε..
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:11 Η glayki έγραψε: #37 02-02-24 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Εγώ πάλι έχω φετίχ... αν έχω έναν μουσάτο και έναν αμουστακό μπροστα μου ,και πιο ωραίος να είναι ο αμουστακός τον μουσατο θα κοιτάξω Click για ανάπτυξη... Και εγώ!!!!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.314 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:14 Ο Scandal έγραψε: #38 02-02-24 17:14 Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Kate1914 giannhs2001 Memetchi camil iew Εριφύλη GeorgePap2003 thenutritionist AggelikiGr Monsieur Scandal charmander Wonderkid taketrance Jack of Spades Joji Paragontas7000 Libertus American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Πουπουλίνα Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η τρίχα στον άντρα έχει το εξής θέμα: αν σου αρέσει ο άλλος, η τρίχα σε προκαλεί περισσότερο. Αν δεν σου αρέσει, όσο πιο τριχωτός τόσο πιο πολύ σε απωθεί.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.853 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:19 Η rafaela11: #39 02-02-24 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (ακόμη τουλάχιστον Click για ανάπτυξη... Φιλενάδα καλά το είπες Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.518 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 17:25 Η Kate1914 έγραψε: #40 02-02-24 17:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Φιλενάδα καλά το είπες Click για ανάπτυξη... Ωχ, κατάλαβα. Θα αρχίσει τώρα η κουβέντα περί "αα και εγώ έτσι έλεγα αλλά τελικά αλλιώς πήγαν τα πράγματα και είχα άδικο" κλπ κλπ