Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο;

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.258 μηνύματα.
Η ομορφιά δεν είναι μόνο αντικειμενική αλλά και υποκειμενική. Υπάρχουν χαρακτηριστικά που γενικά θεωρούνται ωραία αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα που από ορισμένους ανθρώπους θεωρούνται ωραία ενώ από άλλους όχι.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.320 μηνύματα.
Καλά τώρα, κάθεστε και τσακώνεστε για άτομα που δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη σας; Έρι μην μου πεις ότι έχεις γνωρίσει την Κιτσου, αυτό δεν σου δίνει κανένα δίκιο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.311 μηνύματα.
Πω πω υπέρμετρες μαλακιες διαβάζω και έχω και ζωή για να κάτσω να απαντήσω σε όλες.

ευτυχώς στο θέατρο θεωρείται Γυναικάρα Η και οι σκηνοθέτες την έχουν και για τοπ ομορφιά και για τοπ ηθοποιό. Το τι λέει το κάθε ανύπαρκτο στο φόρουμ, δεν αφορά κανέναν (ποσω μάλλον την ίδια που χτίζει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα)

φιλάκια βρε κομπλεξικά

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.320 μηνύματα.
Βρε Ερι αφού έχεις ζωή γιατί κάθεσαι και είσαι παρούσα σε κάθε τσακωμό;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.311 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.567 μηνύματα.
Το τι λέει το κάθε ανύπαρκτο στο φόρουμ, δεν αφορά κανέναν (ποσω μάλλον την ίδια που χτίζει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα)

Με την ίδια λογική και εσύ ανύπαρκτη είσαι για την Sydney και την κάθε star του Hollywood που αποκαλείς plastic και άσχημη. Δεν ξέραμε ότι όποιος δεν είναι γνωστός απαγορεύεται να έχει άποψη για την Κίτσου.

φιλάκια βρε κομπλεξικά

Ευχαριστούμε πολύ. Να είσαι καλά.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Επίσης, μιλάτε για γυναικάρες που τις κυνηγάνε όλα τα μοντέλα😉

Ποσω μαλλον, όταν ο ίδιος δεν έχεις μια εμφάνιση, να κάθεσαι να λες τους άλλους άσχημους; Ε όχι. Πολύ γελοίο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Με την ίδια λογική και εσύ ανύπαρκτη είσαι για την Sydney
Και εμένα ανύπαρκτη μου είναι γιατί δεν την ξέρω🤣

τείνω να παρακολουθώ ποιοτικές προσωπικότητες. Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.567 μηνύματα.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.258 μηνύματα.
Θεωρώ ότι η Εριφύλη κάνει το λάθος να κρίνει την εξωτερική της εμφάνιση και όχι το γεγονός ότι απλώς είναι ψώνιο (αναφέρομαι για τη Λατινοπούλου). Επειδή λέει μαλακίες (η Λατινοπούλου) δε σημαίνει ότι είναι άσχημη κιόολας.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.120 μηνύματα.
Η κιτσιου δεν εγινε ετσι λογω ηλικιας αλλα επειδη δεν προσεχε..δεν την ενδιεφερε κλπ. Οτι θελει θα κανει με τον εαυτο της...αλλα δεν ειναι θεμα ηλικιας ουτε dna
Καταθλιψη εχει η Κιτσου ....

Δεν ειναι ουτε θεμα θελησης ουτε προσοχης ...
Παθογενεια ειναι στη μεση εχει μιλησει ουκ ολιγες φορες γι συτο ..

Η Εριφύλη ταυτισε την επιλογη των πλαστικων με την ηθικη και την αξια ...Ατοπο τελειως

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Καταθλιψη εχει η Κιτσου ....

Δεν ειναι ουτε θεμα θελησης ουτε προσοχης ...
Παθογενεια ειναι στη μεση εχει μιλησει ουκ ολιγες φορες γι συτο ..
Όλο αυτό που πολλοί σχολιάζετε, δεν ήταν καν κιλά. Ήταν κορτιζόνη.

η γυναίκα έχει ίδια κιλά με εμένα (κάτω από 65 πλέον). Αφήστε με να ξέρω καλύτερα πως μοιάζει, κάθε μέρα την βλέπω ευχαριστώ.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.120 μηνύματα.
Όλο αυτό που πολλοί σχολιάζετε, δεν ήταν καν κιλά. Ήταν κορτιζόνη.

η γυναίκα έχει ίδια κιλά με εμένα (κάτω από 65 πλέον). Αφήστε με να ξέρω καλύτερα πως μοιάζει, κάθε μέρα την βλέπω ευχαριστώ.
και τι σημαινει αυτο ;

ξερεις απο καταθλιψη και πως την βιωνει ο καθενας ;
ξερεις οτι και τα αντικαταθλιπτικα που ειπε η ιδια οτι λαμβανε ακομα και τοτε στις μελισσες τις εδωσαν παραπανο κιλα ;

εσυ γιατι το πηρες τοσο πατριωτικα δεν ξερω και προσβαλεις τον οποιοδηποτε εδω μεσα επειδη μιλαμε αντικειμενικα .....

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.124 μηνύματα.
Όσο και αν το προσπάθησε ο άνθρωπος την φύση δεν την κέρδισε ποτέ κανείς.
Τα νιάτα δεν γυρνάνε, και καμία επέμβαση δεν μπορεί να ξεπεράσει τον νεανικό οργανισμό.
Τα μέταλλα σκουριάζουν, το δέρμα ρυτιδιάζει...αυτή είναι η φυσική και αναπόφευκτη εξέλιξη. Όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος.

Όσο περισσότερο πολεμούν οι γυναίκες τις φυσιολογικές φυσικές διεργασίες, τόσα περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα θα αναπτύσσουν στο μέλλον. Όσο πιο γρήγορα το αποδέχονται και δεν τρέχουν να τρυπιούνται σαν πρεζάκια όλη μέρα, τόσο πιο φυσιολογικά και χαρούμενα γεράματα θα έχουν. Τα 20 έχουν την δική τους μοναδικότητα, όπως και τα 30 και τα 40 κ.ο.κ.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

επειδη μιλαμε αντικειμενικα
Τι σημαίνει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ;
Κι εγώ και άλλοι 100 χιλ. τουλάχιστον ανάμεσα τους ηθοποιοί και σκηνοθέτες την θεωρούμε κουκλάρα.

έλα σας παρακαλώ. Νταβά στα μάτια μας θα βάλουμε;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.497 μηνύματα.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Ντάξει δε σου λέει αυτό τώρα, αλλά το ότι ίσως μπήκαν κιλά επειδή έπαιρνε κάποιο αντικαταθλιπτικό. Δεν είναι ντροπή αυτό.
Κι εγώ και άλλοι 100 χιλ. τουλάχιστον ανάμεσα τους ηθοποιοί και σκηνοθέτες την θεωρούμε κουκλάρα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.497 μηνύματα.
Πω πω υπέρμετρες μαλακιες διαβάζω και έχω και ζωή για να κάτσω να απαντήσω σε όλες.

ευτυχώς στο θέατρο θεωρείται Γυναικάρα Η και οι σκηνοθέτες την έχουν και για τοπ ομορφιά και για τοπ ηθοποιό. Το τι λέει το κάθε ανύπαρκτο στο φόρουμ, δεν αφορά κανέναν (ποσω μάλλον την ίδια που χτίζει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα)

φιλάκια βρε κομπλεξικά
Σορυ δηλαδη οποιανου δεν του αρεσει σαν γυναικα η κιτσιου ειναι κομπολεξαρας αυτο μας λες;.Δηλαδη υπαρχει μια υποχρεωτικοτητα στο να μας αρεσει σαν γυναικα η Κιτσιου αλλιως ειμαστε κομπλεξικοι ωραια;

adams33

Διάσημο μέλος

Ειπαμε ολοι οτι δεν ειναι ωραια γυναικα ;
Εσυ την συγκρινες με την Λατινοπουλου ..
Και οι δυο για εμενα ειναι ομορφες γυναικες επειδη ειναι διαφορετικες ..

Τωρα αν σε ΕΝΑ ανδρα δεν του αρεσει τι σηαινει αυτο ..

επειτα να ξερεις ως γυναικα δεν σε τιμα να μιλας τοσο ασχημα για μια αλλη γυναικα που επελεξε να κανει πλαστικες...το ιδιο με αυτο που κατηγορεις τους αλλους κανεις

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ειπαμε ολοι οτι δεν ειναι ωραια γυναικα ;
Νια για μενα δεν ειναι ωραια γυναικα/Οφειλω να την θεωρω ωραια αλλιως ειμαι κομπλεξαρα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

φιλάκια βρε κομπλεξικά

Οφειλω ερυ να μου αρεσει εμφανισιακα η Κιτσιου αλλιως ειμαι κομπλεξαρα;
Υπαρχει μια υποχρεωτικοτητα να μου αρεσει;
Για απαντησε μου.

adams33

Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια