ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.941 μηνύματα. Χθες στις 20:12 Ο ilias90 έγραψε: #341 Χθες στις 20:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να ντυθείς καλά αναγκαστικά tryhardάρεις. Click για ανάπτυξη... το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Grand Duchess: #342 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Τον Μπέκαμ κάθε φορά που τον βλέπω τώρα μου έρχεται φλασια όταν έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν πολλά χρόνια (όταν ήμουν παιδί) και είχε μακριά μαλλιά. Can't take him seriously. Αλλά και τότε ωραίο ήταν του πήγαινε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:25 Ο Scandal έγραψε: #343 Χθες στις 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: είχε μακριά μαλλιά Click για ανάπτυξη... Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Grand Duchess: #344 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #345 Χθες στις 20:35 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. Χθες στις 20:42 Η Πουπουλίνα: #346 Χθες στις 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:43 Η Grand Duchess: #347 Χθες στις 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Για να ντυθείς καλά αναγκαστικά tryhardάρεις. Click για ανάπτυξη... το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά...
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Η Grand Duchess: #342 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Τον Μπέκαμ κάθε φορά που τον βλέπω τώρα μου έρχεται φλασια όταν έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν πολλά χρόνια (όταν ήμουν παιδί) και είχε μακριά μαλλιά. Can't take him seriously. Αλλά και τότε ωραίο ήταν του πήγαινε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:25 Ο Scandal έγραψε: #343 Χθες στις 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: είχε μακριά μαλλιά Click για ανάπτυξη... Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Grand Duchess: #344 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #345 Χθες στις 20:35 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. Χθες στις 20:42 Η Πουπουλίνα: #346 Χθες στις 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:43 Η Grand Duchess: #347 Χθες στις 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Τον Μπέκαμ κάθε φορά που τον βλέπω τώρα μου έρχεται φλασια όταν έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν πολλά χρόνια (όταν ήμουν παιδί) και είχε μακριά μαλλιά. Can't take him seriously. Αλλά και τότε ωραίο ήταν του πήγαινε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:25 Ο Scandal έγραψε: #343 Χθες στις 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: είχε μακριά μαλλιά Click για ανάπτυξη... Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Grand Duchess: #344 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #345 Χθες στις 20:35 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. Χθες στις 20:42 Η Πουπουλίνα: #346 Χθες στις 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:43 Η Grand Duchess: #347 Χθες στις 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: είχε μακριά μαλλιά Click για ανάπτυξη... Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!!
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:27 Η Grand Duchess: #344 Χθες στις 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #345 Χθες στις 20:35 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. Χθες στις 20:42 Η Πουπουλίνα: #346 Χθες στις 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:43 Η Grand Duchess: #347 Χθες στις 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.132 μηνύματα. Χθες στις 20:35 Η amarelia έγραψε: #345 Χθες στις 20:35 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. Χθες στις 20:42 Η Πουπουλίνα: #346 Χθες στις 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:43 Η Grand Duchess: #347 Χθες στις 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. Χθες στις 20:42 Η Πουπουλίνα: #346 Χθες στις 20:42 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:43 Η Grand Duchess: #347 Χθες στις 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Άντρες με μακριά μαλλιά Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:43 Η Grand Duchess: #347 Χθες στις 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Ιιι Τούρκος ηθοποιός μετά από τόσο πατριωτισμό σήμερα κάκιστη στιγμή
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Ο giannhs2001: #348 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο: View attachment 209793 ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά... Click για ανάπτυξη... Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.113 μηνύματα. Χθες στις 20:44 Η Grand Duchess: #349 Χθες στις 20:44 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής. Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος. Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή. Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.327 μηνύματα. Χθες στις 20:46 Ο Scandal έγραψε: #350 Χθες στις 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!! Τι σε χαλαει απο αυτο; View attachment 209794 View attachment 209795 Click για ανάπτυξη... Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες. Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!!
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.190 μηνύματα. Χθες στις 20:48 Ο giannhs2001: #351 Χθες στις 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal giannhs2001 Memetchi Kate1914 Jack of Spades thenutritionist camil AggelikiGr GeorgePap2003 charmander iew Wonderkid Εριφύλη Sosstoss taketrance Joji Paragontas7000 giorgos5002 Monsieur American Economist ROM32 evangelia_dim rafaela11 Searching Maynard Satan Claus vassiliss Varus michaela888 Gvisbinis Ωρορα cinephilee touvlo Mitsos The Great Entropy24 Debugging_Daemon fourkaki Eleni123- BatGuin bboys iren vasilis123321 ghоul Robelano angela_k Thinkguy Μαρια30 paolo1 Requiem msk jj! Μήτσος10 Wanda Luludaki fmarulezkd melina_51 kon827 Phantomas Kely1234567 Ριουλα milsa JohnnyW orchidea marww tsiobieman iiTzArismaltor_ Helen06 Giorgos216 Nikoleta05 dijccixnc _pathfinder_ kalhkardia mpapa Sevasti SakisRM User2350 Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης μάλλον κάτι κάνεις sus. Click για ανάπτυξη... Με το γκοθοστυλ ήταν αυτό. Ό,τι να'ναι.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα. Χθες στις 21:04 Ο GeorgePap2003: #352 Χθες στις 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: το κυριλέ ντύσιμο Click για ανάπτυξη... Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι Μινιμαλιστικό Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.521 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Η Kate1914 έγραψε: #353 Σήμερα στις 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε Click για ανάπτυξη... Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό. Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή. Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές Click για ανάπτυξη... Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί