Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο;

Για να ντυθείς καλά αναγκαστικά tryhardάρεις.
το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο:
1770315108288.png
ο οποίος Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες διαχρονικά...

το κυριλέ ντύσιμο είναι το καλύτερο, μην κάνεις σαν βουλγαρόγυφτος. Και φυσικά δεν εννοώ το στιλ του δαπίτη που λέτε (που είναι απλά φλώρος) αλλά κάτι τέτοιο:
View attachment 209793
Τον Μπέκαμ κάθε φορά που τον βλέπω τώρα μου έρχεται φλασια όταν έπαιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν πολλά χρόνια (όταν ήμουν παιδί) και είχε μακριά μαλλιά. Can't take him seriously. Αλλά και τότε ωραίο ήταν του πήγαινε.

Άντρες με μακριά μαλλιά :mpliaks:
Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!!
Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής.

Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος.

Άντρες με μακριά μαλλιά :mpliaks:
Μια γυναίκα, αντρα ο,τι γουστάρουν τέλος πάντων να τους τα πάρει τα πλευρικά με τη ψηλή ρε παιδιά!!
Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!!
Τι σε χαλαει απο αυτο;

1770316590926.png
1770316671321.png

View attachment 209793

Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή.

Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές :skull:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες που τους αρέσουν οι (πολύ) μελαχρινοί άντρες. Τύπου κατάμαυρο κοντό μαλλι και τρίχα. Ρε γαμώτο όλοι ίδιοι μου φαίνονται πραγματικά απο γραμμή παραγωγής.

Bare Μίνιμουμ καστανόξανθος.
Ούτε και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Ευτυχώς που όλοι οι τύποι εμφάνισης έχουν τους φανς του.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει ή μάλλον ό,τι μπορεί να υποστηρίξει. Έτσι δεν θα έβγαινα έξω πάντως, με τίποτα. Στο μέλλον μπορεί, άλλωστε όλα έχουν ημερομηνία λήξης σε αυτή τη ζωή.

Το ότι έχω ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με ανάρχες στυλιστικά είναι άκρως προβληματικό. Όλοι για ανάρχα με περνάνε στις δουλειές :skull:
Εγώ θυμάμαι κάποτε όταν είχες πάει για αιμοδοσία νόμιζαν ότι ήσουν χρήστης :laugh: μάλλον κάτι κάνεις sus.

Μου αρεσουν πολυ αντρες με μακρια μαλλια!!
Τι σε χαλαει απο αυτο;

View attachment 209794
View attachment 209795
Δεν θα τους πω ασχημους αυτούς που παραθέτεις, αλλα το μακρύ μαλλί τους με απωθεί. Οπως ο,τιδηποτε επίσης φέρνει σε μεταλοροκαδες.

Μεγάλωσα δυτικά προάστια, western suburbs, Μπουρνάζι και δε συμμαζεύεται αν με εννοας, μόνο κλαρινογαμπροι!! :xtipao: :air_kiss:

το κυριλέ ντύσιμο
Ελπίζω να μην εννοείς το κλαρινογαμπριστικο
Προσωπικά το ντύσιμο που επιλέγω γενικά να φοράω εξαρτάται από τη περίσταση πχ για βράδυ θα επιλέξω ένα τζιν , ένα μαύρο ζιβάγκο , δερμάτινο παπούτσι & μπουφάν και το αγαπημένο μου ρολόι

Μινιμαλιστικό

Τώρα κάτι σακάκια, κάτι πουκάμισα 3 νούμερα μικρότερα και ντυμένος σαν κλαρινογαμπρος δεν τα επιλέγω

Εντίτ : Τώρα είδα τον Μπεκαμ, ναι πολύ ωραίο ντύσιμο ο βρετανός. Γενικά αυτός χει καλό στυλ

Δεν έχω θέμα αν είναι πολύ περιποιημένο αλλά όχι να είναι και κονσιτα είπαμε
Φίλε όχι, ούτε καν. Μόνο κοντό.
Αν και να λέμε την αλήθεια, προσωπικά το καλύτερο μαλλί σε μακρύ το έχω δει σε άντρες, υγιές και έτσι δηλαδή.
Πραγματικά είναι απορίας άξιο, αναρωτιέμαι γιατί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back