touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.238 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2024 στις 14:06 Η touvlo έγραψε: #61 21-06-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Wanda: Άλλαξα χώρα, πήγα σε swingers club ΜΕ τον άντρα μου για την εμπειρία (μαζευτείτε, να δω απλά πώς είναι) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Συμμετείχατε στη φάση; Πώς ήταν; Λέγε λέγε!!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2024 στις 14:09 Ο nPb έγραψε: #62 21-06-24 14:09 Τι γίνεται αν μετά στη φαντασίωση μένει ως νοσταλγία το απαγορευμένο κοκό του swinger; Τρώμε χάμποργκερ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.978 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2024 στις 14:42 Ο Πάνθηρας!: #63 21-06-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τι γίνεται αν μετά στη φαντασίωση μένει ως νοσταλγία το απαγορευμένο κοκό του swinger; Τρώμε χάμποργκερ; Click για ανάπτυξη... Πωπω δε θα μπορούσα με τίποτα ουτε στην ιδέα να αγγίξει άλλος άντρας ερωτικά την δικιά μου. Κοιτα δεν το παίζω παρθένος έκανα.... και κανω πολλά οταν ειμαι μονος μου... και τωρα κάνω. Αλλα οταν ειμαι με κάποια εχω το καλό οτι καλύπτομαι ευκολα απο αυτήν. Ειμαι τέτοιος τύπος ανθρωπου... μάλλον πιο πολυ το σέξ μου λειπει και όχι η ποικιλία. Για αυτο στις σχέσεις ειμαι πιστός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλήθεια; Συμμετείχατε στη φάση; Πώς ήταν; Λέγε λέγε!!! Click για ανάπτυξη... Αμα οι αποκαλύψεις ειναι πιο πιπεράτες ειναι για άλλο σάιτ.... οχι για εδώ Το παρόν εκφεύγει των αρμοδιοτήτων αυτών !!! Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 chester20080 Μήτσος10 Fernando_A Ωρορα fourkaki iew physicscrazy American Economist Paragontas7000 Scandal marww johnsala Kate1914 Feli camil GeorgePap2003 bibliofagos Wonderkid touvlo A350 Memetchi Luludaki Wanda fmarulezkd taketrance charmander Requiem Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wanda: Άλλαξα χώρα, πήγα σε swingers club ΜΕ τον άντρα μου για την εμπειρία (μαζευτείτε, να δω απλά πώς είναι) Click για ανάπτυξη... Αλήθεια; Συμμετείχατε στη φάση; Πώς ήταν; Λέγε λέγε!!!
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2024 στις 14:09 Ο nPb έγραψε: #62 21-06-24 14:09 Τι γίνεται αν μετά στη φαντασίωση μένει ως νοσταλγία το απαγορευμένο κοκό του swinger; Τρώμε χάμποργκερ; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.978 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2024 στις 14:42 Ο Πάνθηρας!: #63 21-06-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τι γίνεται αν μετά στη φαντασίωση μένει ως νοσταλγία το απαγορευμένο κοκό του swinger; Τρώμε χάμποργκερ; Click για ανάπτυξη... Πωπω δε θα μπορούσα με τίποτα ουτε στην ιδέα να αγγίξει άλλος άντρας ερωτικά την δικιά μου. Κοιτα δεν το παίζω παρθένος έκανα.... και κανω πολλά οταν ειμαι μονος μου... και τωρα κάνω. Αλλα οταν ειμαι με κάποια εχω το καλό οτι καλύπτομαι ευκολα απο αυτήν. Ειμαι τέτοιος τύπος ανθρωπου... μάλλον πιο πολυ το σέξ μου λειπει και όχι η ποικιλία. Για αυτο στις σχέσεις ειμαι πιστός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλήθεια; Συμμετείχατε στη φάση; Πώς ήταν; Λέγε λέγε!!! Click για ανάπτυξη... Αμα οι αποκαλύψεις ειναι πιο πιπεράτες ειναι για άλλο σάιτ.... οχι για εδώ Το παρόν εκφεύγει των αρμοδιοτήτων αυτών !!! Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι γίνεται αν μετά στη φαντασίωση μένει ως νοσταλγία το απαγορευμένο κοκό του swinger; Τρώμε χάμποργκερ;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.978 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2024 στις 14:42 Ο Πάνθηρας!: #63 21-06-24 14:42 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τι γίνεται αν μετά στη φαντασίωση μένει ως νοσταλγία το απαγορευμένο κοκό του swinger; Τρώμε χάμποργκερ; Click για ανάπτυξη... Πωπω δε θα μπορούσα με τίποτα ουτε στην ιδέα να αγγίξει άλλος άντρας ερωτικά την δικιά μου. Κοιτα δεν το παίζω παρθένος έκανα.... και κανω πολλά οταν ειμαι μονος μου... και τωρα κάνω. Αλλα οταν ειμαι με κάποια εχω το καλό οτι καλύπτομαι ευκολα απο αυτήν. Ειμαι τέτοιος τύπος ανθρωπου... μάλλον πιο πολυ το σέξ μου λειπει και όχι η ποικιλία. Για αυτο στις σχέσεις ειμαι πιστός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλήθεια; Συμμετείχατε στη φάση; Πώς ήταν; Λέγε λέγε!!! Click για ανάπτυξη... Αμα οι αποκαλύψεις ειναι πιο πιπεράτες ειναι για άλλο σάιτ.... οχι για εδώ Το παρόν εκφεύγει των αρμοδιοτήτων αυτών !!!
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Τι γίνεται αν μετά στη φαντασίωση μένει ως νοσταλγία το απαγορευμένο κοκό του swinger; Τρώμε χάμποργκερ; Click για ανάπτυξη... Πωπω δε θα μπορούσα με τίποτα ουτε στην ιδέα να αγγίξει άλλος άντρας ερωτικά την δικιά μου. Κοιτα δεν το παίζω παρθένος έκανα.... και κανω πολλά οταν ειμαι μονος μου... και τωρα κάνω. Αλλα οταν ειμαι με κάποια εχω το καλό οτι καλύπτομαι ευκολα απο αυτήν. Ειμαι τέτοιος τύπος ανθρωπου... μάλλον πιο πολυ το σέξ μου λειπει και όχι η ποικιλία. Για αυτο στις σχέσεις ειμαι πιστός. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιουνίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αλήθεια; Συμμετείχατε στη φάση; Πώς ήταν; Λέγε λέγε!!! Click για ανάπτυξη... Αμα οι αποκαλύψεις ειναι πιο πιπεράτες ειναι για άλλο σάιτ.... οχι για εδώ Το παρόν εκφεύγει των αρμοδιοτήτων αυτών !!!