boss.
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

zinaki
Νεοφερμένο μέλος

steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Μακαρονια.Κολλημενα ολα μεν αλλα η προσπαθεια μετραει![]()
Να βάλεις λάδι όταν τα βράζεις..Και ανακάτευε...
Ontopic:Δεν θυμάμαι πότε έκανα κάτι για πρώτη φορά τώρα τελευταία...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αποφάσισα ότι θέλω να γίνω μάνα... Όταν βρείτε διαθέσιμο πατέρα, στείλτε τον και σε μένα![]()
![]()
Τον θες ολόκληρο ή μόνο τα σπερματοζωάριά του; Γιατί έτσι όπως το γράφεις, μάλλον για Γονιμοποιό ψάχνεις παρά για σύντροφο.

This frakin world has gone mad...

prinCess.
Επιφανές μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Με έπιασε ελεγκτής στο μετρό.![]()
Εγώ το είχα πάθει πέρυσι στο λεωφορείο! Δεν έβρησκα περίπτερο και λέω ας μπω έτσι στο λεωφορείο και θα κόψω στο μετρό. Και μπαίνει ελεγκτής! Οι φορές που έχω μπει σε ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο είναι ελάχιστες και έτυχε εκείνη τη μέρα. Μετά έκλαιγα από τα νεύρα μου!

Με έπιασε ελεγκτής στο μετρό.![]()
Τελικά σου έβαλε προστιμό;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Στο λεωφορείο ελεγκτής; Δεν έχω πετύχει ποτέ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΜΗ ΠΕΤΥΧΩ.Εγώ το είχα πάθει πέρυσι στο λεωφορείο! Δεν έβρησκα περίπτερο και λέω ας μπω έτσι στο λεωφορείο και θα κόψω στο μετρό. Και μπαίνει ελεγκτής! Οι φορές που έχω μπει σε ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο είναι ελάχιστες και έτυχε εκείνη τη μέρα. Μετά έκλαιγα από τα νεύρα μου!![]()

Για λεωφορείο δε κόβω ΠΟΤΕ, απλά έχω ένα 1,20 εισιτήριο πάντα μαζί μου, σε περίπτωση που με πιάσει θα του πω "ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ" αν δε με πιστέψει χου κερς.

Μόνο στο μετρό έχω πάντα, τραμ κτλ, σχεδόν ποτέ.
Τελικά σου έβαλε προστιμό;![]()
Όχι, ήμουν κωλόφαρδη γιατί είχα εισιτήριο από το πρωί στη τσέπη μου, χτυπημένο στις 9 και η ώρα ήταν γύρω στις 11+, ε του το' δωσα και μου λέει "εντάξει" κι έφυγα. Που και να μην είχα, φαινόταν καλός, θα του' λεγα είμαι ανήλικη, δεν έχω λεφτά, και θα μ' αφηνε, θέλω να πιστεύω.

Πάντως, οφφ, αλλά δε βαριέσαι. Πρόσφατα έπιασαν και τον μπαμπά μου σε λεωφορείο χωρίς, και ο ελεγκτής του είπε "δώσμου όσα λεφτά θες για να μη σου βάλω πρόστιμο, για να μη πληρώσεις τόσα πολλά." ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΔΛΔ. Όχι, ο μπαμπάς δεν έδωσε τίποτα και ούτε πρόστιμο του' βαλε, ούτε τίποτα.

Πού καταντήσαμε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Τι έκανα πρώτη φορά πρόσφατα; Χμμμ.... δεν είναι πολύ πρόσφατο βέβαια, έχω αρχίσει εδώ και καιρό αλλά το περιλαμβάνεις μέσα στον χρόνο--> ανηφόρησα βουνά και διέσχισα μονοπάτια 5-7ώρες... και συνεχίζω να το κάνω. Μ'αρέσει πολύ η φύση με τα ωραία της αλλά και τους κινδύνους της
Zed
Διάσημο μέλος

Εγώ το είχα πάθει πέρυσι στο λεωφορείο! Δεν έβρησκα περίπτερο και λέω ας μπω έτσι στο λεωφορείο και θα κόψω στο μετρό. Και μπαίνει ελεγκτής! Οι φορές που έχω μπει σε ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο είναι ελάχιστες και έτυχε εκείνη τη μέρα. Μετά έκλαιγα από τα νεύρα μου!![]()
Είναι ο νόμος του Μέρφυ. Εμένα στην ζωή μου με έχουν πιάσει 3 φορές. Την μια ήμουν ανήλικος, οπότε δεν μετράει

Τις υπόλοιπες δύο, πραγματικά συνέβη αυτό που λες, ήταν από τις ελάχιστες φορές που δεν είχα εισιτήριο/κάρτα. Από τις ελάχιστες όμως.
Στο λεωφορείο ελεγκτής; Δεν έχω πετύχει ποτέ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΜΗ ΠΕΤΥΧΩ.
Για λεωφορείο δε κόβω ΠΟΤΕ, απλά έχω ένα 1,20 εισιτήριο πάντα μαζί μου, σε περίπτωση που με πιάσει θα του πω "ΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ" αν δε με πιστέψει χου κερς.
Μόνο στο μετρό έχω πάντα, τραμ κτλ, σχεδόν ποτέ.
Στα λεωφορεία οι έλεγχοι μου φαίνεται είναι πιο συχνοί. Και να ξέρεις, δεν κυνηγούν τις ώρες αιχμής, γιατί σε γεμάτα λεωφορεία δεν μπορούν να δράσουν και παίζει να φάνε και ξύλο. Και δεν λυπούνται εύκολα. Πριν μια βδομάδα λοιπόν που με έπιασαν, ήταν μεσημέρι προς απόγευμα, το λεωφορείο χωρίς πολύ κόσμο. Από την παρέα μου οι 2 στους 4 δεν είχαμε. Εγώ δέχτηκα το πρόστιμο, καθώς θεωρώ ότι από την στιγμή που κάνεις την μλκια, πρέπει να υποστείς τις συνέπειες. Ο φίλος μου όμως όχι απλά δεν δέχτηκε, αλλά κατέβηκε κιόλας μόνος του κάτω. Δεν τον κράτησαν, επέβαλαν μικρή αντίσταση μόνο, αλλά αν τον κράταγαν θα κατηγορούνταν για παράνομη κράτηση και σωματική βία, καθώς δεν έχουν τα δικαιώματα των αστυνομικών. Κι έτσι την γλίτωσε.
Επίσης ήταν μια άλλη φοιτήτρια εκεί δίπλα μας η οποία είχε εισιτήριο αλλά δεν το είχε χτυπήσει και λίγο η κλάψα, λίγο το ότι τους κράζαμε εμείς να την αφήσουν, την γλίτωσε κι αυτή. Εν τέλει εγώ βγήκα ο μλκας της υπόθεσης

Και τώρα το offtopic, την καλύτερη δικαιολογία την έχει δώσει ένας άλλος φίλος μου όταν τον είχαν πιάσει. Το παιδί είχε δημιουργήσει πραγματικά! Έλεγε ότι τον περίμενε η κοπέλα του να συζητήσουν, και ότι αν καθυστερήσει κι άλλο (γιατί θέλαν να τον πάνε στο τμήμα) θα της μπουν υποψίες κι ότι θα τον χωρίσει και ότι είναι 5 χρόνια σχέση και άλλα τέτοια.. Και τελικά τον είχανε αφήσει!
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.