Scandal
Διαχειριστής

= Κλείνομαι στο δωμάτιο και βάζω τα κλάματα
= Τσακώνομαι με όλους στο σπίτι και γίνομαι νευροσπαστικός και γκρινιάζω για το παραμικρό που με ενοχλεί
= Μασουλάω και εγώ συνέχεια

= Πολλές φορές θέλω να τα σπάσω όλα, αλλά δε μπορώ για να μη με πάρουν είδηδη οι άλλοι και βαράω τους τοίχους που ακούγονται λιγότερο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

είτε πετάω κακιούλες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

α. ακούω το "reign in Blood" των Slayer. αυτος ο δισκος με ηρεμεί απιστευτα τελικα οταν ειμαι οργισμενη.
β. ξεδιδω με kickboxing και yoga, αυτα στο στάδιο της πρόληψης μάλλον...
γ. παρατηρώ τη θάλασσα εαν ειναι μανιασμενη και τρυγυρναω ασκοπα περπαταω.
δ. πιο σπανια αυτο, παιρνω το αυτοκινητο και... τερμα τα γκαζια.
Sephiroth
Νεοφερμένο μέλος

Βασικά δεν φορτώνω εύκολα και έχω μάθει να κρατάω τα νεύρα μου (Όποιος κάνει αρχιτεκτονικό σχέδιο θα καταλάβει).
Πάντως ακόμα δεν έχω μάθει να κρατάω τα νεύρα μου όταν παίζω pro evo...
Μόλις βγήκε το 5 και έχω ήδη χαλάσει ένα χειριστήριο...

Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Οταν δεν είμαι καλά αρπάζομαι με το παραμικρό.Ότι και να μου πούν τσαντίζομαι.
Αυτό για κάποιον ή μάλλον για κάποια κάτι μου θυμίζει.

Φιλιά.

Covenant
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από VarX:Black Metal all the way to cheep my mood up!
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που ηρεμεί με το μέταλΑρχική Δημοσίευση από High_Voltage:α. ακούω το "reign in Blood" των Slayer. αυτος ο δισκος με ηρεμεί απιστευτα τελικα οταν ειμαι οργισμενη.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τελικά δεν είμαι ο μόνος που ηρεμεί με το μέταλ![]()
Kαι εμενα με βοηθαει η μουσικη που μου αρεσει, και ειδικα η βαρια οπως Death Metal

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

για να ηρεμώ προτιμώ να ακούω Doom Metal ή στυλ LacrimosaΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Kαι εμενα με βοηθαει η μουσικη που μου αρεσει, και ειδικα η βαρια οπως Death Metal![]()
Μαρία810
Νεοφερμένο μέλος

Ένα απόγευμα αυτά τώρα. ε;Μετά απο μεσημεριανό.....

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μαρία:Γεια!Απαντω με παράδειγμα. Έφαγα ενα κομμάτι απο πίτασ απ' αυτές που πουλάνε με το μέτρο, ένα σοθβλάκι και μια μεγάλη σοκολάτα Λάκτα!
Ένα απόγευμα αυτά τώρα. ε;Μετά απο μεσημεριανό.....![]()
Θέλω κι εγω να ξεσπάω έτσι!!!!!!!

Καλως ήρθες Μαρία στο στέκι μας και να σου ευχηθώ καλή διαμονή

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από High_Voltage:κι εγω τα κρατούσα μεσα μου αλλα σιγα σιγα ανακάλυψα τροπους να ξεδίνω χωρίς να χρειαζεται να ξεσπάσω (πολυ) πάνω στους άλλους που μπορεί να μη μου φταίνε στο κάτω κατω εκτοσ κι αν επιμένουν να ενοχλουν.
α. ακούω το "reign in Blood" των Slayer. αυτος ο δισκος με ηρεμεί απιστευτα τελικα οταν ειμαι οργισμενη.
β. ξεδιδω με kickboxing και yoga, αυτα στο στάδιο της πρόληψης μάλλον...
γ. παρατηρώ τη θάλασσα εαν ειναι μανιασμενη και τρυγυρναω ασκοπα περπαταω.
δ. πιο σπανια αυτο, παιρνω το αυτοκινητο και... τερμα τα γκαζια.
λίγο οξύμωρο

Covenant
Δραστήριο μέλος

Καθολου θα ελεγα και εγω πριν απο μια δεκαετια με αυτον τον δισκο ηρεμουσα,ειλικρινα.Αρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:λίγο οξύμωρο![]()
Σκεψου οτι υπαρχουν ακομα πιο ακραια ακουσματα που μπορουν να ηρεμησουν καποιο,εγκειται στην ψυχοσυνθεση του καθενος παντα

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

απλώς το reign in blood για μένα είναι σαν ηλεκτροσοκ

συνήθως ηρεμώ με isis (καμία σχέση πάντως

Αργοτερα και ειδικα με το που εφυγα για εξωτερικο, εκατσα και ψυχολογησα καλλιτερα τον εαυτο μου (και σε αυτο με βοηθησαν ασχημες καταστασεις που εζησα στην Ιταλια, καθως και το οτι με βοηθησαν δυο τρεις διαπροσωπικες σχεσεις *για τις οποιες θα ευχομαι παντα οτι καλλιτερο* να ανακαλυψω καλλιτερα το ποιος ειμαι.)
Τωρα οταν ειμαι πολυ νευριασμενος, συνηθως δεν κανω τιποτα και προσπαθω να ηρμισω...
Κοιταω δηλαδη το απειρο και προσπαθω να μαζεψω ολα τα κομματια του παζλ και να δω τι σκατα φταιει και εγινε οτι εγινε...
Πολλες φορες αυτο μου κανει κακο, μιας και τα κραταω μεσα μου,αλλα μπορω να πω οτι τωρα παιρνω πιο ωριμες αποφασεις απ' οτι οταν ημουν στο "τσακ" για φωνες...
Και οταν λεω φωνες εννοω φωνες...
Αφου η μητερα μου παντα μου ελεγε οτι οσο βαρος μου ελειπε τοσο φωνη ειχα...(ημουν αδυνατουλης...

Αλλιως πηγαινω στον καθρεφτη και αναλογα ή τα "χωνω" στον εαυτο μου ή του εξηγω μερικα πραγματα.
Οσοσ γελοιο και αν ακουγεται με εχει καλμαρει πολλες φορες αυτη η μεθοδος.
Επισης οταν εχω νευρα, καλο μου κανει και το γυμναστηριο -χωρις να το παιζω body...καθε αλλο!)
Απλως ξεδινω εκει.
High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

Οπως το λές. Πάντως και σε άλλους φαίνεται περίεργο που ήρεμω με αυτό το δίσκο. Για μένα είναι σαν την κραύγη που δε μπορω να βγάλω ρε παιδια... Επειδή έμαθα να συμπεριφέρομαι "κόσμια" ισως? Ομως την ηρεμία που μου δίνει το συγκεκριμένο άκουσμα ειλικρινά δεν την έχω νιωσει απο τα "ηρεμα" τραγούδια, και δεν μπορώ να τη νιώσω, παρά απο τις στριγκλίες και την οργη του Araya. Με αποφορτίζει. Αποκλιμακώνει την ένταση που νιωθω. Καθε νότα ειναι σαν να παίρνει ένα κομμάτι θυμού μαζι της και να το εξανεμίζει. Ισως εσυ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Σκεψου οτι υπαρχουν ακομα πιο ακραια ακουσματα που μπορουν να ηρεμησουν καποιο,εγκειται στην ψυχοσυνθεση του καθενος παντα![]()

Covenant
Δραστήριο μέλος

Βεβαιως και σε καταλαβαινω απολυτα,για να δεις με ποιον δισκο καταφερα να μην λυγιζω μετα απο ερωτικη απογοητευση...παθων και εγωΑρχική Δημοσίευση από High_Voltage:Οπως το λές. Πάντως και σε άλλους φαίνεται περίεργο που ήρεμω με αυτό το δίσκο. Για μένα είναι σαν την κραύγη που δε μπορω να βγάλω ρε παιδια... Επειδή έμαθα να συμπεριφέρομαι "κόσμια" ισως? Ομως την ηρεμία που μου δίνει το συγκεκριμένο άκουσμα ειλικρινά δεν την έχω νιωσει απο τα "ηρεμα" τραγούδια, και δεν μπορώ να τη νιώσω, παρά απο τις στριγκλίες και την οργη του Araya. Με αποφορτίζει. Αποκλιμακώνει την ένταση που νιωθω. Καθε νότα ειναι σαν να παίρνει ένα κομμάτι θυμού μαζι της και να το εξανεμίζει. Ισως εσυ καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...![]()

Αν μπορεσεις να το αντεξεις,τοτε θα καταλαβεις πολλα στοιχεια κρυμμενο πισω απο την συνθετη αυτη μουσικη

High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οι Dark Funeral τι είδος είναι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.