travel_lover
Διάσημο μέλος

εξαρτάται από τι συγχίζομαι...
όταν έχω τσακώθει άγρια με την αγάπη μου, πλαντάζω στο κλάμα (ανακουφίζομαι) και τα χώνω άγρια. απο εκεί κ πέρα εξαρτάται σε τι φάση βρίσκομαι. πα΄ντως για να σε φωτίσω έχω υπάρξει απαθής -ακούγοντας μουσική, περπατώντας ή απλά καταπνίγοντας τον θυμό. και άλλες φορές έχω βγει εκτός εαυτού -βρίζοντας κ φωνάζοντας (ποιος είδε τον θεο κ δεν τον φοβήθηκε), σπάζοντας ποτήρια, ή ακόμα (σε 2 πεςριπτώσεις τσακωμού με φίλες) έχω παίξει ξύλο με μαλλιοτράβηγμα (κλασσικό σε μικρή ηλικία) και δαγκώνοντας, κ αστράφτοντας χαστούκια!
ιστορία μου αμαρτία μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλιώς ή ξύλο, όταν κάνω πολεμικές τέχνες, ή γράφω... Μουσική...
Πάνω απ' όλα προσπαθώ να μιλάω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Τravel_lover, μα... δαγκώματα;;;;

Isiliel
Επιφανές μέλος

Όταν ήμουν νιάτο πάντως έβαζα τσίτα μουσική και χόρευα μέχρι τελικής πτώσεως.
underwater
Περιβόητο μέλος

Δεν πετάω τόσο βρισιές όσο κακίες.![]()
Κι εγώ, με πιάνει το ειρωνικό μου. Αλλά είμαι αρκετά αναισθητούλα και δεν τσαντίζομαι εύκολα.

Αλλά βασικά φάσεις νεύρων ή μουσική θα ακούσω, ή θα πω κάπου τα παράπονά μου, ή θα περπατήσω ή όπως είπα θα αρχίσω τις σπόντες στον "κακό".
adespoto
Περιβόητο μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Ή μάλλον κάπνιζα

(4 και σήμερα είναι μη φανταστείτε κανένα διάστημα μεγάλο

Καλή ιδέα για να ξεσπάω από τούδε και στο εφεξής μου φάνηκε η τακτική από adespoto.

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Καπνίζω
Ή μάλλον κάπνιζακαθώς βρίσκομαι σε φάση που προσπαθώ να το κόψω το ρημάδι.
(4 και σήμερα είναι μη φανταστείτε κανένα διάστημα μεγάλο).
Καλή ιδέα για να ξεσπάω από τούδε και στο εφεξής μου φάνηκε η τακτική από adespoto.![]()
![]()
![]()
Είναι πολύ σημαντικό να περάσεις τις 3 πρώτες μέρες μην το υποτημάς!
Άντε καλή συνέχεια!

Να θυμάσε ότι όσο περνάνε οι μέρες τόσο μειώνονται τα συμπτώματα.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Καπνίζω
Ή μάλλον κάπνιζακαθώς βρίσκομαι σε φάση που προσπαθώ να το κόψω το ρημάδι.
(4 και σήμερα είναι μη φανταστείτε κανένα διάστημα μεγάλο).
Καλή ιδέα για να ξεσπάω από τούδε και στο εφεξής μου φάνηκε η τακτική από adespoto.![]()
![]()
![]()
4 μήνες το έχω κόψει και δεν το έχω πλέον ούτε στη σκέψη μου! Τρομερή βελτίωση σε όλους τους τομείς. Κράτα γερά! Άκουσέ μας!

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

-κλαίω (το καλύτερο ξέσπασμα..)

-κλωτσάω ή ρίχνω μπουνιές στη ντουλάπα (το μαξιλάρι δεν μου κάνει..θέλω να νοιώσω πόνο για να καταλάβω ότι χτυπάω κάτι..

-τρώω (γενικότερα,αλλά αν έχω μπροστά μου σοκολάτα εκείνη την ώρα,την εξαφανίζω σε χρόνο dt..

-όταν υπάρχει κόσμος μπροστά,φυσικά και το κρατάω μέσα μου,μέχρι που στο τέλος,γίνομαι απίστευτα κομμάτια..

αυτά...

Maggie
Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω γιατί αλλά θέλω πολύ εκείνη τη στιγμή να πιω πάαααρα πολύ γάλα

Αν το γεγονός είναι πολύ μεγάλο μπορεί να πιω και ένα μπουκάλι γάλα!
Δυστυχώς,έτσι είναι...

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

ΤπτΌταν φρικάρετε για κάτι που μόλις ακούσατε ή είδατε,τι κάνετε?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ή θα ακούσει τόσα καντήλια όσα δεν άκουσε ποτέ αυτός/η που με σύγχισε...
ή θα με δει να γυρνάω την πλάτη και να φεύγω απαξιώντας....(η συνέχεια βέβαια που είναι αγνωστη σε αυτον/η είναι ότι κλείνομαι σε μια τουαλέτα και κλαίω του θανατά)
αυτά φυσικά ισχύουν για ανθρώπους που ενδιαφέρομαι και αγαπώ...
για τους ξένους η συμπεριφορά είναι διαφορετική και ανάλογη της κάθε περίστασης....
Hunter
Περιβόητο μέλος

το περασμενο Σ/Κ ημουν πολυ χαλια, πηγα στο Ελ. Βενιζελος και πηγα Παρισι

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κκκκκκκ βριζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Demelene
Διάσημο μέλος

Οδηγώντας?ανεβαινω στην μηχανη, η παιρνω το αυτοκινητο και παιρνω τους δρομους, για μενα δεν υπαρχει καλυτερο ηρεμιστηκο απο την οδηγηση στην Εθνικη, και μιλαμε για πολλα χιλιομετρα.
το περασμενο Σ/Κ ημουν πολυ χαλια, πηγα στο Ελ. Βενιζελος και πηγα Παρισι![]()

Όταν συγχίζομαι ΜΕΤΑΛ και να τα πω σε άλλους που είναι και το καλύτερο
Όταν στεναχωριέμαι να το πω σε άλλους και δυστυχώς φαγητό.
Και στην μοναδική περίπτωση που έχω εκνευριστεί απίστευτα από την μάνα μου, ΤΙΠΟΤΑ. Πολλή μαυρίλα και δεν γουστάρω.

adespoto
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά θέλω να μένω μόνη μου να ακούω μουσική....και ρίχνω και κανα κλάμα για να ξεσπάσω..!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.