Τι κάνετε όταν έχετε τα νεύρα σας;

Βάζω τέρμα μουσική και τσακωνόμαστε με τον γιο μου! με mail.............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συνήθως δε συχγιζομαι.. παραμένω ήρεμη ότι και να γίνει.. αλλά αν τελικά εκνευριστώ με κάτι (πράγμα σπάνιο όπως είπα..) δε μιλάω σε κανέναν και πάω σε καποια παραλία ή γενικά κάπου που αν έχει θάλασσα και ακούω μουσική..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτοκαταστροφικά... συνήθως :/:

.

όταν θες να ξεσπασεις και δεν γίνεται... τοτε? (ειμαι εκτος θεματος?)

όταν θες να ξεσπασεις και δεν γίνεται... τοτε? (ειμαι εκτος θεματος?)
Το καταπίνεις και το κρατάς μήπως μπορέσεις να ξεσπάσεις την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι :P

ότανε νευριάζετε τι κάνετε??εγώ κοπανάω το ποντίκι και το πληκτρολόγιο στο γραφείο :mad::mad:

Εγώ τρέμω :mad:

Εγώ χτυπάω ο,τι βρω μπροστά μου και ρίχνω μπινελίκια από'δω κι από'κει :P

συνηθως εχω υπερενταση και κανω δουλειες για να ξεσπασω.
ειμαι ικανη να κανω γενικη ολο το σπιτι απ την τσατιλα μου:D:D:D:D
και κλαιω κιολας...μπορει να κανω τις δουλειες κλαιγοντας...βαζω και μουσικη στη διαπασων...ε μετα απο λιγη ωρα ειμαι καλυτερα:P

Όταν είμαι στεναχωρημένη και κάτω ψυχολογικά όταν είμαι μόνη μου κρατάω τον εαυτό μου απασχολημένο και δεν το σκέφτομαι καθόλου (ε και τρωω και λίγο παραπάνω :P) Παρόλ' αυτά φροντίζω να βρεθώ με φίλους μου να συζητήσουμε, να τους πω τον πόνο μου, ε αυτοί έχουν πάντα τον τρόπο τους να σε κάνουν να ανεβείς λιγάκι. Οι φίλοι είναι και γι'αυτό, όχι μόνο για τις χαρές. Ειδικά αν είναι μεγάλη η στεναχώρια εμπιστεύομαι τους ανθρώπους για να με βοηθήσουν.

Όσο για τα νεύρα, δεν τσαντίζομαι συχνά για σοβαρούς λόγους αν γίνει πάντως ή μαλώνω με αυτόν που με εκνεύρισε ή το προσπερνάω.

Γενικότερα είμαι άνθρωπος που στεναχωριέται εύκολα αλλά ξεχνάει το ίδιο εύκολα και συγχωρεί ακόμα πιο εύκολα. Όταν έχω πρόβλημα βρίσκω πάντα κάποιο πλάνο για να το ξεπεράσω και αν είναι αξεπέραστο το ξεχνάω :)

Όταν είμαι στεναχωρημένη και κάτω ψυχολογικά όταν είμαι μόνη μου κρατάω τον εαυτό μου απασχολημένο και δεν το σκέφτομαι καθόλου (ε και τρωω και λίγο παραπάνω :P) Παρόλ' αυτά φροντίζω να βρεθώ με φίλους μου να συζητήσουμε, να τους πω τον πόνο μου, ε αυτοί έχουν πάντα τον τρόπο τους να σε κάνουν να ανεβείς λιγάκι. Οι φίλοι είναι και γι'αυτό, όχι μόνο για τις χαρές. Ειδικά αν είναι μεγάλη η στεναχώρια εμπιστεύομαι τους ανθρώπους για να με βοηθήσουν.

Όσο για τα νεύρα, δεν τσαντίζομαι συχνά για σοβαρούς λόγους αν γίνει πάντως ή μαλώνω με αυτόν που με εκνεύρισε ή το προσπερνάω.

Γενικότερα είμαι άνθρωπος που στεναχωριέται εύκολα αλλά ξεχνάει το ίδιο εύκολα και συγχωρεί ακόμα πιο εύκολα. Όταν έχω πρόβλημα βρίσκω πάντα κάποιο πλάνο για να το ξεπεράσω και αν είναι αξεπέραστο το ξεχνάω :)
Περιττό να πω ότι συμφωνώ, ε; :)

(ειδικά στο φαΐ, εγώ τσακίζω κάτι παγωτά!! :P)

Στο ποτό, στο τσιγάρο, στα νεύρα και στο περπάτημα.

Αυτοκαταστροφή :/:

Πολλές φορές πάνω σε άλλους δυστυχώς...Όταν δεν συμβαίνει αυτό ακούω μουσική δυνατά για να ξεχαστώ!

Κλάματα, μουσική ,μπουνιές στις ντουλάπες (ενίοτε και κλωτσιές.. γενικά,να έχουμε κάτι να βαράμε βρε αδερφέ..! :boxing: :P)

μια φορά μάλιστα,από τα νεύρα μου, είχα ρίξει τέτοια μπουνιά στη ντουλάπα,που μάτωσε το χέρι μου στους κόμπους..αλλά το καταευχαριστήθηκα..
:vava: :P

Δεν χρειάζεται να ξεσπάσω. Απλά σκέφτομαι αν μπορεί να αλλάξει η δεδομένη κατάσταση και τι μπορώ να κάνω εγώ για αυτό.

Κλαίωωωωωωωωωωωωω :cry_x::cry_x::cry_x:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back