Guest 712911
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αντιδράω πολύ άγρια όταν είμαι μόνη μου, όταν είμαι με άλλους απλώς σωπαίνω και τα κρατάω για αργότερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

.................................................................................................................................
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

Συνήθως είμαι πολύ ψύχραιμη, εκείνη η βδομάδα είχε πάει εντελώς στραβά εξ' αρχής (κόντεψε να με πατήσει αυτοκίνητο, ξέμεινα από κλειδιά κ είχα κλειδωθεί μέσα στην πολυκατοικία, μπήκα σε ένα μαγαζί και χτυπούσε ο συναγερμός και με ψάχνανε, έως ότου τελικά χάλασε ένα μηχάνημα στο αιματολογικό και έπρεπε να πάρω τα αποτελέσματα την επόμενη βδομάδα). Πόσες ηλίθιες αναποδιές πια; #first_world_problems
Γενικά, σε τέτοιες στιγμές χρησιμοποιώ απρεπές λεξιλόγιο όταν έχω τη δυνατότητα κι αρχίζω να χοροπηδάω και να τσιρίζω σιγανά. Ωραίες στιγμές.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Πόσο δικιο εχεις! Προσπαθωντας να κρατησω μια επαγγελματικη σταση (λογω που ειναι η δουλεια της γυναικας μου και δεν μπορω να αντιδρω οπως ναναι) το μονο που καταφερα ηταν να χαλασω τη διαθεση μου. Με πιασαν κατι υπαρξιακα ερωτηματα μετα κι αρχισα να αμφιβαλλω για μενα. Ειμαι τυπος που προβληματιζομαι με αυτα που συμβαινουν στην κοινωνια και εξαιτειας αυτου εχω καταληξει να ειμαι απαισιοδοξος για τον κοσμο, πραγμα που επηρεασε αρκετες προσωπικες μου αποφασεις οπως πχ το να μην κανω παιδια, γιατι δεν βλεπω νοημα στο να ταλαιπωρουνται σε μια κοινωνια ζουγκλα. Το να εχεις απεναντι σου εναν μπετοβλακα τρισχαρουμενο λογω της προστασιας καποιου θεου ειναι αρκετα αποσταθεροποιητικο. Δηλαδη προβληματιστηκα σε τι με ωφελει να καταλαβαινω καποια πραγματα, οταν ενας βλακας, ακριβως επειδη δεν καταλαβαινει ειναι πιο ευτυχισμενος.libre, επρεπε να του πεις οτι πιστευεις στον σατανα ή στο flying spaghetti monster... μπορει να σε αφηνε ησυχο μια ωρα αρχιτερα![]()
Ασε το ειρωνευτικο του υφος που ηταν σαν να μου ελεγε: καποια μερα θα ανοιξουν και σενα τα ματια σου χαζουλη, και θα δεις τι εχανες τοσον καιρο που δεν πιστευες στο θεο.
Ολο αυτο κατεληξε τελικα ασχημα, γιατι ξεσπασα σε κατι γλυκα.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Την ξεβολεψες απο την σιγουρια της την καημενη. Ξερεις τι καταφυγιο ειναι η θρηκεια για τα ασθενη πνευματα; Ερχονται στιγμες που σκεφτομαι οτι κακως λενε μερικοι οτι πρεπει να απαλλαγουμε απο τη θρησκεια. Μετα θα πρεπει να αυξηθουν οι φοροι κατακορυφα για να μπορουν ολα αυτα τα ανθρωπακια να εχουν κοινωνικη περιθαλψη σε ψυχολογους. Ασε που εγκυμονουνται και κινδυνοι κοινωνικων αναταραχων. Καπου διαβασα οτι με την εκρηξη του ηφαιστειου της Θηρας τα θυματα ηταν πολυ λιγοτερα σε σχεση με τη σφαγη που ακολουθησε μετα, οταν καταλαβαν οτι επειδη κανενας θεος δεν τους προστατεψε απο το ηφαιστειο, προφανως δεν υπηρχε θεος και δεν ειχαν τιποτα να φοβουνται.
Για μενα το θεμα δεν ειναι τι πιστευει ο καθενας, ας πιστευει οτι τον βολευει. Η ενοχληση ξεκιναει οταν αρχιζουν το κηρυγμα και την ειρωνια. Ρωτησα τη γυναικα μου τι λογαριασμο εκαναν αυτοι οι δυο παπάρες (δυο ηταν αλλά ο ενας δεν μιλαγε, απλως σιγονταριζε με νοηματα το φιλο του). Μου ειπε γυρω στα 100Ε. Οκ, παρηγορηθηκα καπως, απο τη βλακεια τους τα οικονομαμε.
Ουτε εμενα με ενοχλουν αυτοι που πιστευουν σε κατι, αρκει να μη προσυλητιζουν. Δεν αντεχω το πρηξιμο. Το ιδιο φυσικα ισχυει και με αρκετους χορτοφαγους και με αλλους που εχουν περιεργες ιδεολογιες, πχ κουμουνια. Κατεβηκα μια φορα Ελλαδα και ενας φιλος μου ειχε στραφει σε ακρο αριστερο κομμα (πολυ ακρο ομως) και ολη την ωρα με επρηζε με την ιδεολογια που τους διδασκουν στα καφενεια τους. Περιττο να πω οτι δεν ξαναβγηκα μαζι του.
Σε γενικες γραμμες αυτα τα ατομα θεωρω οτι εχουν πολυ αδυναμη προσωπικοτητα και ειναι προβατοποιημενα με αποτελεσμα να πεφτουν πολυ συχνα θυματα εκμεταλλευσης απο διαφορες οργανωσεις, θρησκειες, πολιτικα κομματα, κοκ. Το χειροτερο ειναι οτι μπορει να σε εκνευρισουν τοσο πολυ σε σημειο να τους αρχιζεις στα καντηλια. Θελουν να περναει συνεχεια το δικο τους και δεν σε αφηνουν να αναπνευσεις. Εχει τυχει να ξεσπασω πολλες φορες σε τετοιους ανθρωπους (λεκτικα εννοειται) γιατι και τα νευρα μου εχουν τα ορια τους.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Θα γίνω και γω επαγγελματίας υγείας το προσεχές διάστημα, σίγουρα ο φόρτος και η κούραση θα είναι τεράστια, αλλά αν ποτέ στείλω έναν άνθρωπο που με το ζόρι στέκεται όρθιος, πόσο μάλλον να περπατήσει, να ανέβει και να ξανακατέβει 2 ορόφους με τα πόδια σε ένα νοσοκομείο δεκαετίας '30, ελπίζω ότι κάποιος νοήμων συνάδελφος θα έχει τα κότσια τουλάχιστον να με βρίσει για την μαλακία μου.
Τώρα γενικά, έχω καταλάβει ότι αν ανεβαίνω στον διάδρομο και περπατάω/τρέχω βυθισμένη σε αυτό που με εκνευρίζει και το αναμοχλεύω ακριβώς στο σημείο που με κάνει να τσιτώνομαι, μαζί με τον ιδρώτα και τις τοξίνες εν μέρει βγαίνει και αυτό. Κάνω μετά και ένα ζεστό μπάνιο και είμαι (σχεδόν) κομπλέ.

Dmzk
Δραστήριο μέλος

SuspiciousMinds
Νεοφερμένο μέλος

Guest 545651
Επισκέπτης

Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε κάποιες περιπτώσεις σκέφτομαι πως επιβαρύνει και το περιβάλλον και αν ήμουν στην θέση του πιθανόν να συμπεριφερόμουν το ίδιο
μοιραια ομως ολοι οι ανθρωποι εχουμε καποιες φορες τα νευρα μας,αρκει να τα ελεγχουμε,να μην ξεσπαμε σε αλλους.
Με λένε Γιώργο
Νεοφερμένο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.