Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

δε ξερω αν μπορω να το περιγραψω.. αλλα το ετερονυμα ελκονται δεν ισχυει τοσο απολυτα οπως το καταλαβαινουν οι ανθρωποι σαν ορισμο της χημειας..
υπαρχουν καποια βασικα χαρακτηριστικα(ο πυρηνας ας πουμε) σε 2 ανθρωπους που αν δεν ειναι ιδια, οσο και να αλληλοσυμπληρωνονται χλωμα τα πραγματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

νομιζω οτι ειναι καπως πιο πολυπλοκο...
δε ξερω αν μπορω να το περιγραψω.. αλλα το ετερονυμα ελκονται δεν ισχυει τοσο απολυτα οπως το καταλαβαινουν οι ανθρωποι σαν ορισμο της χημειας..
υπαρχουν καποια βασικα χαρακτηριστικα(ο πυρηνας ας πουμε) σε 2 ανθρωπους που αν δεν ειναι ιδια, οσο και να αλληλοσυμπληρωνονται χλωμα τα πραγματα...
Γι αυτο ακριβως και παρακατω μιλησα περι "ισορροπιας"...
θα σου δωσω ενα παραδειγμα απο τον εαυτο μου. Μπορω να ταιριαξω με καποιον χαμηλων τονων που οι πρωτοβουλιες π.χ δεν ειναι το φορτε του, αλλα δε θα μπορουσα να ειμαι με καποιον που δεν εξωτερικευει τα συναισθηματα του, δεν ειναι αρκετα ευαισθητος κ.λ.π...
ΣΙγουρα πρεπει να μοιαζεις σε αρκετα πραγματα με καποιον, αλλα δε μου φαινεται καθολου παραξενο π.χ που ελκυομαι απο ανθρωπους πιο ψυχραιμους, που χρησιμοποιουν περισσοτερο απο μενα τη λογικη, δεν ειναι τοσο εγωιστες οσο εγω και..και..και η λιστα ειναι μεγαλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι 17 χρονών και ακόμη δεν έχω καν φιλήσει κάποιο αγόρι. Δε με πλησιάζει κανένας. Τι μπορεί να φταίει?
Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν θελεις γραψε σε αυτο το τοπικ που ειναι πιο σχετικο
https://www.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/το-πρώτο-σας-φιλί-4088/27/
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

αυτο ακριβως,τα αρρενωπα χαρακτηριστικα με ελκυουν στο αλλο φυλοΣε οτι αφορα τη φυσιογνωμια ...τα αρρενωπα χαρακτηριστικα...
κυριως τα ματια,το αρρενωπο προσωπο και τα χερια!Μεγαλα και δυνατα

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

μ'αρεσουν οι ανδρες που μου βγαζουν ενα ειδος συστολης..
και μυστηριο βλεμμα
Aphrodite_95
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

να ριχνουν καληη σφαλιαρα ε?τα χερια!Μεγαλα και δυνατα

love_angel
Επιφανές μέλος

να ριχνουν καληη σφαλιαρα ε?![]()
και οταν δεν ειναι μεγαλα και δυνατα ριχνουν σφαλιαρες.

αλλα τις τρωνε πιο ευκολα και αυτοι!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα για να τις αγκαλιαζουν..

papaki93
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

sokolatina_kat
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ...το άλλο σου μισόΝομιζω αυτο που μας ελκει ειναι η διαφορετικοτητα...ψαχνουμε καποιον/καποια εντελως διαφορετικο απο εμας,που να μας συμπληρωνει!!![]()

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα dafuq αλλιως δε θα μουν μαζι του μαλλον

MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν...θέλω ξανθά ή κόκκινα ή πολύ ανοιχτά καστανά μαλλιά, πυκνά και ίσια σε κοντό κούρεμα. Δεν θέλω να υπάρχουν τρίχες που ξεφεύγουν από την "γραμμή", ούτε η γραμμή να έχει άσχημο όριο (να, ας πούμε αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω, πρέπει να το βλέπετε). Θέλω πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα και ελάχιστες τρίχες στο σώμα. Η πλάτη δεν πρέπει να έχει καθόλου τρίχες και το στήθος πρέπει να είναι ξυρισμένο ενώ οι μασχάλες κουρεμένες. Τα δόντια πρέπει να είναι προσεγμένα, όχι απαραίτητα ολόισια και μεσαίου μεγέθους. Τα μάτια τα θέλω μπλε ή πράσινα ή κάπου ενδιάμεσα αλλά σε καμία περίπτωση γαλάζιο ξεπλυμέ. Τη μύτη τη θέλω (ωχ, αυτό κι αν δεν ξέρω πως να το πω) μεσαία και καλοσχηματισμένη (πολύ γενικό, αλλά τι να κάνω) χωρίς μαύρα στίγματα. Tα αφτιά ας είναι όπως θέλουν, αρκεί να μην είναι πεταχτά. Τα χείλια πρέπει να είναι κι αυτά μεσαία, ενώ όλο το πρόσωπο πρέπει να βγάζει γλύκα και αγριάδα μαζι. Δεν θέλω να είναι κάτω από 1,70, αλλά όχι και πάνω από 1,85. Θέλω όγκο στο πάνω μέρος του σώματος, αλλά λεπτά πόδια χωρίς μεγάλους μύες. Το δέρμα πρέπει να είναι απαλό και να μυρίζει ωραία (όχι το αφρόλουτρο, το φυσικό άρωμα). Οπτικό παράδειγμα του τι θέλω είναι ο Ewan McGregor
Το θέμα προφανώς αναφέρεται στο φύλο που σε ελκύει, αν είσαι ασέξουαλ ποιός ο λόγος να απαντήσεις?
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δεν με έλκει τίποτα στο άλλο φύλλο ( αν δεχθούμε βεβαίως πως υπάρχουν 2 φύλλα ) . Ως θεωρητική υποστηρίκτρια της Queer Theory δεν θεωρώ πως υπάρχουν 2 μόνο φύλα και φυσικά δεν θα κάτσω να σας εξηγήσω τι είναι Queer Theory υπάρχει και το διαδίκτυο![]()
'Οχι, πες.
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

Α, έχω πολύ αυστηρά χαρακτηριστικά με ελάχιστες εξεραίσεις.Είναι λίγο δύσκολο να τα περιγράψω γιατί είμαι και πολύ υποχόνδρια σε αυτά που θέλω, αλλά θα πω όσα μου έρθουν να γελάσετε με το πόσο ιδιότροπη είμαι.Θα μιλήσω για την εμφάνιση μόνο, γιατί αμα πιάσω και χαρακτήρα δεν θα τελειώσουμε ποτέ.
Λοιπόν...θέλω ξανθά ή κόκκινα ή πολύ ανοιχτά καστανά μαλλιά, πυκνά και ίσια σε κοντό κούρεμα. Δεν θέλω να υπάρχουν τρίχες που ξεφεύγουν από την "γραμμή", ούτε η γραμμή να έχει άσχημο όριο (να, ας πούμε αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω, πρέπει να το βλέπετε). Θέλω πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα και ελάχιστες τρίχες στο σώμα. Η πλάτη δεν πρέπει να έχει καθόλου τρίχες και το στήθος πρέπει να είναι ξυρισμένο ενώ οι μασχάλες κουρεμένες. Τα δόντια πρέπει να είναι προσεγμένα, όχι απαραίτητα ολόισια και μεσαίου μεγέθους. Τα μάτια τα θέλω μπλε ή πράσινα ή κάπου ενδιάμεσα αλλά σε καμία περίπτωση γαλάζιο ξεπλυμέ. Τη μύτη τη θέλω (ωχ, αυτό κι αν δεν ξέρω πως να το πω) μεσαία και καλοσχηματισμένη (πολύ γενικό, αλλά τι να κάνω) χωρίς μαύρα στίγματα. Tα αφτιά ας είναι όπως θέλουν, αρκεί να μην είναι πεταχτά. Τα χείλια πρέπει να είναι κι αυτά μεσαία, ενώ όλο το πρόσωπο πρέπει να βγάζει γλύκα και αγριάδα μαζι. Δεν θέλω να είναι κάτω από 1,70, αλλά όχι και πάνω από 1,85. Θέλω όγκο στο πάνω μέρος του σώματος, αλλά λεπτά πόδια χωρίς μεγάλους μύες. Το δέρμα πρέπει να είναι απαλό και να μυρίζει ωραία (όχι το αφρόλουτρο, το φυσικό άρωμα). Οπτικό παράδειγμα του τι θέλω είναι ο Ewan McGregor@MakingΜirrors![]()
Το θέμα προφανώς αναφέρεται στο φύλο που σε ελκύει, αν είσαι ασέξουαλ ποιός ο λόγος να απαντήσεις?
εεεεφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

εεεεφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
Οχι καλέ, είναι ήδη εδώ!

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

Οχι καλέ, είναι ήδη εδώ!![]()
ααα κ εγω νομιζα οτι εδινες παραγγελια....

ειπα κ εγω....τοση λεπτομερεια;;;;αλλα εσυ ατιμουτσικο περιεγραφες το αισθημα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.