don_vito
Δραστήριο μέλος

ΧαχαχαΕμένα με ελκύει ο κώλος και τα βυζιά.
Εσύ και το άλλο 99.9% των ανθρπωπων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα με ελκύει ο κώλος και τα βυζιά.
Χαχαχα
Εσύ και το άλλο 99.9% των ανθρπωπων![]()
οντως αυτο ελκει τα περισσοτερα αν οχι ολα τα αγορια?που φτασαμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

οντως αυτο ελκει τα περισσοτερα αν οχι ολα τα αγορια?που φτασαμε![]()
για καλή τους τύχη βέβαια φροντίζει και η άλλη πλευρά να ικανοποιεί μια χαρά τη ζήτηση
Guest 209912
Επισκέπτης

Asag
Νεοφερμένο μέλος

Εμένα με φτιάχνει βασικά το πρόσωπο σε μια γυναίκα, το κεφάλι γενικότερα και ό,τι περιέχει μέσα εννοείται, τώρα ...κατεβαίνοντας προς τα κάτω, ε δε μπορεί να έχω πέσει και στην Όλιβ του ΠοπάυΕσένα σου αρέσουν τα ωραία βυζοκώλια ή προτιμάς άλλα χαρακτηριστικά..

Johnny15
Επιφανές μέλος

Εσένα σου αρέσουν τα ωραία βυζοκώλια ή προτιμάς άλλα χαρακτηριστικά όπως ο δυναμικός χαρακτήρας και το ανεξάρτητο πνεύμα?
Αυτά πάνε κάπως μαζί καθώς η ωραία εμφάνιση προσθέτει αυτοπεποίθηση.
Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΛαθοςΑυτά πάνε κάπως μαζί καθώς η ωραία εμφάνιση προσθέτει αυτοπεποίθηση.

εγω γνωρισει κοπελα οχι τοσο ωραια με καργα αυτοπεποιθηση γιατι εχει αποδεχτει οτι ετσι ειναι και δε μπορει να αλλαξει και εχω γνωρισει και ομορφη κοπελα η οποια δε ξερω για ποιο λογο πατα νιωθει αμηχανα και ειναι χαμηλου προφιλ γιατι δε πιστευει στον εαυτο της...
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Στυγνός, ευθύς , ξεκάθαρος(στη διατύπωση) και συνειδητοποιημένος ως προς τις απαιτήσεις σουΕμένα με ελκύει ο κώλος και τα βυζιά.

Χαχαχα
Εσύ και το άλλο 99.9% των ανθρπωπων![]()
Των ανδρών εννοείς.

don_vito
Δραστήριο μέλος

Στυγνός, ευθύς , ξεκάθαρος(στη διατύπωση) και συνειδητοποιημένος ως προς τις απαιτήσεις σου.
Των ανδρών εννοείς.![]()
Σε ευχαριστώ για την διόρθωση ....
Παρασύρθηκα

οντως αυτο ελκει τα περισσοτερα αν οχι ολα τα αγορια?που φτασαμε![]()
Πάντα έτσι ήταν

Δεν είναι νέο φαινόμενο
evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Κούκου-Βάγια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πάν και η αρχή των όλων ειναι ο χαρακτήρας..Αυτος νικάει γίγαντες ομορφιας και αντιστροφα..Αν ο αλλος τον εχει τοτε τ αλλα ειναι πιο δευτερευοντα...Παρολα αυτα ενας με όμορφο πρόσωπο και συγκεκριμένα ωραία ανοιχτόχρωμα μάτια η μάτια με βλέμμα που καρφώνει..Χείλια καλοσχηματισμένα και αν και μεγαλα ακομη καλυτερα και κωλο είναι τοπ επιλογη και αν εχει μουστακι ή μουσάκι με ταττοο (ετσι για να ταιριαζουμε) ακομη πιο απ..
πανω απο ολα ο χαρακτηρας κοπελια

ον τοπικ:
εκτος απο χαρακτηρα που αυτον τον βλεπεις στη πορεια...αυτο που με ελκει ειναι τα ματια-βλεμμα οχι το χρωμα αλλα ο τροπος που κοιταει κυριως με ελκουν τα μελαγχολικα βλεμμτα...δε μ αρεσουν οι καγκουρες απεχθανομαι τα μαλλια φρατζα που εχουν ολοι οπως και δε μ αρεσουν καθολου αγορια που ντυνονται πολυ στυλατα(π.χ. γυριζουν το παντελονι στον αστραγαλο κλπ) προτειμω φορμες τζινακια πιο χυμα-boho καταστασεις γενικα...επισης μου αρεσουν παρα πολλοι τα αγορια που φορανε βανς...αυτα..

Thatcherite
Νεοφερμένο μέλος

επισης μου αρεσουν παρα πολλοι τα αγορια που φορανε βανς...αυτα..![]()
Ευτυχισμενο το 2005

Johnny15
Επιφανές μέλος

evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

πανω απο ολα ο χαρακτηρας κοπελια
.δε μ αρεσουν οι καγκουρες απεχθανομαι τα μαλλια φρατζα που εχουν ολοι οπως και δε μ αρεσουν καθολου αγορια που ντυνονται πολυ στυλατα(π.χ. γυριζουν το παντελονι στον αστραγαλο κλπ) προτειμω φορμες τζινακια πιο χυμα-boho καταστασεις γενικα...επισης μου αρεσουν παρα πολλοι τα αγορια που φορανε βανς...αυτα..![]()
ααα θα συμφωνησω ουτε και μενα μ αρεσουν οι καγκουρες μου τη δινουν τοσο στα νευρα...Τιποτα αλλο απο εφε και ψευτοαντριλικι και το 90 % απο αυτους αφορα καφρους-τσογλανακια..Απο την δε συμφωνω ενας αντρας που ντυνεται ωραια ,εχει στυλ,καλλιτεχνικη ματια κε οποια εννοια και γενικοτερα δειχνει πολλα ..
Ερις
Περιβόητο μέλος

Υπάρχει ολόκληρη επιστημονική θεωρία από πίσω και η λογική είναι ότι ο εγκέφαλός μας συνέχισε να αναπτύσσεται και πέρα από το κομμάτι της επιβίωσης. Αρκετά ναρκισσιστική θώρηση, βέβαια.
Πάντως, ισχύει ή όχι από αρκετά μικρή έλεγα ότι αυτό που με τραβάει κυρίως είναι το μυαλό του άλλου. Ο τρόπος που σκέφτεται και δρα γενικότερα. Φυσικά και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι σημαντικά. Είναι δύσκολο να μου αρέσει κάποιος σχετικά κοντός ή παχουλός, ή τουλάχιστον δε μου έχει αρέσει μέχρι τώρα. Από την άλλη, έχω μία τάση προς τους ψηλούς και αρκετά αδύνατους.
gerakina
Νεοφερμένο μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

εμενα με ελκυει το βλεμμα.. η φωνη.. να μην ξυριζει τα ποδια του και να μην βγαζει τα φρυδια του.. να μην καπνιζει διοτι εχω χοντρο κολλημα με αυτο.. να εχουμε καποιους κοινους παρονομαστες ωστε να μην βαριομαστε.. και φυσικα ο καθενας να ειναι ο εαυτος του για να μαστε και οι δυο ικανοποιημενοι.. χωρις ταμπου και με πολυ διαλογο!
εχω τον βαγγελακη μου..
Και μια γυναικα που δεν θέλει μετροσεξουαλ και ξυρισμένους παντού

Weird-bunny
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.