EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

μαλλον
![]()
τι το να πηδάς την Kardashian, τι το να πηδάς την Barbie... Plastic is fantastic!
η belluci δεν μου αρεσει τοσο λογω φατσας και υφους,,δεν ξερω γιατι?και ειναι και 170 σχεδον,,ψηλη σχεδον..
Είσαι τρελός??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ameli_Mare
Νεοφερμένο μέλος

...απο την πληρη επιφανειακότητα
στους συμβιβασμούς του μικροαστικού γάμου
μεσα σε χρονο μηδεν![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και τα Μεγααλα Βυζάα

Dalian
Περιβόητο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Χμμ..η πνευματική καλλιέργεια θα έλεγα κυρίως...
δηλαδη αμα δεις καποιον/α λες οτι αυτον/η τον/την θες για το μυαλο του/της και τον ωραια τροπο που απαγγελει τα απαντα το Poe?

ολα ειναι ενας συνδιασμος! αυτο που θα σε φερει κοντα στον αλλον ειναι πρωτα η εμφανιση αλλα αυτο που θα σε κανει να τον ερωτευτεις και να μεινεις μαζι του ειναι οντως ο χαρακτηρας
Dalian
Περιβόητο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Εμ να είσαι με κάποιον και να σου μιλάει συνέχεια για τη σούπερ λίγκα,δεν με εμπνέει ιδιαίτερα....
ειναι και αυτο ενα point

εκτος αν σπουδαζεις αθλητικη δημοσιογραφια

ειναι θεμα κοινων ενδιαφεροντων.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικα να ειναι ευχαριστη σαν τυπος
Συμφωνώ απόλυτα ως προς αυτό. Είναι το πιο σημαντικό.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

varicap
Νεοφερμένο μέλος

1. Πρόσωπο
2.Να μη βγάζει κατσαρίδες από το στόμα όταν μιλάει
3. Να είναι έξυπνη αλλά χωρίς υπεροπτισμό.
4. Έξυπνα μάτια
5. Να μην είναι ψευτογατούλα
6. Να μην προσπαθεί να με αλλάξει
7. Να μην είναι bitch
8. Ωραίο σώμα
Itach1
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσωπικότητα: Θέλω να έχει δυνατή προσωπικότητα,λίγο μυστήρια και όχι πολύ εκδηλωτική ώστε να την ανακαλύπτω σιγά σιγά.Να έχει χιούμορ γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό.Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο θέλω να είναι φιλόζωη.Να είναι αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη και να είναι χαμαιλέοντας δηλαδή να είναι γατούλα εκεί που πρέπει και δυναμική όταν πρέπει.Να υπάρχει λίγη ένταση στη σχέση.Να έχει απόψεις πάνω σε αρκετά θέματα και να συζητάει σοβαρά όχι να ανοίγει το στόμα της και να πετάει βατράχια.Ρόμαντική διότι είμαι και εγώ και . Να τις αρέσουν τα ταξίδια να εξερευνά και να της αρέσει η περιπέτεια (ορειβασία, ελεύθερη πτώση κλπ κλπ).Με γοητεύει η κοπέλα που ασχολείται με την τέχνη επειδή και εγώ ζωγραφίζω γράφω και χορεύω.Συνήθως αυτά τα άτομα και δεν αναφέρομαι σε μένα έχουν μια γοητεία ένα ανήσυχο αφαιρετικό πνεύμα ένα μυστήριο που με κάνει να κολλάω
Δεν αναφέρομαι σε πίστη αγάπη καλή καρδιά προς θεού υπάρχει κανένα άτομο που να μην τα θέλει αυτά από τον σύντροφό του και γενικά από άτομα που αγαπά?
Τέλος θα ήθελα να κάνει καλό μασάζ εδικά στη πλάτη που είναι το σημείο μου,Να αγαπάει την Ιαπωνία γιατί αγαπώ πολύ αυτή τη χώρα και να ξέρει ταντρικό σεξ χαχαχα πλακίτσα
Darkness
Περιβόητο μέλος

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Laispodias
Νεοφερμένο μέλος

Οχι κακή αντιγραφή του δικού μας (ήτοι, ούτε κολλητάρια βαρύμαγκες με βυζιά, ούτε γατούλες γκομενίτσες με προστάτη και γένια 3 ημερών)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.