Noisette
Περιβόητο μέλος

Μου αρεσει επισης να εκπεμπει ενα μυστηριο και μια κουλτουρα....
Και σε δευτερη φαση μου αρεσει να εχει την δυνατοτητα να με κανει εμμεσα να θελω να γινομαι καλυτερη ως ανθρωπος...(δεν ζηταω πολλα εε?)
ααα....παραλιγο να το ξεχασω....μου αρεσουν οι χοντρουλιδες...αλλωστε γνωστο ειναι αυτο που λεει "αντρας χωρις κοιλια σπιτι χωρις μπαλκονι"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Επιβεβαιώνεται λένε οι ψυχολόγοι του Ρότσεστερ αυτό που πολλές γυναίκες είχαν υποψιαστεί και ισχυριστεί προ πολλού, ότι δηλαδή οι άνδρες συμπεριφέρονται όπως τα ζώα στο σεξουαλικό τομέα.
Μία κουβέντα έχω μόνο να πω γι' αυτό το απόσπασμα. ΝΤΡΟΠΗ!!! Αν έλεγα άλλη μία, αυτή θα ήταν ΑΙΣΧΟΣ!!!
Τα στερεότυπα αναπαράγονται συνεχώς. Αν το έγραφε κάποιος άντρας αυτό για τις γυναίκες, θα ήταν φαλλοκράτης του θανατά και θα τον είχαν κρεμάσει έξω απ' το σπίτι της Μισέλ μιλάμε.
Κατά τ' άλλα μας έφαγε η προοδευτικότητα...κατά τα καλά και συμφέροντα πάντα.
Τι με έλκει εμένα σε μια γυναίκα; Πολλά. Πρόσωπο, μάτια, στήθος, μυρωδιά, κοιλίτσα, πωπουδάκι, μπουτάκια, γάμπες, όχι απαραίτητα όλα μαζί ή με αυτή τη σειρά.
Δύο πράγματα με χαλάνε όμως σε μια γυναίκα. Να λέει βλακείες και να κάνει γυναικουλιές. Επίσης, απεχθάνομαι τις γυναίκες με ύφος όμορφης. Αν είναι τέτοια, πρέπει να είναι ανεπιτήδευτη. Τέλος, σιχαίνομαι τις γυναίκες που πιστεύουν πως μου δίνουν κάτι περισσότερο απ' αυτό που τους δίνω εγώ.
love_angel
Επιφανές μέλος

ααα....παραλιγο να το ξεχασω....μου αρεσουν οι χοντρουλιδες...αλλωστε γνωστο ειναι αυτο που λεει "αντρας χωρις κοιλια σπιτι χωρις μπαλκονι"![]()
κ μενα κ μενα μαρσουν οι χοντρουλιδες!! αυτα ειναι!!

ειναι ωραιοι οι αντρεσ που τρωνε!!
(ως ενα βαθμο εεε)
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Από εμφανιση, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο τύπο, κοιτάζω πάντοτε τις αναλογίες στο κορμί μιας κοπέλας παντως.
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

*lilly*
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης ελκύομαι από πονηρά και ειλικρινή βλέμματα, γλυκά χαμόγελα και αξύριστο πρόσωπο. Από χαρακτήρα θέλω ειλικρίνεια, ευθύτητα, χιούμορ και να διατηρεί το παιδί που κρύβει μέσα του. Η σοβαροφάνεια δεν μου αρέσει, θέλω να γελάω και να γελάει κι ο άλλος μαζί μου όχι να στέκομαι "σφιγμένη". Η στοργή και η ευαισθησία είναι (νομίζω) θηλυκά χαρακτηριστικά και δεν περιμένω να τα δω σε κάποιον για να με ελκύσει αλλά αν τα δω κατά την πορεία ε, δεν θα με χαλάσει!

Noisette
Περιβόητο μέλος

ετσιιικ μενα κ μενα μαρσουν οι χοντρουλιδες!! αυτα ειναι!!
ειναι ωραιοι οι αντρεσ που τρωνε!!
(ως ενα βαθμο εεε)

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Τέλος, το ότι γράφουμε το πως θελουμε να είναι ο/η σύντροφός μας, δε σημαίνει το ότι απαξιώνουμε όλους όσους δεν είναι έτσι...
Noisette
Περιβόητο μέλος

Μιας και βλέπω αρκετές αρνητικές ψήφους σε ποστς που ο καθένας μας λέει το τι προτιμά στο άλλο φύλο... Ο καθένας από εμάς έχει κάποια κριτήρια για τον ποιό/ποιά θα επιλέξει. Αυτά τα κριτήρια, εμφανισιακά και γνωρίσματα του χαρακτήρα, φτιάχνουν έναν "τύπο", στον οποίο κάποιος από εμάς βλέπει αυτό που θέλει να ερωτευθεί. Τα κριτήρια αυτά είναι προφανώς διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο και εννοείται το ότι δεν αποκλείεται η πραγματική επιλογή του καθενός να αποκλίνει για κάποιον λόγο από αυτόν τον τύπο...
Τέλος, το ότι γράφουμε το πως θελουμε να είναι ο/η σύντροφός μας, δε σημαίνει το ότι απαξιώνουμε όλους όσους δεν είναι έτσι...
Μπραβο Τσιπουρο!πες τα...γιατι και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτη η αρνητικη ατμοσφαιρα...

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Αντί λοιπόν να γράψει κάποιος "Μα τι άκυρος τρόπος σκέψης/ πωπω τι στερεότυπα έχεις/ μα καλά πόσο προβλέψιμος είσαι" προτιμά να είναι διακριτικός και να βάλει απλά μια αρνητική. Δικαίωμα του, αρκεί να μην το παρακάνει.
Όχι δεν έχω βάλει αρνητική, αλλά θεωρώ λάθος να ενοχλείται κάποιος για αρνητική σε post που επιδέχεται κρίση. Μπορούμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με περιπτώσεις "μη κατάχρησης"

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το μυαλό μας. Όλα εκει μέσα είναι. Αν δω μια φωτο με ένα λείο και όμορφο πόδι, φτιάχνομαι γιατί υποθέτω ότι ανήκει σε γυναίκα. Παρόλα αυτά μπορεί στην πραγματικότητα να ανήκει σε άντρα και να το έχει "περιποιηθεί". Τυπικά, με "άναψε" ένα αντρικό πόδι. Αλλά ουσιαστικά...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Συμπέρασμα: Είτε έτσι είτε αλλιώς φτιάχνεσαι από φωτογραφίες.Τί μας έλκει στο άλλο φύλο...
Το μυαλό μας. Όλα εκει μέσα είναι. Αν δω μια φωτο με ένα λείο και όμορφο πόδι, φτιάχνομαι γιατί υποθέτω ότι ανήκει σε γυναίκα. Παρόλα αυτά μπορεί στην πραγματικότητα να ανήκει σε άντρα και να το έχει "περιποιηθεί". Τυπικά, με "άναψε" ένα αντρικό πόδι. Αλλά ουσιαστικά...

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τι μας έλκει στο άλλο φύλο;
Η αυταπάτη μας.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι μας έλκει στο άλλο φύλο;
Αν πω ο περιβόητος μαλακομαγνήτης θα γίνω πολύ κακιά?
jesse_james
Δραστήριο μέλος

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι. Βλέπεις την άλλη σαν ολόγραμμα και θέλεις να "περάσεις" από μέσα της.Η αρμονία γραμμών και σκέψεων.

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

πολύπλοκη χημική ένωση που μόνο στο...άλλο φύλο βρίσκουν συναρμογή, με εξιτάρει απίστευτα
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

ο είναι τέλεια.....
γένικα βλέπω τον άλλον στα μάτια πάντα.
Καταλαβαίνεις τον κόσμο του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.