escaflowne
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω η αυτοπεπήθηση της σαν γυναίκα να φένεται στο βλέμα της!
Πιστέυω πως αυτό είναι τουλάχιστον το 50% για την πρώτη καλή εντύπωση αλλα και για την συνέχεια φυσικά!
Το υπόλοιπο 50% είναι αυτονόητο πιστευω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina1994
Νεοφερμένο μέλος

Οσο αφορα στον χαρακτηρα με γοητευουν οι μυστηριοι αυτοι που δεν ξερεις τι κρυβουν .Σιγουρα χιουμορ αλλα και αποφασιστικοτητα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έτσι πιστεύω σκέφτονται και οι περισσότεροι αν δεν κάνω λάθος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν μπορεις να ερωτευτεις εναν πισινο ουτε δυο στηθια(απο μονα τους.. εννοω)..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Πρώτα κοιτάω τα ψυχικά χαρίσματα μετά το πρόσωπο και μετά το σώμα...
Έτσι πιστεύω σκέφτονται και οι περισσότεροι αν δεν κάνω λάθος!![]()
Πώς γίνεται να "δεις" με την πρώτη ματιά τα ψυχικά χαρίσματα?

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Όμορφο πρόσωπο,
αδύνατο σώμα.
love_angel
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

έχει και...
Χιούμορ..

Του αρέσει να γυρίζει τον κόσμο... και οι αντιδράσεις του δε με τρομάζουν...
Είναι..
Κοινωνικός και εξωστρεφής...
Με εκπλήσσει και διεκδικεί.. πάντα αυτό που θέλει...
Εχει έναν...
Αέρα αισίοδοξο και δυναμικό.. ταπεινό και φιλόδοξο..
Με επιβεβαιώνει, με στηρίζει, με ενθαρρύνει, με αγκαλιάζει πολύ βαθιά μες στην ψυχή μου..
Είναι και..
Λιτός στη ζωή του...
Ψυχραιμος και με υπομονή...
Πιστεύει.
Αγαπαει με πράξεις.
Εχει ένα..
Βλέμμα δυνατό και σίγουρο, ήρεμο πως εχει απεναντι του γυναικα κι... ερωμενη..
Χείλη παθιάρικα και για ρόυφηγμα..
Χέρια δυνατά να με κρατήσουν όταν πάω να λυγίσω..
Πλάτες μεγάλες, μου θυμίζουν πουλί που πετά..είναι τόσο ελευθερος.. και με παίρνει μαζί του..
Μου αρεσει ο άντρας που είναι ''ροκ'', ροκ θα πει... οχι με τα προτυπα της εποχης..
love_angel
Επιφανές μέλος

ποσο επιφανειακο ειναι να μας ελκυει καποιος μονο και μονο για την εμφανιση του?
mindcircus
Περιβόητο μέλος

και ρωτω εγω τωρα...
ποσο επιφανειακο ειναι να μας ελκυει καποιος μονο και μονο για την εμφανιση του?
Ακους πολλους ανθρωπους να κοιτουν την εμφανιση.
Υποσυνειδητα, καθετι απο την εμφανιση παραπεμπει σε ενα ψυχικο χάρισμα που ελκύει.
Σωμα και νους ειναι αλληλένδετα.
όσους ακούω να μου λενε πως θελουν τον αντρα η την γυναικα ψηλη, κοντη, κοντο, χοντρο, με πρασινα ματια η με μαυρα ματια κλπ, πριν αντιδρασω η εκνευριστώ ή ακομα απογοητευτώ, τους ζητω να μου τον/την περιγραψουν αναλυτικότερα. Ολο και πιο αναλυτικά.
Αν ρωτησεις έναν αντρα αν του αρεσουν οι ξανθες η οι μελαχροινες ίσως σου πει- οι μελαχροινες.
Και μετα απο καιρο τον συναντησεις καψουρεμενο και πεθαμενο για τα ματια μιας... ξανθιας.
Και το αντιστροφο.
Μεσα απο την περιγραφη διαφαίνεται και η προσωπικότητα που τους ελκύει.
Ενα μεγαλο στήθος για τους ανδρες παραπέμπει σε δυναμικό χαρακτήρα, άλλους τους παραπέμπει στο πρόστυχο, άλλους στο τρυφερό και μαξιλαρένιο. όμως θα σου πουν πως θελουν τη γυναικα με πλουσιο στηθος. Δε θα ξερουν γιατι, ομως το ασυνειδητο τους θα δουλευει.
Σωμα και νους δεν έχουν απόκλιση.
Στην πραγματικότητα όλοι μας γοητευόμαστε και κολλάμε απο τον χαρακτήρα.
Καπως ετσι το αντιλαμβάνομαι χωρις να το εχω επεξεργαστει ετσι ωστε να το εκφρασω καλυτερα.
Burp
Δραστήριο μέλος

Λιτός στη ζωή του...
Μου αρεσει ο άντρας που είναι ''ροκ'',
ροκ και λιτότητα δν πάνε μαζί

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Οι ροκ ειναι πολύπλοκοι?
για να καταλαβεις τι θελω να πω...
ροκ... ας πουμε σε εναν δικο του κοσμο, φτιαγμενο για κεινον και για τους ανθρωπους του.
Δυο σύννεφα, ενα ροζ κι ενα γαλαζιο..
Παραμυθαντζου μαιντ!!Κατεβα !

(ουπς, τωρα μιλαω και σε μενα.. ειναι βαρια η περιπτωση!)

Burp
Δραστήριο μέλος

Γιατι?
Οι ροκ ειναι πολύπλοκοι?
για να καταλαβεις τι θελω να πω...
ροκ... ας πουμε σε εναν δικο του κοσμο, φτιαγμενο για κεινον και για τους ανθρωπους του.
Δυο σύννεφα, ενα ροζ κι ενα γαλαζιο..
(ουπς, τωρα μιλαω και σε μενα.. ειναι βαρια η περιπτωση!)![]()
τότε αντιλαμβανόμαστε αλλιώς τις έννοιες ροκ

so be it
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

η σωματικη ελξη ερχεται απο το σωμα..αλλα ο ερωτας και βαθυτερα συναισθηματα απο το προσωπο..
δεν μπορεις να ερωτευτεις εναν πισινο ουτε δυο στηθια(απο μονα τους.. εννοω)..![]()
αχ

και ρωτω εγω τωρα...
τόσο επιφανειακό που καταντάει ουσιώδες
ροκ και λιτότητα δν πάνε μαζί![]()
the beatles
(ουπς, τωρα μιλαω και σε μενα.. ειναι βαρια η περιπτωση!)![]()
ιδέα σου . Ας το αναλύσουμε :
μην υποτιμάς τον ευατό σου , μπορεί έτσι να υπερεκτιμήσεις τον άλλοΕιναι πιο έξυπνος απο μενα... (γινεται εύκολα...)
πάντα χρειάζεται το χιούμορ σε έναν κόσμο κατσούφηέχει και...
Χιούμορ..(Πόσο γέλιο ακόμα? Θα σκάσω!
)
με τραίνο ; με την φαντασία του ; Τέλοσπάντων , άμα δεν γυρίσεις τον κόσμο σε 80 μέρες με το αμόρε με ποιον θα το κάνεις ; με την γιαγιά σου ;Του αρέσει να γυρίζει τον κόσμο...
και οι αντιδράσεις του δε με τρομάζουν...
Είναι..
Κοινωνικός και εξωστρεφής...
...αρκεί να το θέλω και εγώΜε εκπλήσσει και διεκδικεί.. πάντα αυτό που θέλει...
ταπεινή φιλοδοξία ; ντάξει δεν είναι τόσο παράδοξο , π.χ. ο Βγενόπουλος (<<είμαι ένας φτωχός που διαχειρίζομαι πολλά λεφτά>>)Εχει έναν...
Αέρα αισίοδοξο και δυναμικό.. ταπεινό και φιλόδοξο..
Με επιβεβαιώνει, με στηρίζει, με ενθαρρύνει, με αγκαλιάζει πολύ βαθιά μες στην ψυχή μου..

Είναι και..
Λιτός στη ζωή του...

έχει πολλά ακόμα ;Ψυχραιμος και με υπομονή...
σε τι ; ντάξει όλοι κάπου πιστεύουμε , ακόμα και αυτός που δεν πιστεύει πουθενά , τουλάχιστον πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοιΠιστεύει.
πάω στοίχημα ότι στέρεψες από ιδέες και άνοιξες προς το τέλος βιβλίο θρησκευτικώνΑγαπαει με πράξεις.

Εχει ένα..
Βλέμμα δυνατό και σίγουρο, ήρεμο πως εχει απεναντι του γυναικα κι... ερωμενη..

Χείλη παθιάρικα και για ρόυφηγμα..

Χέρια δυνατά να με κρατήσουν όταν πάω να λυγίσω..

ντάξει εκεί που έσταζες μέλιΠλάτες μεγάλες, μου θυμίζουν πουλί που πετά..είναι τόσο ελευθερος.. και με παίρνει μαζί του..

γυναίκες ... εκεί που πάνε να αποκαλύψουνε κάτι , βάζουνε αποσιωπιτικάΜου αρεσει ο άντρας που είναι ''ροκ'', ροκ θα πει... οχι με τα προτυπα της εποχης..

τέκνον μου , κρίθηκες λογική και σεμνή (εκτός από το σημείο με το ρούφηχμα) . Θα πετούσα τα ράσα μου και θα σε ακολουθούσα να ταξιδέψουμε τον κόσμο με αγέρωχο βλέμμα ανοίγοντας τις φτερούγες μου με λιτότητα και σεμνή φιλοδοξία , αλλά είμαι αφιερωμένος στον θεό .
Πριν γελάσεις υπεροπτικά , εγώ μπορεί να αφιερώθηκα σε αυτόν αλλά δεν περνάω και άσχημα καθισμένος στο στασίδι . Εσύ πάλι έβαλες σκοπό να βρεις τον Θεό . Θα σε πεθάνουνε οι κάλοι από τον πολύ ποδαρόδρομο μου χα χα .
Μην απελπίζεσαι : η πίστη σου είναι το παν
(ρε διάκο , πού τα βρίσκεις αυτά τα μούτρα που στέλνεις μέσα ; )
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

και κυρίως τι "λένε" τα μάτια και το στόμα του άλλου.......
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

JennyV
Δραστήριο μέλος

πάντως δεν μου αρέσει ο τύπος του μπρουτάλ και του ξερόλα

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.