Τι μουσική ακούτε;

Τι μουσική ακούτε;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 240)
  • Άλλο είδος από τα παρακάτω (πείτε ποιο)

Ψήφοι: 30 12,5%
  • Λαϊκά

Ψήφοι: 41 17,1%
  • Έντεχνα

Ψήφοι: 74 30,8%
  • Ρεμπέτικα

Ψήφοι: 36 15,0%
  • Rock

Ψήφοι: 134 55,8%
  • Metal

Ψήφοι: 98 40,8%
  • Gothic

Ψήφοι: 31 12,9%
  • Κλασική

Ψήφοι: 63 26,3%
  • Soundtracks

Ψήφοι: 56 23,3%
  • Hip-Hop

Ψήφοι: 35 14,6%
  • Pop

Ψήφοι: 55 22,9%
  • Μπαλάντες / Blues

Ψήφοι: 66 27,5%
  • Electronic

Ψήφοι: 43 17,9%
  • Celtic

Ψήφοι: 19 7,9%
  • Traditional/Folk

Ψήφοι: 24 10,0%
  • Disco

Ψήφοι: 7 2,9%
  • Jazz

Ψήφοι: 15 6,3%
  • Reggae

Ψήφοι: 13 5,4%

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Pop, rock, metal (κυρίως metacore), indie, έντεχνα, ελληνικά, ρεμπέτικα, jazz, κλασική, όπερα, instrumentals, soundtracks και όλα του Joe Hisaishi :redface:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Pop, rock, metal (κυρίως metacore), indie, έντεχνα, ελληνικά, ρεμπέτικα, jazz, κλασική, όπερα, instrumentals, soundtracks και όλα του Joe Hisaishi :redface:
Metal;
Καλά που δεν γεννήθηκες Αλβανία δηλαδή.
Screenshot_2024-01-06-22-13-29-823_com.android.chrome.jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Τελευταίως, έχω πάθει κόλλημα με την Δανάη🤍 Μα τι μουσική, τι στίχους έγραφαν τότε! Σκέτη ποίηση..🥀

Skeptic95

Νεοφερμένο μέλος

Ο Skeptic95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Τελευταίως, έχω πάθει κόλλημα με την Δανάη🤍 Μα τι μουσική, τι στίχους έγραφαν τότε! Σκέτη ποίηση..🥀

Όντως πολύ ωραία μουσική, νοσταλγική και ρομαντική!

Πριν από λίγο άκουσα το "Απο σένα αρχίζουν όλα " της Γιοβάννα που είναι ίδιας γλυκόπικρης ατμόσφαιρας.

Εποχάρες που εμείς οι νέοι δεν ζήσαμε και ούτε θα γνωρίσουμε ποτέ... η ωραιοποίηση είναι αναπόφευκτη όμως ποιος/α δεν θα ήθελε να του/της αφιερώσουν ένα τόσο όμορφο τραγούδι... ;

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Έχω μεγάλη γκάμα γνώσεων στα περισσοτερα είδη μουσικής. Αλλά είμαι ξεχασμένη στις δεκαετίες 80s-90s μπορείς να με πετύχεις να ακούω από modern talking μέχρι και queen αλλά και καιτουλα και Αννούλα.

Ε και καμία ελληνοτρασιλα θα ακούσουμε :music2:

Skeptic95

Νεοφερμένο μέλος

Ο Skeptic95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα.
Έχω μεγάλη γκάμα γνώσεων στα περισσοτερα είδη μουσικής. Αλλά είμαι ξεχασμένη στις δεκαετίες 80s-90s μπορείς να με πετύχεις να ακούω από modern talking μέχρι και queen αλλά και καιτουλα και Αννούλα.

Ε και καμία ελληνοτρασιλα θα ακούσουμε :music2:
Σαν να το έγραψα εγώ ρεσύ🤭

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.
Metal;
Καλά που δεν γεννήθηκες Αλβανία δηλαδή.
View attachment 127931
πολύ ενδιαφέρουσα στατιστική Τζουστ. Μου κάνει εντύπωση, πόσες πολλές μεταλ/μπαντς υπάρουν σε Ισλανδία και Φινλανδία. Και σκέψου η Ισλανδία έχει ελάχιστο πληθυσμό, κάπου 390.000 κατοίκους, ενώ η Φινλανδία γύρω στα 5,5 εκατομ. Πάντως σε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμεντερ για Ισλανδία έλεγε, πως οι κάτοικοι κάνουν πάρα πολλές δραστηριότητες που λατρεύουν. Πχ πλέξιμο, είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα για άντρες και γυναίκες. Τώρα βρήκαμε και τη μεταλ. Μπράβο τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

εμένα παιδιά, η μουσική σα μουσική λίγο μου αρέσει. Μ αρέσει ό,τι χορεύεται και έχει πάθος, πχ τάνγκο,κλπ. Δεν μπορώ να καθήσω, να ακούσω και να ηρεμήσω πχ, ή να αφοσιωθώ στη μελωδία.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Ανάλογα την διάθεση....

Το απαγορευμένο προς το παρόν κανει τρομερο ντριγκερ αυτη την περιοδο .....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια