Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anonumos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
InnerSilence
Νεοφερμένο μέλος

αυτάάάά...
and the list goes on and on and on...

androuts
Νεοφερμένο μέλος

Kαι γω ακριβώς τα ίδιαΕγώ ακούω κυρίως ροκ ξένο και από ελληνικό μονο Παπακωνσταντίνου, λίγο μέταλ (αλλα όχι "βαριά" είδη), λίγο Soundtracks, λίγο εντεχνο και λίγο ρέγκε το καλοκαίρι.![]()

<offtopic> καλώς με βρήκατε στην παρέα σας </offtopic>
timbakiforever
Νεοφερμένο μέλος

powerania
Νεοφερμένο μέλος

Τα αγαπημενα μου γκρουπς ειναι απο Power metal κυριως.
Helloween, gamma ray, blind guardian, stratovarius, jag panzer, edguy, masterplan, savatage(οσο μπορουν να θεωρηθουν παουερ), heavens gate, primal fear, nocturnal rites, angra, riot, freedom call, avantasia, innerwish, iron savior, sanctuary, warlord κ.ά.
Τωρα απο αλλα ειδη:
iron maiden, judas priest, bathory, iced earth, fates warning, queenryche, ark, slayer, bury your dead, stampin' ground, amon amarth, haunted, at the gates, ensiferum, eluveitie, elvenking, wintersun, norther, children of bodom, dissection, down, pantera, fu manchu, spiritual beggars, kyuss, kawir, pain of salvation, pyramaze, system of a down, symphony x, warrel dane και απο κλασσικες ροκιες, pink floyd, doors, deep purple, peter gabriel, the who και φυσικα, SUPERTRAMP.
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακούω και έντεχνα.. και λίγο Ροκ.
WildCherry
Νεοφερμένο μέλος

Λυσανδρος
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι οπως η επιλογη φαγητου σε μπουφε 5στερων ξενοδοχειο

αρπαζεις το πιατο......και βαζεις λιγο απο ολα!!!!!!!!!!!!

ακουω τα παντα εκτος απο σκυλε-μπουζουκια-κλαρινα κ.τ.λ.π-κ.τ.λ.π
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο άλλο είδος, συμπληρώστε και την instrumental μουσική που δεν είναι στην ψηφοφορία.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Φωτηs
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
Νεοφερμένο μέλος

ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Δεν ξερω αν εχετε ακουσει ποτε ονοματα οπως the roots, common, talib kweli, de la soul, ghostface, pharaohe monche...;
Kαι ενοειται οτι περα απ'το hip hop μ'αρεσει ολο το φασμα της μαυρης μουσικης και κουλτουρας.
Πως γινεται να αντισταθεις εξαλου οτιδηποτε παταει πανω σε ενα γλυκο και ρυθμικο break;
Ακους low bap ρε μουτρο;Γενικα οτι εχει να κανει με εντεχνο ροκ ελληνικο αλλα το μεγαλυτερο μου παθος ειναι low bap σκηνη ACTIVE MEMBER,SADAHZINIA,XNARIA, OSCURA VISTA....
ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ![]()
Και εγω συνηθιζα να ακουω αλλα παει λιγος καιρος απο τοτε. Ακομη ακουω που και που, χωρις ενοειται να παθιαζομαι (Ακουω και Νικητα με λιγα λογια).
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ είμαι περισσότερο των συναισθηματικών ακουσμάτων..

Θέλω αν έχετε να μου προτείνεται συγκροτήματα που
να πλησιάζουν τους Blackfield σε είδος. Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Θέλω αν έχετε να μου προτείνεται συγκροτήματα που
να πλησιάζουν τους Blackfield σε είδος.
- Saybia
The Day After Tomorrow ----> https://www.youtube.com/watch?v=okrRBLIC8WQ
Dressed in Black (το λατρεύω, βρες το...για τις υπέρτατες μαυρίλες)
Guardian Angel
The second you sleep
κλπ...
- Lunatic Soul
Out on a Limb ---> https://www.youtube.com/watch?v=5UGUhlD7rr0
Lunatic Soul ----> https://www.youtube.com/watch?v=2hEapYZj1s8
κι άλλα πολλά (ψάξου)
- Porcupine Tree
- Conjure One (Endless dream, Extraordinary way)
- Vast
Sunday I'll be gone ---> https://www.youtube.com/watch?v=gz02LiNTa1o
One more day ----> https://www.youtube.com/watch?v=PbRELg8iJvA
και το flames όμορφο, με τα πολλαπλά χάδια των βιολιών.
Βιάζομαι, θα κλείσουν τα ζαχαροπλαστεία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα πάντα όλα!
Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Θα το έχετε διαπιστώσει άλλωστε …
Λατρεύω την ησυχία , τους ήχους της φύσης , το θρόισμα των φύλλων , τον παφλασμό των κυμμάτων

Είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος που όταν αποφασίσω να ακούσω μουσική συνήθως προτιμώ αφρορέγκε
[FONT="]
[/FONT]Ή μελοποιημένη ποίηση
Βέβαια κάποιες στιγμές νιώθω βαθιά την ανάγκη να ακούσω κλασσική μουσική και ειδικά
Γιοχ-αχ ! Σεμπαστιαν Βαχ !

...................................................................................................
Και πάλι ευγε !!
Απλά οφείλουμε να θυμόμαστε πως ο Χέντριξ υποκλήθηκε μπροστά σΤΟ ταλέντο , λέγοντας
« Ο Χιώτης είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κοσμο »
( στο 07:45 όποιος είναι μουσικός μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο εως αδύνατο είναι το παίξιμο που
κάνει ο Χιώτης με δυο χορδές στο τέρμα του μπουζουκιού παίζει ...αγγέλους )
Ο Μανώλης Χιώτης επινόησε το τρίχορδο μπουζούκι και υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς και δεξιοτέχνες του προηγούμενου αιώνα .
Στο αρχείο του Χέντριξ βρέθηκε αυτό το κομμάτι
Για μένα είναι από τα πιο ανατριχιαστικά και μοναδικά ταξίμια / σόλα / μουσικές που έχουνε γραφτεί
ποτέ , στο 2:06 το μπουζούκι ηχεί 10000000 οκτάβες πάνω από τον ..ουρανό !
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Απλά οφείλουμε να θυμόμαστε πως ο Χέντριξ υποκλήθηκε μπροστά σΤΟ ταλέντο , λέγοντας
« Ο Χιώτης είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κοσμο »
Αν δεν με απατα η μνημη μου, μυθος!
Ο Μανώλης Χιώτης επινόησε το τρίχορδο μπουζούκι
το τριχορδο καμια σχεση με τον Χιωτη. Το τετραχορδο λεγετε οτι επινοησε, αλλα πολυ λενε οτι δεν ητανε ο πρωτος που το δημιουργισε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- NeosUser2023
- Kate1914
- charmander
- johnsala
- Reader
- Skeptic95
- touvlo
- taketrance
- Εριφύλη
- sunsetpp
- AggelikiGr
- kuki
- Hased Babis
- iew
- rafaela11
- chester20080
- еще один пророк р...
- kalhkardia
- American Economist
- Alessandra Eliza
- New member
- Arianara S3
- giannhs2001
- Scandal
- Joji
- stupid bitch
- Requiem
- Δροσουλίτης
- Christina947
- maria89
- tsiobieman
- User2350
- Ariana2018
- azula
- Libertus
- SlimShady
- Loozen
- VasoGrimes
- harry akritas
- Darkking
- Luke.
- Thundergirl
- Memetchi
- Johnman97
- louminis
- Mhtrogoal
- Unboxholics
- fretoe
- tslef8
- ag97
- Αναήλ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.