Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

30-01-24

22:50
Αα είμαστε πολλοί τελικάκαι με ΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο γάλα
Και με έκραξαν πρόσφατα για αυτό και ένιωσα άβολα η χαζή
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

30-01-24

23:26
Πως το κάνεις αυτό ρε στομάχι ατελείωτο;Στις κρέπες κάνω γουρουνια.. Νουτέλα + μαρμελάδα γλυκόξινη + κανέλα

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

30-01-24

23:30
Άψογη μου ακούγεται.-Πως το κάνεις αυτό ρε στομάχι ατελείωτο;![]()
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

30-01-24

23:32
Ακόμα καλύτερος συνδυασμός, Νουτελα Λευκη σοκολάτα ορεο και Κίντερ (βέβαια μετά από αυτό μάλλον νιώθεις το αίμα σου να πήζει)Στις κρέπες κάνω γουρουνια.. Νουτέλα + μαρμελάδα γλυκόξινη + κανέλα
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

30-01-24

23:33
Μπορώ να ακούσω τη νουτελα με τη μαρμελάδα τη γλυκόξινη αλλά κανέλα;; ίσως αν είναι ελάχιστη, στη μύτη @Valder
Βασικά νταξ νουτελα τώρα... Η μερεντα είναι κλάσης ανώτερη και σε υφή και σε γεύση αλλά anywayyyyy
Φτιάχνω πολλά γλυκά, είμαι γλυκατζου πειραματιζομαι αλλά αυτό το σπαις κάπως δεν με κολλάει
Αχ πρέπει να φτιάξω μια πάστα γλυκό, έχω πολύ καιρό.. ενα μπανοφι, κάτι.
Ψυχοθεραπεία
Βασικά νταξ νουτελα τώρα... Η μερεντα είναι κλάσης ανώτερη και σε υφή και σε γεύση αλλά anywayyyyy
Φτιάχνω πολλά γλυκά, είμαι γλυκατζου πειραματιζομαι αλλά αυτό το σπαις κάπως δεν με κολλάει
Αχ πρέπει να φτιάξω μια πάστα γλυκό, έχω πολύ καιρό.. ενα μπανοφι, κάτι.
Ψυχοθεραπεία

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

31-01-24

06:28
Αφού περι μερέντας ο λόγος
Ας δημιουργήσουμε μια πιο υγιεινή σλουρπ συνταγή
Ας δημιουργήσουμε μια πιο υγιεινή σλουρπ συνταγή
Σπιτική μερέντα χωρίς ζάχαρη - Miss Healthy Living
Σπιτική μερέντα χωρίς ζάχαρη. Αγνή, θρεπτική και ασύλληπτα γευστική!Η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά μας για υγιεινό κολατσιό!
misshealthyliving.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...