ιμοτζι
Νεοφερμένο μέλος
Η ιμοτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα.

28-10-21

14:46
Καλησπέρα παιδιά.
χρειάζομαι κάποιον να με συνετίσει και ξέρω οτι θα ακούσω τις πιο αντικειμενικές απόψεις από αγνώστους so…
Από τον Ιούνιο βγαίνω με τον Τ. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας και γίναμε φίλοι αρκετά γρήγορα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε, το βλέμμα του είναι συνέχεια πάνω μου. βρίσκει συνεχώς αφορμές να μου πιάνει το χεράκι, με αγκαλιάζει, και γενικα είναι πολύ εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί μου. μου δίνει ιδιαίτερη προσοχή και νομίζω τον έχω ερωτευτεί λιγάκι.
Το θέμα είναι ότι είμαστε μήνες έτσι. Από τότε έχουμε μείνει στάσιμοι σε αυτή την κατάσταση και το πράγμα δεν προχωράει. Εκείνος ξέρει ότι τον βλέπω ερωτικά, δεν παίζει να του ´χω αφήσει αμφιβολίες γί´αυτό. Συνέχεια αναγκάζομαι να βγαίνω απ τη ζώνη ασφαλείας μου και πάμπολλες φορές έχω προσπαθήσει να αναβαθμίσω τη σχέση μας , αλλά ο Τ είναι κάπως διστακτικός και πετάει τις ευκαιρίες που του δίνω ή με ξενερώνει κάπως το γυρνάει στο φιλικό.
τι σκατα θέλει από μενα λοιπόν; Κάθε φορά που πάω να του πιάσω τη σχετική κουβέντα εκείνος οριακά μου ρίχνει άκυρο και φτου ξανά απ την αρχή με τις αγκαλίτσες και τα πειράγματα και το αθώο φλερτάρισμα. φαύλος κύκλος.
Αρχικα είχα την αίσθηση ότι ήθελε να το πάμε αργά αλλά πια έχω αρχίσει να κουράζομαι. Από τη μια έχει κρυώσει η καρδούλα μου από την άλλη θέλω να πιστεύω ότι με μια σωστή κίνηση θα ξαναζωντανέψουν τα συναισθήματα μου. μια ψυχραίνομαι μια ζεσταίνομαι και δεν ξέρω τι άλλο μένει να κάνω εγώ γιατί εδώ που τα λέμε έχω δοκιμάσει κάθε είδους προσέγγιση αλλά δεν βλέπω χαΐρι
πως μπορώ να βγω απ αυτήν την κατάσταση; μήπως να πέσω με τα μούτρα και ότι γίνει;
χεεεελππ
χρειάζομαι κάποιον να με συνετίσει και ξέρω οτι θα ακούσω τις πιο αντικειμενικές απόψεις από αγνώστους so…
Από τον Ιούνιο βγαίνω με τον Τ. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας και γίναμε φίλοι αρκετά γρήγορα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε, το βλέμμα του είναι συνέχεια πάνω μου. βρίσκει συνεχώς αφορμές να μου πιάνει το χεράκι, με αγκαλιάζει, και γενικα είναι πολύ εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί μου. μου δίνει ιδιαίτερη προσοχή και νομίζω τον έχω ερωτευτεί λιγάκι.
Το θέμα είναι ότι είμαστε μήνες έτσι. Από τότε έχουμε μείνει στάσιμοι σε αυτή την κατάσταση και το πράγμα δεν προχωράει. Εκείνος ξέρει ότι τον βλέπω ερωτικά, δεν παίζει να του ´χω αφήσει αμφιβολίες γί´αυτό. Συνέχεια αναγκάζομαι να βγαίνω απ τη ζώνη ασφαλείας μου και πάμπολλες φορές έχω προσπαθήσει να αναβαθμίσω τη σχέση μας , αλλά ο Τ είναι κάπως διστακτικός και πετάει τις ευκαιρίες που του δίνω ή με ξενερώνει κάπως το γυρνάει στο φιλικό.
τι σκατα θέλει από μενα λοιπόν; Κάθε φορά που πάω να του πιάσω τη σχετική κουβέντα εκείνος οριακά μου ρίχνει άκυρο και φτου ξανά απ την αρχή με τις αγκαλίτσες και τα πειράγματα και το αθώο φλερτάρισμα. φαύλος κύκλος.
Αρχικα είχα την αίσθηση ότι ήθελε να το πάμε αργά αλλά πια έχω αρχίσει να κουράζομαι. Από τη μια έχει κρυώσει η καρδούλα μου από την άλλη θέλω να πιστεύω ότι με μια σωστή κίνηση θα ξαναζωντανέψουν τα συναισθήματα μου. μια ψυχραίνομαι μια ζεσταίνομαι και δεν ξέρω τι άλλο μένει να κάνω εγώ γιατί εδώ που τα λέμε έχω δοκιμάσει κάθε είδους προσέγγιση αλλά δεν βλέπω χαΐρι
πως μπορώ να βγω απ αυτήν την κατάσταση; μήπως να πέσω με τα μούτρα και ότι γίνει;
χεεεελππ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.525 μηνύματα.

28-10-21

14:57
Για να υποθέσω πως είναι δειλός,... Δεν είναι, αφού μια σου δίνει θάρρος και μια σε αποθαρρύνει.
Από κει κι ύστερα πολλά μπορεί να παίζουν σενάρια, με το πιο απλό να λέει: είσαι σίγουρη πως δεν έχει παράλληλα κάποια άλλη σταθερή σχέση και από εσένα ζητάει απλώς την επιβεβαίωση (οτι και καλά είναι και "γαμάτος" τυπάς);
Πάντως αν έχεις κουραστεί να βλέπεις αβγά, αλλά ομελέτα να μη γίνεται, καιρός να τον αφήσεις πίσω και να βρεις κάποιον να μη σε έχει διαρκώς στο σκοτσέζικο ντους.
Because, it takes 2 for a tango.
Από κει κι ύστερα πολλά μπορεί να παίζουν σενάρια, με το πιο απλό να λέει: είσαι σίγουρη πως δεν έχει παράλληλα κάποια άλλη σταθερή σχέση και από εσένα ζητάει απλώς την επιβεβαίωση (οτι και καλά είναι και "γαμάτος" τυπάς);
Πάντως αν έχεις κουραστεί να βλέπεις αβγά, αλλά ομελέτα να μη γίνεται, καιρός να τον αφήσεις πίσω και να βρεις κάποιον να μη σε έχει διαρκώς στο σκοτσέζικο ντους.
Because, it takes 2 for a tango.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-10-21

16:42
Μήπως τον έχεις παρεξηγήσει ? Υπάρχουν πολλοί που είναι έτσι ο τρόπος τους. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα σε θέλει . Αν σε ήθελε δεν θα έκανε κ το επόμενο βήμα ?Καλησπέρα παιδιά.
χεεεελππ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

28-10-21

17:15
Μπορει να ειναι γενικα στις παρέες του διαχυτικος, στο λεω γιατι και γω σε αυτους που γνωρίζω είμαι πολυ άνετη και διαχυτικη (μεσα σε ορια φυσικα γιατί πρεπει να σεβόμαστε τα ορια του αλλου και να μην τον παρενοχλουμε και τον κανουμε να αισθάνεται αβολο).
Το μονο που μπορω να πω ειναι να του μιλήσεις ευθέως, δεν χρειάζεται να κανεις την κουβεντα απ'εξω απ'εξω, αυτα εμενα με κουράζουν, μιλα του ευθέως σε θελω, με θες; Και τελειωνει η υπόθεση.
Το μονο που μπορω να πω ειναι να του μιλήσεις ευθέως, δεν χρειάζεται να κανεις την κουβεντα απ'εξω απ'εξω, αυτα εμενα με κουράζουν, μιλα του ευθέως σε θελω, με θες; Και τελειωνει η υπόθεση.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.070 μηνύματα.

28-10-21

17:19
Thank You Next το κάναμε εδώ μέσα.
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

28-10-21

17:43
τι να θέλει απο εσένα? να επιβεβαιωθεί ίσως θέλει.. αυτό που κάνουν πολλές κοπέλες
τώρα και σε αντρική έκδοση!

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.048 μηνύματα.

28-10-21

18:24
Αν δεν είναι απλά πρωτάρης τότε ίσως να σκεφτόσουν να τον αφήσεις.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

28-10-21

18:57
Την επόμενη φορά που σου ξαναρχίσει τα διαχυτικά, άρπα τον και φίλα τον. Εκεί πια, δεν θα έχει καμία απολύτως αμφιβολία για το πώς τον βλέπεις. Αν τραβηχτεί ή κάνει πάλι τον Κινέζο, πας για άλλα.Εκείνος ξέρει ότι τον βλέπω ερωτικά, δεν παίζει να του ´χω αφήσει αμφιβολίες γί´αυτό.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

28-10-21

19:03
Ποτέ δεν φιλαμε καποιον χωρις να πάρουμε την έγκριση του(ή να τον δουμε να παει να κάνει κινηση και αυτος ). Δεν σημαίνει επειδη ειναι αγορι και αυτη κοριτσι ειναι οκ. Δεν είναι οκ.Την επόμενη φορά που σου ξαναρχίσει τα διαχυτικά, άρπα τον και φίλα τον. Εκεί πια, δεν θα έχει καμία απολύτως αμφιβολία για το πώς τον βλέπεις. Αν τραβηχτεί ή κάνει πάλι τον Κινέζο, πας για άλλα.![]()
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-21

19:07
Α καλά ούτε ένα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε. Έλεος πια με την πολιτική ορθότητα .Ποτέ δεν φιλαμε καποιον χωρις να πάρουμε την έγκριση του(ή να τον δουμε να παει να κάνει κινηση και αυτος ). Δεν σημαίνει επειδη ειναι αγορι και αυτη κοριτσι ειναι οκ. Δεν είναι οκ.
Pak
Επιφανές μέλος

28-10-21

19:47
Καταλαβα τη χιουμοριστική διαθεση του κειμένου αλλα το μηνυμα που πέρναγε το θεώρησα λάθος και για αυτο ήθελα να κανω αυτη την επισήμανση.Α καλά ούτε ένα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε. Έλεος πια με την πολιτική ορθότητα .
Δεν θεωρω οτι προσέβαλα καποιον μιας και το κείμενο μου δεν έκρυβε επιθετικότητα, οποτε ολα καλα.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-21

20:01
Ναι έχεις δίκιο απλά έχω παρατηρήσει ότι γενικότερα πλέον υπάρχει έντονα το στοιχείο"πρόσεχε τι θα πεις γιατί μπορεί να προσβάλλεις την τάδε ομάδα ή το τάδε θέμα" χωρίς να έχεις καν αυτήν την διάθεση . Το σχόλιο σου με παρέπεμψε εκεί εξού και η απάντηση μου . Δεν πειράζει.Καταλαβα τη χιουμοριστική διαθεση του κειμένου αλλα το μηνυμα που πέρναγε το θεώρησα λάθος και για αυτο ήθελα να κανω αυτη την επισήμανση.
Δεν θεωρω οτι προσέβαλα καποιον μιας και το κείμενο μου δεν έκρυβε επιθετικότητα, οποτε ολα καλα.
Pak
Επιφανές μέλος

28-10-21

20:03
Ναι ειναι αλήθεια αυτο και εγω προσέχω πολλές φορες τι γραφω(ή τι λεω) για να μην παρεξηγηθώ . Εδω κλεινω την παρένθεση που άνοιξα γιατι "χαλάμε" το θεμα της κοπέλας.Ναι έχεις δίκιο απλά έχω παρατηρήσει ότι γενικότερα πλέον υπάρχει έντονα το στοιχείο"πρόσεχε τι θα πεις γιατί μπορεί να προσβάλλεις την τάδε ομάδα ή το τάδε θέμα" χωρίς να έχεις καν αυτήν την διάθεση . Το σχόλιο σου με παρέπεμψε εκεί εξού και η απάντηση μου . Δεν πειράζει.
Guest 881237
Επισκέπτης

28-10-21

20:16
ΝαιΝαι ειναι αλήθεια αυτο και εγω προσέχω πολλές φορες τι γραφω(ή τι λεω) για να μην παρεξηγηθώ . Εδω κλεινω την παρένθεση που άνοιξα γιατι "χαλάμε" το θεμα της κοπέλας.
ιμοτζι
Νεοφερμένο μέλος
Η ιμοτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα.

28-10-21

20:31
Να τον αφήσω; Παιδιά, παρανοειιιτεε. φταίω εγώ που δεν εδωσα αρκετες πληροφοριες μαλλον. Δεν είμαστε μαζί για να τον αφήσω. Εγώ τη ζωή μου τη συνεχίζω. βγαινω ραντεβού, γνωρίζω νέους ανθρώπους, φλερτάρω κτλ κτλ. Δεν αισθάνομαι δεσμευμένη απέναντι του. Δεν έχουμε σχέση. Μια φορά στο τόσο βρισκόμαστε πια. Είμαστε απ την ίδια περιοχή αλλά σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις. κάναμε παρέα για κάποιο διάστημα αλλά τώρα έχουμε χαθεί. ο καθένας έχει επιστρέψει στο πόστο του. Εγώ απλά εξακολουθώ να ζω με την προσδοκία ότι θα αναβιώσω κάποια ευχάριστα συναισθήματα όταν (αν) τον ξανασυναντήσω. Αυτό είναι όλο.
Δεν διαφωνώ. Αλλά στην περίπτωση μου δεν νομίζω ότι τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Προσωπικά είμαι και λίγο ντροπαλή και δεν κάνω ποτέ κίνηση άνευ λόγου και αιτίας. Βασικά, μου ήταν πάντα και πολύ ξενέρωτο να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, για τον λεγάμενο έχω υπερβεί τα όρια μου.
Όσο για το τρίτο πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχει. Αυτό υποστηρίζουν και οι φίλοι μου δηλαδή( κρίνοντας απ οοοολα όσα ανεβάζει στο ινστα τελευταία ) αλλά δυσκολεύομαι να αποδεχθώ ότι ήμουν μόνο μια καβάτζα. γιατί να μαι εγώ η καβάτζα κι όχι η άλλη δηλαδή;;; πφφτ
αυτό για τον εγωισμό παρά είναι τραβηγμένο, δεν φαίνεται μλκς, όχι ότι δεν μου έχει περάσει ποτέ απ το μυαλό…
υπάρχει γενικά μια αναντιστοιχία λόγων και εργων που με κανει να μην πολυξερω τι να πιστέψω . αλλά νομίζω καταλάβατε τι περναω.
στο σημείο που χούμε φτάσει, δεν ξέρω πως μπορεί να σωθεί η κατάσταση. δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. αλλα προσωπικά, σε κάθε περίπτωση, ο,τι και να θέλει/ηθελε από μενα, εγώ θα ήθελα να έχω νέα του. Να ξέρω ότι είναι καλά. τόσα περάσαμε, τόσο χρόνο του αφιερωσα και μου αφιέρωσε…μαλλον.
Θα ήταν πολύ κρίμα να ξεχαστούμε έτσι, χωρίς μια κουβέντα ή ένα αντίο έστω…
αλλά υποθέτω πως έτσι αισθάνομαι εγώ μόνο…
Τέλος πάντων, αν ποτέ ξεκαθαριστούν τα πράγματα, θα σας ενημερώσω
Μπορει να ειναι γενικα στις παρέες του διαχυτικος, στο λεω γιατι και γω σε αυτους που γνωρίζω είμαι πολυ άνετη και διαχυτικη (μεσα σε ορια φυσικα γιατί πρεπει να σεβόμαστε τα ορια του αλλου και να μην τον παρενοχλουμε και τον κανουμε να αισθάνεται αβολο).
Δεν διαφωνώ. Αλλά στην περίπτωση μου δεν νομίζω ότι τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Προσωπικά είμαι και λίγο ντροπαλή και δεν κάνω ποτέ κίνηση άνευ λόγου και αιτίας. Βασικά, μου ήταν πάντα και πολύ ξενέρωτο να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, για τον λεγάμενο έχω υπερβεί τα όρια μου.
Όσο για το τρίτο πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχει. Αυτό υποστηρίζουν και οι φίλοι μου δηλαδή( κρίνοντας απ οοοολα όσα ανεβάζει στο ινστα τελευταία ) αλλά δυσκολεύομαι να αποδεχθώ ότι ήμουν μόνο μια καβάτζα. γιατί να μαι εγώ η καβάτζα κι όχι η άλλη δηλαδή;;; πφφτ
αυτό για τον εγωισμό παρά είναι τραβηγμένο, δεν φαίνεται μλκς, όχι ότι δεν μου έχει περάσει ποτέ απ το μυαλό…
υπάρχει γενικά μια αναντιστοιχία λόγων και εργων που με κανει να μην πολυξερω τι να πιστέψω . αλλά νομίζω καταλάβατε τι περναω.
στο σημείο που χούμε φτάσει, δεν ξέρω πως μπορεί να σωθεί η κατάσταση. δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. αλλα προσωπικά, σε κάθε περίπτωση, ο,τι και να θέλει/ηθελε από μενα, εγώ θα ήθελα να έχω νέα του. Να ξέρω ότι είναι καλά. τόσα περάσαμε, τόσο χρόνο του αφιερωσα και μου αφιέρωσε…μαλλον.
Τέλος πάντων, αν ποτέ ξεκαθαριστούν τα πράγματα, θα σας ενημερώσω

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.048 μηνύματα.

28-10-21

22:04
Το αφήσω πήγαινε στο να μην ασχοληθείς ξανά.Να τον αφήσω; Παιδιά, παρανοειιιτεε. φταίω εγώ που δεν εδωσα αρκετες πληροφοριες μαλλον. Δεν είμαστε μαζί για να τον αφήσω. Εγώ τη ζωή μου τη συνεχίζω. βγαινω ραντεβού, γνωρίζω νέους ανθρώπους, φλερτάρω κτλ κτλ. Δεν αισθάνομαι δεσμευμένη απέναντι του. Δεν έχουμε σχέση. Μια φορά στο τόσο βρισκόμαστε πια. Είμαστε απ την ίδια περιοχή αλλά σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις. κάναμε παρέα για κάποιο διάστημα αλλά τώρα έχουμε χαθεί. ο καθένας έχει επιστρέψει στο πόστο του. Εγώ απλά εξακολουθώ να ζω με την προσδοκία ότι θα αναβιώσω κάποια ευχάριστα συναισθήματα όταν (αν) τον ξανασυναντήσω. Αυτό είναι όλο.
Τέλος πάντων, αν ποτέ ξεκαθαριστούν τα πράγματα, θα σας ενημερώσω![]()
Όπως και να έχει εσύ ξέρεις καλύτερα
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

28-10-21

23:02
Οι άντρες δεν είναι τέρατα ευφυίας με τα γυναικεία αισθήματα οπότε παίζει να μην έχει καταλάβει ότι του αρέσεις. Κάποιες φορές πρέπει να τους πεις στα ισια ότι τους γουστάρεις. Αν παρόλα αυτά είσαι σίγουρη ότι έχει καταλάβει ότι του αρέσεις και δεν κάνει κίνηση τότε παίζουν πολλά. Μπορεί να ειναι ομοφυλόφιλος. Μπορεί απλά να έχει τέτοιο χαρακτήρα. Μπορεί να μην είναι σίγουρος για το αν σε θέλει. Εγώ στην θέση σου θα του έλεγα στα ίσια ότι τον γουστάρω.Καλησπέρα παιδιά.
χεεεελππ
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

29-10-21

00:55
Οι άντρες δεν είναι τέρατα ευφυίας με τα γυναικεία αισθήματα οπότε παίζει να μην έχει καταλάβει ότι του αρέσεις.
Ακριβώς πως να ήμαστε οταν η άλλη (οχι μόνο μια περίπτωση) έρχεται και ξαπλώνει ή κάθεται
πάνω σου.. αλλά πρόσεξε! δεν το κάνει επειδή της αρέσεις αλλά επειδή νιώθει οικία μαζί σου.
ιμοτζι
Νεοφερμένο μέλος

07-11-21

13:47
Update: τελικά, έπεσα με τα μούτρα και, επιβεβαίωσα για ακόμη μια φορά, ότι φυτρώνω εκεί που δε με σπέρνουν. ήταν όλα μονόπλευρα. φαίνεται ότι έτρωγα ατελείωτο friendzone επί μήνες. ήταν πολύ awkward γιατί αμέσως μετά άρχισε να μου μιλάει για τη νέα του κατάκτηση και για το πως κοιμάται και ξυπνάει με τη σκέψη της και αλλά τέτοια, σαν μην συνέβη τίποτα! εγκεφαλικό!!!παρεμπιπτόντως ούτε καν το τρίτο πρόσωπο, πολύγωνο καταλήξαμε. εγώ φταίω που ήμουν σε άρνηση και πίστευα ότι με είχε ερωτευτεί κάποτε. αλλά κι αυτός μωρε με μπέρδεψε πολύ με τη συμπεριφορά του! θα μπορούσε να μου είχε κόψει τον αέρα νωρίτερα, πόσες πάσες του έδωσα, αλλά μάλλον τόσο χεσμένη με είχε. πφφτ. δεν πειράζει καθόλου όμως. από χθες το βράδυ ακούω το χάππιερ της olivia rodriguo και κλαίω σαν χαζή. αααχ, κατάντια.
θα το ξεπεράσουμε όμως.

θα το ξεπεράσουμε όμως.

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.668 μηνύματα.

07-11-21

17:44
Update: τελικά, έπεσα με τα μούτρα και, επιβεβαίωσα για ακόμη μια φορά, ότι φυτρώνω εκεί που δε με σπέρνουν. ήταν όλα μονόπλευρα. φαίνεται ότι έτρωγα ατελείωτο friendzone επί μήνες. ήταν πολύ awkward γιατί αμέσως μετά άρχισε να μου μιλάει για τη νέα του κατάκτηση και για το πως κοιμάται και ξυπνάει με τη σκέψη της και αλλά τέτοια, σαν μην συνέβη τίποτα! εγκεφαλικό!!!παρεμπιπτόντως ούτε καν το τρίτο πρόσωπο, πολύγωνο καταλήξαμε. εγώ φταίω που ήμουν σε άρνηση και πίστευα ότι με είχε ερωτευτεί κάποτε. αλλά κι αυτός μωρε με μπέρδεψε πολύ με τη συμπεριφορά του! θα μπορούσε να μου είχε κόψει τον αέρα νωρίτερα, πόσες πάσες του έδωσα, αλλά μάλλον τόσο χεσμένη με είχε. πφφτ. δεν πειράζει καθόλου όμως. από χθες το βράδυ ακούω το χάππιερ της olivia rodriguo και κλαίω σαν χαζή. αααχ, κατάντια.
θα το ξεπεράσουμε όμως.![]()
τέλος κι εδώ; πφφφτ. άντε πάμε γι' άλλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Requiem
- Alessandra Eliza
- Ωρορα
- AggelikiGr
- Giorgos216
- Ronnie 1971
- mpapa
- Joji
- thenutritionist
- vaggelistri
- User2350
- L0st
- Wonderkid
- charmander
- Sevasti
- ιμοτζι
- Tsixris
- Citylights
- T C
- Mt73
- taketrance
- Johnman97
- giannhs2001
- Μαρια43
- Kassiopi
- fmarulezkd
- edweimaste
- Athens2002
- kogba
- snowy
- VasoGrimes
- Libertus
- Meow
- chester20080
- ag97
- louminis
- Memetchi
- Scandal
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.