Τι περιοδικά και εφημερίδες διαβάζετε;

Από εφημερίδες:
Την Κυριακή μόνο, "Το Βήμα" και αν δεν το βρω ό,τι άλλο ενδιαφέρον έχει.
Από περιοδικά:
Κάθε μήνα θα πάρω είτε το RAM είτε το PC-MAGAZINE ανάλογα ποιό έχει κάτι που με ενδιαφέρει. Μερικές φορές δεν παίρνω και κανένα.
Πιό παλιά έπαιρνα το FREE, τώρα το παίρνω σπάνια.
Καμιά φορά παίρνω MAXIM, FHM, NITRO, Men's Health και γενικά διάφορα αντρικά περιοδικά.
Πολύ σπάνια αν πάρω το National Geographic ή το Focus και διάφορα επιστημονικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
PC Master...Αυτά:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PC Magazine :)

Από εφημερίδες, ρίχνω μια ματιά στα ΝΕΑ καθημερινά, που παίρνει ο πατέρας μου και το ΒΗΜΑ κάθε Κυριακή. Από περιοδικά, κάθε μήνα παίρνω το GAMES. Απευθύνεται σε ηλικίες μικρότερες από τη δική μου, όμως τί να κάνουμε έχω μανία με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και είναι από τα φτηνότερα του χώρου. Μακάρι να είχα τα χρήματα να παίρνω και άλλα. Κάποια με ενδιαφέρουν πολύ αλλά... :(

Διαβάζω το Σάββατο τα ΝΕΑ,και την Κυριακή Βήμα και Ελευθεροτυπία.Αν εξαιρέσεις τις πολιτικές μη αντικειμενικές απόψεις,οι εφημερίδες είναι εξαιρετικές.

Από περιοδικά PC Master.Εφημερίδες δεν διαβάζω.

όπως λέει και το αγαπημένο μου στρουμφάκι "μου την δίνουν τα περιόδικά" δεν μπορώ όλο βλακείες έχουν άντε κανένα νάσιοναλ τζιογκράφικ και καλό είναι, όσο για τις εφημερίδες Ροδιάκή μια φορά το μήνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο περιοδικά είμαι φαν της ..ποιότητας: Cosmopolitan, Pink Woman και Glamour (αν και μόνο το Cosmo παίρνω οπωσδήποτε ΚΑΘΕ μήνα :D)

Από εφημερίδες, δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, αγοράζω καμιά Κυριακάτικη που και που ανάλογα με τα ένθετα ή τα cd/dvd που έχουν.. και διαβάζω βασικά τα ένθετα, σπάνια διαβάζω την εφημερίδα! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο περιοδικά είμαι φαν της ..ποιότητας: Cosmopolitan, Pink Woman και Glamour (αν και μόνο το Cosmo παίρνω οπωσδήποτε ΚΑΘΕ μήνα :D)

Από εφημερίδες, δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, αγοράζω καμιά Κυριακάτικη που και που ανάλογα με τα ένθετα ή τα cd/dvd που έχουν.. και διαβάζω βασικά τα ένθετα, σπάνια διαβάζω την εφημερίδα! :D

μαζι με την καγιρα... ;)
επισης διαβαζω οτι πεσει στα χερια μου απο διακοσμηση μεχρι...οτι μπορει να βαλει ο νους....μου αρεσουν και τα περιοδικα που μιλανε για ταξιδια...το voyager πχ τα περιοδικα μαγειρικης...gourmet, γαστρονομος, κλπ κλπ....:) :) :) :) :)

Από ελληνικά Cosmopolitan ΠΑΝΤΑ, αλλά επειδή μου αρέσουν τα γυναικεία περιοδικά θα πάρω και Glamour και Madame Figaro και περιοδικά με προορισμούς. Από εφημερίδες Ελευθεροτυπία, αλλά περισσότερο ειδήσεις κοιτάζω στο internet.

Εδώ παίρνω το Glamour και ότι μου κινήσει την περιέργεια από γυναικεία.

όπως λέει και το αγαπημένο μου στρουμφάκι "μου την δίνουν τα περιόδικά" δεν μπορώ όλο βλακείες έχουν άντε κανένα νάσιοναλ τζιογκράφικ και καλό είναι ....

Συμφωνώ και επαυξάνω. Επίσης διαβάζω και τα ένθετα των εφημερίδων που ασχολούνται με διάφορες επιστημονικές ανακαλύψεις κλπ.

Ολα τα άλλα περιοδικά τα θεωρώ σπατάλη χρημάτων.

Τίποτα απ'όλα:P

Όχι και σπατάλη... Εγώ διαβάζω Ελευθεροτυπία (ελέω γονέων οπότε την έχω δωρεάν), Αυγή και ενίοτε Καθημερινή, που έχει τα καλύτερα πολιτιστικά. Από περιοδικά, το Δίφωνο, το Διαπασών, το Διαβάζω και το All Star Basket. Α, και τις Στιγμές, κρητικό περιοδικό, για να κρατάω επαφές με την πατρίδα

Δεν διαβάζω συστηματικά ούτε εφημερίδες ούτε περιοδικά.

Α.. κι αν πέσει στα χέρια μου περιοδικό με συνταγές το ξεκοκαλίζω! :)

Αυτή τη βδομάδα πήρα και διάβασα το περιοδικό Σινεμά. Έχει πέσει πολύ η ποιότητά του ρε γμτ. Κρίμα, κάποτε ήταν σούπερ.

Τώρα τελευταία διαβάζω το "The Economist" φοβερές αναλύσεις

...Θα συνεχίσετε να με κάνετε παρέα αν σας πω πως δεν έχει τύχει ποτέ να διαβάσω (ξεφυλλίσω έστω) το Cosmopolitan? :/:

...Θα συνεχίσετε να με κάνετε παρέα αν σας πω πως δεν έχει τύχει ποτέ να διαβάσω (ξεφυλλίσω έστω) το Cosmopolitan? :/:
οου οου οου σιξ χαντρεντ σιξτι σιξ :P

εγω εχω την τυχη να μου ερχονται ΟΛΕΣ οι πρωινες και απογευματινες στο γραφειο, και επισης τα πιο πολλα περιοδικα, αλλα τα μονο που διαβαζω ειναι τα τεχνολογικα

Σ' εμάς πάλι έρχονται όλες οι αθλητικές και βαριέμαι να τις διαβάζω. Δεν φτάνει που όλη μέρα ασχολούμαι με αθλητικά (δουλεύω σε ένα αθλητικό site)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back