Περιττό να πω επίσης, ότι όταν πάμε για ούζα, πίνουμε.... ούζα!! (με προτίμηση στο Πλωμάρι)
Αναλόγως την παρέα στο κουτούκι, θα πιούμε ρακόμελα, ή σκέτες ρακές. Την ρετσίνα την έχω σταματήσει εδώ και καιρό (μετά από άσχημο μεθύσι με κούπες)
Τέλος, φυσικά πίνω και σανγκρία, όπου πάλι την φτιάχνουν καλή. Την καλύτερη την έχω πιει στην Λισαβόνα και ήταν με άσπρο κρασί, φέτες πορτοκάλι-λεμόνι μέσα, ζάχαρη και φύλλα μέντας! Ναι believe it!![]()
Respect σε ολο!!!!!!

Αν ειναι για ουζο, πρωτη μου επιλογη ειναι το "Πλωμαρι".
Οσο για την sangria που λες, μια φορα ηπια τετοια στο Μιλανο και ηταν πραγματικα τρομερη.

Στην Ελλαδα δυστυχως σε πολλα μερη και την κλασσικη (για εμας) με κοκκινο κρασι κτλ κτλ, δεν την φτιαγνουν καλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα που καλοκαίριασε, ούζο.
χεχε! Σωστός... Και με ειδίκευση στο Βαρβαγιάννη μπλέ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Αλλά ούζο χωρίς μεζέ δε λέει με τίποτε.

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Και Πιτσιλαδή μετράει άσχημα.
Αλλά ούζο χωρίς μεζέ δε λέει με τίποτε.![]()
Φιλε το εχω ακούσει αυτό αλλά δεν το έχω πιεί δυστυχώς.
α) Είναι δυνατό; (το βαρβαγιάννη είναι από τα πιο δυνατά)
β) Ξέρεις κανένα μαγαζάκι που έχει;
Guest 990498
Επισκέπτης

Το "ούζου μέλαθρον" έχει νομίζω.
Το έπινα τακτικά στη Μυτιλήνη.
Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Είναι δυνατό.
Το "ούζου μέλαθρον" έχει νομίζω.
Το έπινα τακτικά στη Μυτιλήνη.
Δοκίμασε και θα με θυμηθείς.![]()
Nice!!! Σύντομα θα γίνει το τεστ... Thanks man

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

και μια κανάτα καμικάζι και κανα δυο σφηνάκια Τζακ

οκ, έχω επιθυμήσει τα μπαροξενύχτια με τις φιλενάδες

Guest 990498
Επισκέπτης

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΥΑ!
Νεοφερμένο μέλος

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για χειμωνα ψηφιζω κι εγω amaretto λεμονι και λευκο κρασακι.
edit: Α και στην παραλια breezerakia καρπουζι ή corona!!!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Χμμμ...εξαρταται την εποχη...Τωρα το καλοκαιρακι malibu ανανα, dacquiri (παιζει να το εγραψα λαθος) κατα προτιμηση φραουλα αλλα ήπια απιστευτο πεπονι στο mamacas στο γκαζι. Πολυ καλο και με mango, αυτο το βρηκα μονο σε ενα μαγαζακι φιλων στην αντιπαρο.
Για χειμωνα ψηφιζω κι εγω amaretto λεμονι και λευκο κρασακι.
edit: Α και στην παραλια breezerakia καρπουζι ή corona!!!

Tsipouro
Διάσημο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα πάντα εκτός από ουίσκυ. Περισσότερο μπυρόνια, τσίπουρα, ούζα, ρακόμελα, ρετσίνες, κόκκινο κρασί, vodka σκέτη ή βύσσινο. Παλιά είχα και ένα κόλλημα με τα σφηνάκια pinata
Δεν το πιστέυω οτι πίνουμε ακριβώς τα ίδια..... Το ήξερα ,το ηξερα όταν είδα το τσιπουρο

Guest 990498
Επισκέπτης

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.