Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπημένο κρασί, Αμπελήσιους κόκκινο.
Αγαπημένη μπύρα Σολ και Άλφα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgia mo
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Τωρα το καλοκαίρι μπύρα ή τεκίλα με πάγο.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν είχαν την ρετσίνα τα ντελικάτα μαγαζιά, θα μπορούσα να πίνω για πάντα.

τα cocktail ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι (και οτι δε πρεπει για την τσεπη μας). daquiry φραουλα και ξερο ψωμι. κατα ταλλα συνηθως παραγγελνω τζιν λεμονι, βοτκα σκετη, τεκιλα σκετη, κατι σκετο με παγο τελος παντων.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

ποοσο λαθος. θυμαμαι καποια εποχη που στις φλεβες μου κυλουσε τουμπα λιμπρε αντι για αιμα και απο τοτε η ρετσινα εχει υποβιβαστει στο no.1 αντιπαθεστερο ποτο μου.
Μα η ρετσίνα είναι αγνό και καλό προϊόν. Δεν βάζουμε τίποτα μέσα. Το ίδιο ισχύει και για τσίπουρα, ούζα κτλ.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα η ρετσίνα είναι αγνό και καλό προϊόν. Δεν βάζουμε τίποτα μέσα. Το ίδιο ισχύει και για τσίπουρα, ούζα κτλ.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Έγιναν τόσο γνωστά τα τσίπουρα? Τα τσιπουρα είναι μονο για τη Λαρισσα και κανα Βολο. Οι υπόλοιποι να αρκεστείτε στο ουζοΌσον αφορά ποτό campari on the rocks (ή καλύτερα on one rock!), ειδάλλως κρασί (κατά προτίμηση κόκκινο μέχρι να πιάσουμε 40 βαθμούς), μπύρα και φυσικά τσίπουρα![]()

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Έγιναν τόσο γνωστά τα τσίπουρα? Τα τσιπουρα είναι μονο για τη Λαρισσα και κανα Βολο. Οι υπόλοιποι να αρκεστείτε στο ουζο![]()
Τι σχεση εχει η λαρισα με τα τσιπουρα;

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Τι σχεση εχει η λαρισα με τα τσιπουρα;![]()
Πολυ στενη, δεν πινουν ουζο καθολου στη Λαρισα, μονο τσιπουρο απο τον Τυρναβο

Έγιναν τόσο γνωστά τα τσίπουρα? Τα τσιπουρα είναι μονο για τη Λαρισσα και κανα Βολο. Οι υπόλοιποι να αρκεστείτε στο ουζο![]()
Το ούζο είναι άλλο ποτό. Όλη η Ελλάδα έχει τσίπουρο, απλά αλλού το λένε τσίπουρο, αλλού τσικουδιά, αλλού ρακή... Και φυσικά διαφέρει το αν το πίνουν με ή χωρίς γλυκάνισο στην κάθε περιοχή. Εμείς εδώ το πίνουμε με και το λέμε τσίπουρο!

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Πολυ στενη, δεν πινουν ουζο καθολου στη Λαρισα, μονο τσιπουρο απο τον Τυρναβο
Αστειευομαι ,το ξερω φυσικα,και εγω απο Βολο ειμαι και εχω πιει τσιπουρο απο Τυρναβο και ειναι καλο.
Αλλα να μην ευλογησω λιγο τα γενια μου ;

Βασικα καθε φορα που ακουει καποιος απο που ειμαι, η για το Πηλιο , η για τα τσιπουρα θα μου πει

Και οντως,εδω αξιζει, αρκει να ρωτησει οποιος ερχεται καποιον που ειναι απο βολο ,να του πει που θα παει ,γιατι το να κανει 4-5 ευρω το ενα ,οπως το κοστολογουν σε ορισμενα μαγαζια ειναι κοροιδια

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Είμαι μπεκρού όπως φαίνεται

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Nestea ροδάκινο
Είμαι μπεκρού όπως φαίνεται![]()
καλα μιλαμε τα σπαει !! το ποσο με δροσιζει το καλοκαιρι δεν λεγεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- Kate1914
- ghоul
- touvlo
- taketrance
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Helen06
- johnsala
- ggl
- fockos
- Luludaki
- iew
- American Economist
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dark_kronos
- Requiem
- Arianara S3
- Paragontas7000
- jj!
- Meow
- yellow
- giannhs2001
- Scandal
- Esperos1
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Memetchi
- GeorgePap2003
- P.Dam.
- Wonderkid
- Steliosgkougkou
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- charmander
- thenutritionist
- marww
- Στεφανος56
- camil
- fmarulezkd
- Libertus
- penelopenick
- Vicky13
- Roulaki
- J.Cameron
- User2350
- ThanasisR.
- Mexicanos
- sophiaa
- tslef8
- Ariana2018
- Mt73
- globglogabgalab
- Viedo
- Stelios725
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- petran_95
- Αναστασία197
- Unboxholics
- Αρίκος
- SlimShady
- New member
- Αλκης Κ.
- Idontknoww
- VasoGrimes
- tsiobieman
- harry akritas
- louminis
- sunsetpp
- manolisp
- Pink Panther
- chester20080
- Mapas26
- physicscrazy
- Johnny15
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- L0st
- Ace of Spades
- CiNeFiL
- 1011
- Nickx
- Ria99
- aishi
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.