ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

όλα χρειαζονται ....απλα να ξερουμε οτι το σεξ εχει και αποτελεσματα,,οποτε....

marilita2
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο με προσβαλει σαν γυναικα ,ειναι αδικο και δικαιολογια για τους αντρες που δεν μπορουν να πλησιασουν και να κατακτησουν μια γυναικα με αυτοσεβασμο . Προσωπικα αδιαφορω τελειως (. . .και το εχω κανει πολλες φορες ) οταν βλεπω αντρα να προβαλει μονο τα λεφτα τουΔυστηχώς μεγάλωσα βράδυ!Από τα 14 δουλευά νύχτα λόγω μαγαζιού που είχαν οι δικοί μου!μετά από κει και στο στρατιωτικό δούλευα σέ νησιά οταν απολήθήκα απο φαντάρος σε ξενοδοχεία γιά 11 χρόνια καί μετά σταά μπουζούκια μέχρι πρόσφατα!πάντα συζούσα αλλοτε 2 χρόνια εως και 5!δέν παντρεύτηκα γιατί πάντα ζητούσαν το παραπάνω.νομίζαν οτι θα το βρουν αλλού και μόλις βλέπαν το χρήμα νομίζαν οτ΄κάναν την τυχη τους!μήπως ΄πιστεύεις οτι τόσα χρόνια στη νύχτα δέν είδα τι γίνεται!Και πάρε το τελευταίο παραδείγμα με τούς 2 στή χαλκίδα που βρέθηκαν στήν θάλασσα!ρε γαμώτο καταλάθος!και μ αυτον του ικα καταλάθος!μη κρυβόμαστε στην σημερινή εποχή εαν δέν εχεις λεφτά αισθήματα πάς!
.Θα μπορουσα να πω κι εγω οτι οι αντρες κοιτουν μονο εναν συγκεκριμενο τυπο γυναικας (. . .κατι μεταξυ ζιζελ και γκε'ι'σας ,πολυ ομορφη ,χωρις απαιτησεις ,που δεν μιλαει πολυ !).Ομως δεν μου αρεσει να βαζω ταμπελες στα φιλα ,ετσι πιστευω οτι υπαρχουν και αντρες και γυναικες που αποζητουν την αγαπη και την σταθεροτητα !
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Μόνιμο σεξ με..
σε μερικες δεκαετιες και αυτες γριες θα εχουν γινει...το σεξ δεν ειναι για ολη τη ζωη...οταν μεγαλωνεις γινεσαι πιο συναισθηματικος και πνευματικος...αν θελεις να συμπεριφερεσαι μια ζωη σαν νεος εχεις προβλημα σιγουρα...
κανουμε το χρεος μας προς τη φυση..στις νεαρες ηλικιες ...δεν θα ειναι για μια ζωη αυτο..ετσι το επελεξε η φυση..
peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

shopthe
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

αδιαφορω τελειως (. . .και το εχω κανει πολλες φορες ) οταν βλεπω αντρα να προβάλει μονο τα λεφτα του...
πιστευω οτι υπαρχουν και αντρες και γυναικες που αποζητουν την αγαπη και την σταθεροτητα
...Πολύ σωστό.

Αποζητούν αγάπη, σταθερότητα, επικοινωνία...
Και είναι πρόθυμοι να την αγοράσουν όσο όσο.
Δεσμώτης με τις δύο ξετσίπωτες
Ρε παλικάρ, να σου πω τι μου θυμίζεις;
Εκείνον στο ανέκδοτο, που έκανε το τεστ Ρορσακ, και έβλεπε σε κάθε φωτό ένα αιδοίο.
Οπότε του λέει ο γιατρός, "κύριε μου, έχετε ψύχωση με το σεχς..."
Και αυτός "Εγώ φταίω ρε γιατρέ ή εσύ, που όλο αιδοία μου δείχνεις?"
Λολ? Καλά μην το πάρεις πολύ στα σοβαρά, ας μείνουμε στο ότι είσαι ανέκδοτο.

moonlight
Διάσημο μέλος

Και είναι πρόθυμοι να την αγοράσουν όσο όσο.
και καποιοι προθυμοι να την πουλησουν και να πουληθουν οσο οσο

nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχεις δικιο στην ηλικια μου σεξΚαι εκτός από την προσωπικότητα,είναι και η ηλικία.Άλλα ζητάει ένας άντρας 18 χρονών,άλλα ένας 28,άλλα ένας 40άρης και άλλα ένας 60άρης.
Εγώ σε αυτή την ηλικία που είμαι σκέφτομαι την σοβαρή σχέση με βλέψεις για οικογένεια![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

(Να διευκρινίσω οτι αναφέρομαι στις συνήθειες/προτιμήσεις των αντρών)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.