Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προτιμούνται και τα δύο (ξέρω, τυπική απάντηση, αλλά έλα που ισχύει για όλα τα φύλα - για δες πολιτική ορθότητα, ε!).
Κι ακόμα καλύτερα αν διαπιστωθεί ότι υπάρχουν κι άλλες, περισσότερες μεταβλητές. (Όχι, ρε, Ζήκο, μπακαλόγατε, δεν εννοώ πλήθος που να συμμετέχει. Καταστάσεις εννοώ, λιμασμένε!)

Έτσι άν μπορείς να έχεις μια όμορφη ικανοποιητική και σέξυ μόνιμη σχέση, γιατί να κοιμάσαι κάθε μέρα με την κάθε μία και την - ενδεχομένως- τρέλα της; Βέβαια υπάρχουν άντρες που λένε ότι αυτό το κάνουν για σπόρ. Πιστεύω ότι αυτοί ειναι άντρες που δεν έχουν δοκιμάσει πολλές γυναίκες.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ξεχνάς αυτούς που προτιμούν τη μοτοσυκλέτα από μεράκι και αγάπη προς τα δίκυκλα.Όπως είπα, το αυτοκίνητο το παίρνεις επειδή μπορείς. Την μοτοσυκλέττα επειδή δεν μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο. Και μήν μου φέρει παράδειγμα κάποιος μοτοσυκλέττες που κάνουν όσο ενα αυτοκίνητο. Αυτές συγκρίνονται με αυτοκίνητα ανάλογων επιδόσεων.
Επιπλέον είναι πιο ευέλικτη και σου παρέχει περισσότερη ελευθερία. Αρα λοιπόν την έχουν επιλέξει από ΕΠΙΛΟΓΗ και όχι ως καταναγκαστική λύση, επειδή δεν μπορούν να έχουν αυτοκίνητο.
Αν ήταν έτσι, όσοι τυχεροί έχουμε μια ακριβή μοτοσυκλέτα, θα μπορούσαμε να συμβιβαστούμε και με κάποιο φτηνό αυτοκίνητο. Ομως ο συμβιβασμός είναι η αρχή του τέλους.
Η ζωή είναι μια τρέλα, όσα περισσότερο τη χαρείς, τόσο πιο γεμάτος θα φύγεις.

Αν ήταν έτσι, όσοι τυχεροί έχουμε μια ακριβή μοτοσυκλέτα, θα μπορούσαμε να συμβιβαστούμε και με κάποιο φτηνό αυτοκίνητο.
Yπήρξα μηχανόβιος. Μια ακριβή μοτοσυκλέτα στριτ αντιστοιχεί με μια Πορσε οχι με ενα φτηνο ζαυτοκινητο. Μια ακριβή Ηάσκυ (ή μια αφρικζα τουιν, μια τενερε,) αντιστοιχει με ενα Cherokee ή το καινούργιο Land Rover. Εκεί να δείς ελευθερία.... όλος ο κόσμος δικός σου...
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Οταν λες "αντιστοχεί" τι εννοείς;
Γιατί Πόρσε με 14.000, δεν παίρνεις.....
Hyundai όμως παίρνεις........

Οταν λες "αντιστοχεί" τι εννοείς;
Από την σκοπιά της αντίστοιχης επιζητούμενης ηδονής

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Είμαι σίγουρος ότι έχεις και αυτοκινητο εκτός απο μοτοσυκλέττα. Οντας μηχανόβιος θα πρέπει να το έχεις νοιώσει. Η μηχανή είναι η ερωμένη....
έχω μοτοποδήλατο 25 κυβικά (όταν παίρνει μπρος) και στραβό τιμόνι, πιάνεται?

έχω μοτοποδήλατο 25 κυβικά (όταν παίρνει μπρος) και στραβό τιμόνι, πιάνεται?
Φοβάμαι πως όχι...

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Πολύ θα ήθελα να μάθω, από που πηγάζει αυτή η σιγουριά;Είμαι σίγουρος ότι έχεις και αυτοκινητο εκτός απο μοτοσυκλέττα. Οντας μηχανόβιος θα πρέπει να το έχεις νοιώσει. Η μηχανή είναι η ερωμένη....

anonumos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Υ.Σ. Μοτοσυκλέτες rulez!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ειναι αντιφατικό με το οτι η μοτοσυκλετα ειναι ερωμενη, οπως ειπες πιο κατω. Και με τα 2 οχηματα, υπαρχει ειτε αναγκη σκετη, ειτε μαζι με "ερωτα", αλλά ας μην μπλεκουμε με παραδειγματα αμφιβόλου ευστοχίας καλύτερα.Πάντως είναι κάπως άσχετη η ερώτηση νομίζω. Μου φαίνεται κάπως σαν να ρωτάς τί προτιμάς αυτοκίνητο ή μοτοσυκλετα.
Μπα. Το φτηνο παπακι/σκουτερακι παιρνεις επειδη δεν εχεις λεφτα. Την 750/1000αρα μηχανη την ππαιρνεις επειδη την γουσταρεις.Όπως είπα, το αυτοκίνητο το παίρνεις επειδή μπορείς. Την μοτοσυκλέττα επειδή δεν μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο.
susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Η μόνιμη σχέση είναι ότι καλύτερο.Τι προτιμούν περισσότερο οι άντρες; Μόνιμη σχέση ή απλό σεξ;

Αλλά μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα, το απλό sex είναι το καλύτερο γιά την ψυχική και σωματική μας υγεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.