Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 18:55 Η Υδροχόος έγραψε: #661 16-05-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λοιπόν για να απαντήσει επιτέλους και κάποιος on topic Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, μια χαρά τα λες... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το χιούμορ είναι πάρα πολύ σημαντικό για'μένα. Μέσα από το καλό χιούμορ, το γέλιο/χαμόγελο και την καλή διάθεση μου βγαίνει πολύ όμορφα το να δω κάποιον ερωτικά. Τι να τον/την κάνεις αν εξωτερικά έχει όλα τα καλά και σε κάνει να πλήττεις; Προτιμώ να ζω την "περιπέτεια", αν γίνομαι αντιληπτός. Να έχω κάποιον πιο εξωστρεφή από εμένα, που να με "ταρακουνά" και να με παρασύρει - με την καλή έννοια- στο να κάνω πράγματα που μόνος δεν θα έκανα. Ελπίζω να μην ακούγεται κάπως εγωϊστικό. Όπως και να'χει, βρήκα αυτόν τον άνθρωπο κι ξέρω ότι για'μένα αυτό είναι το προφίλ ανθρώπου που θέλω στη ζώη μου. Click για ανάπτυξη... Καταρχάς χαίρομαι πολύ για σένα. Πολύ όμορφο αυτό που λες (και ζεις) και εύχομαι να κρατήσει για όσο επιθυμείς (μακάρι για πάντα...)... Κι εγώ δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στο χιούμορ. Στο έξυπνο χιούμορ. Από τα καλύτερά μου... Από μένα...γοητεία, χιούμορ/εξυπνάδα, χημεία... Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 18:58 Η Εριφύλη έγραψε: #662 16-05-24 18:58 Χμμ, το χιουμοράκι στην παρέα είμαι εγώ, οπότε δεν με ενδιαφέρει να έχει και ο άλλος.. Τώρα εντάξει, πέρα από την πλάκα με τους διάσημους, εγώ είμαι eyesexual Δεν ξέρω αν υπάρχει σαν όρος, αλλά τρελαίνομαι για όμορφα μάτια και το βλέμμα.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:09 Η glayki έγραψε: #663 16-05-24 19:09 Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Η Εριφύλη έγραψε: #664 16-05-24 19:13 Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Ο American Economist: #665 16-05-24 19:13 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Click για ανάπτυξη... Έλα @ilias90 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:15 Η Εριφύλη έγραψε: #666 16-05-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. Click για ανάπτυξη... Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η glayki έγραψε: #667 16-05-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λοιπόν για να απαντήσει επιτέλους και κάποιος on topic Click για ανάπτυξη... Έτσι, έτσι, μια χαρά τα λες... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Το χιούμορ είναι πάρα πολύ σημαντικό για'μένα. Μέσα από το καλό χιούμορ, το γέλιο/χαμόγελο και την καλή διάθεση μου βγαίνει πολύ όμορφα το να δω κάποιον ερωτικά. Τι να τον/την κάνεις αν εξωτερικά έχει όλα τα καλά και σε κάνει να πλήττεις; Προτιμώ να ζω την "περιπέτεια", αν γίνομαι αντιληπτός. Να έχω κάποιον πιο εξωστρεφή από εμένα, που να με "ταρακουνά" και να με παρασύρει - με την καλή έννοια- στο να κάνω πράγματα που μόνος δεν θα έκανα. Ελπίζω να μην ακούγεται κάπως εγωϊστικό. Όπως και να'χει, βρήκα αυτόν τον άνθρωπο κι ξέρω ότι για'μένα αυτό είναι το προφίλ ανθρώπου που θέλω στη ζώη μου. Click για ανάπτυξη... Καταρχάς χαίρομαι πολύ για σένα. Πολύ όμορφο αυτό που λες (και ζεις) και εύχομαι να κρατήσει για όσο επιθυμείς (μακάρι για πάντα...)... Κι εγώ δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στο χιούμορ. Στο έξυπνο χιούμορ. Από τα καλύτερά μου... Από μένα...γοητεία, χιούμορ/εξυπνάδα, χημεία...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 18:58 Η Εριφύλη έγραψε: #662 16-05-24 18:58 Χμμ, το χιουμοράκι στην παρέα είμαι εγώ, οπότε δεν με ενδιαφέρει να έχει και ο άλλος.. Τώρα εντάξει, πέρα από την πλάκα με τους διάσημους, εγώ είμαι eyesexual Δεν ξέρω αν υπάρχει σαν όρος, αλλά τρελαίνομαι για όμορφα μάτια και το βλέμμα.. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:09 Η glayki έγραψε: #663 16-05-24 19:09 Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Η Εριφύλη έγραψε: #664 16-05-24 19:13 Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Ο American Economist: #665 16-05-24 19:13 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Click για ανάπτυξη... Έλα @ilias90 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:15 Η Εριφύλη έγραψε: #666 16-05-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. Click για ανάπτυξη... Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η glayki έγραψε: #667 16-05-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ, το χιουμοράκι στην παρέα είμαι εγώ, οπότε δεν με ενδιαφέρει να έχει και ο άλλος.. Τώρα εντάξει, πέρα από την πλάκα με τους διάσημους, εγώ είμαι eyesexual Δεν ξέρω αν υπάρχει σαν όρος, αλλά τρελαίνομαι για όμορφα μάτια και το βλέμμα..
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:09 Η glayki έγραψε: #663 16-05-24 19:09 Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Η Εριφύλη έγραψε: #664 16-05-24 19:13 Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Ο American Economist: #665 16-05-24 19:13 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Click για ανάπτυξη... Έλα @ilias90 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:15 Η Εριφύλη έγραψε: #666 16-05-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. Click για ανάπτυξη... Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η glayki έγραψε: #667 16-05-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Η Εριφύλη έγραψε: #664 16-05-24 19:13 Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Ο American Economist: #665 16-05-24 19:13 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Click για ανάπτυξη... Έλα @ilias90 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:15 Η Εριφύλη έγραψε: #666 16-05-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. Click για ανάπτυξη... Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η glayki έγραψε: #667 16-05-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα..
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:13 Ο American Economist: #665 16-05-24 19:13 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Click για ανάπτυξη... Έλα @ilias90 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:15 Η Εριφύλη έγραψε: #666 16-05-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. Click για ανάπτυξη... Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η glayki έγραψε: #667 16-05-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ίσως είναι ψιλοασχετο με το θέμα, αλλά ένα σωρό όροι που φαντάζουν aquward ( το λιγότερο) "Ορίστε όλες οι σεξουαλικότητες που εντοπίσαμε στο Tumblr με αλφαβητική σειρά... " Αλήθεια, πόσες σεξουαλικότητες υπάρχουν; Μια, δυο, τρεις ή χίλιες δεκατρείς... Πιστέψτε μας, είναι αμέτρητες. Καταγράψαμε με αλφαβητική σειρά όλες τις μορφές σεξουαλικότητας που εντοπίσαμε στο Tumblr και ανακαλύψαμε ότι το λεξικό των σεξουαλικοτήτων είναι πολύχρωμο και άπειρο. m.popaganda.gr Click για ανάπτυξη... Έλα @ilias90
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:15 Η Εριφύλη έγραψε: #666 16-05-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. Click για ανάπτυξη... Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η glayki έγραψε: #667 16-05-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ πάντως, που προσπαθούσα να το βρω, νομίζω (δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό) ότι είμαι straight και bi romantic όμως.. Δηλαδή, ναι μεν μπορώ να ερωτευτώ με γυναίκα, αλλά μόνο πλατωνικά.. πρακτικά δεν θα την ήθελα.. Click για ανάπτυξη... Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά!
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η glayki έγραψε: #667 16-05-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω) Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το bi romantic το άκουσα από μια κοπέλα, δεν ήξερα ότι υπάρχει ο όρος και κατέληξα ότι είμαι αυτό.. Δηλαδή, δεν θα ήθελα να πάω με μια γυναίκα, μου φαίνεται λίγο κάπως για εμένα, αλλά μπορώ να την ερωτευτώ πλατωνικά! Click για ανάπτυξη... Ο πλατωνικός ρομαντικός έρωτας πάντως μου φαίνεται ιδιαίτερα προβληματικός μακροπρόθεσμα, ιδιαίτερα αν είναι ( που συνήθως είναι μονόπλευρος) και οδηγεί σε ανικανοποίητο απωθημένο ( νομίζω)
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 19:23 Η Εριφύλη έγραψε: #668 16-05-24 19:23 Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: που συνήθως είναι μονόπλευρος Click για ανάπτυξη... Προφανώς και είναι μονόπλευρος, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. πχ, μπορεί εγώ να αγαπήσω μια γυναίκα, αλλά προφανώς, με τα τωρινά μου γούστα, δεν θα ήθελα να πάω μαζί της.. απλά μένει πλατωνικό το συναίσθημα.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:48 Ο ilias90 έγραψε: #669 16-05-24 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαΐου 2024 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έλα @ilias90 Click για ανάπτυξη... Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. «Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά.» Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:52 Ο American Economist: #670 16-05-24 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Θες να με διαολίσεις βραδιάτικα; Για εμένα είναι δύο κατηγορίες, άντρες που θέλουν γυναίκες και γυναίκες που θέλουν άντρες (αποκλειστικά) η μία κατηγορία και στην υπόλοιπη όλοι οι άλλοι/άλλες/άλλα. Zoosexuality/Zoophilia: Η σεξουαλική έλξη προς μη ανθρώπινα ζώα. Οι περισσότεροι zoosexuals προτιμούν ένα συγκεκριμένο είδος ζώων ή κοντινά είδη και συνήθως βιώνουν έλξη για τα θηλαστικά. Τι είναι αυτά ρε, δίνετε ονομασίες σε ανώμαλους για να τους κανονικοποιείτε; Α ρε Θεέ, θυμήσου τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Click για ανάπτυξη... Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Η Εριφύλη έγραψε: #671 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς Click για ανάπτυξη... Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια..
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.892 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο American Economist: #672 16-05-24 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτά τα έχει πει ο Φρόιντ πριν 100 χρόνια.. Click για ανάπτυξη... Ναι τι;;
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #673 16-05-24 21:55 O @Fernando_A ξέρει Συνημμένα IMG_20240516_215526.jpg 389,4 KB · Εμφανίσεις: 65 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:56 Η glayki έγραψε: #674 16-05-24 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι έχουν δώσει όνομα σε αυτούς που βλέπουν ερωτικά τους γονείς και τα αδέλφια τους (incest νομίζω) λες και είναι φυσιολογικό να έχεις ερωτική σχέση με τα άτομα που σε έφεραν στον κόσμο Τι να πω ρε φίλε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Δεν το έχεις καταλάβει ;έχουν κανονικοποιησει κάθε παρέκκλιση. Υπάρχει πια από ένα κουτάκι για όλους.
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:58 Ο Fernando_A: #675 16-05-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τι ξέρω; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Μήτσος10 έγραψε: #676 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τι ξέρω; Click για ανάπτυξη... Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 21:59 Ο Fernando_A: #677 16-05-24 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Έλα ρε, η γυναίκα του ΜακΚισικ Click για ανάπτυξη... Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα.
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:00 Ο Μήτσος10 έγραψε: #678 16-05-24 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Άμα σου πω οτι ούτε καν που το πρόσεξα χαχα. Click για ανάπτυξη... Εξαιρετική η Μπεριλ, εξαιρετική @Valder Εμπ1ες;
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:02 Η Kate1914 έγραψε: #679 16-05-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: O @Fernando_A ξέρει Click για ανάπτυξη... Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 16 Μαΐου 2024 στις 22:04 Ο Μήτσος10 έγραψε: #680 16-05-24 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Τατουάζ έχει στο μάγουλο; Click για ανάπτυξη... Ναι